Halloj

Coolt! Jag har några trogna läsare trots att jag är så dålig på att blogga nu för tiden.
Tack för det söta ni!
Så vad händer i mitt liv just nu då? Mest plugg faktiskt. Oliwer har varit jättesjuk också. Stackarn hade 40 i feber och låg helt orörlig på soffan i 2 dagar. När jag märkte att han hade jobbigt att andas också ringde jag så vi fick åka in och kolla honom.
När vi kom in hade han 39,5 i feber och var tydligen väldigt röd och svullen i halsen, stackaren. Men doktorn gav han en jättedos ipren och efter en stund började han röra sig! Det var helt underbart att se honom röra sig efter att ha varit stilla i 2 dygn. Vi blev beordrade att ge honom högre doser alvedon och ipren och varva dom två. Det har blivit mycket filmtittande och mys i soffan med honom den här veckan, men idag har han varit helt feberfri och uppe på benen hela dagen utom när han sov middag! Så skönt!
Jag har ju ingen aning om hur hans hals känns, men förhoppningsvis känns också den bättre, han vill alla fall äta mer nu!

I fredags var jag på fest med min nya studiegrupp, hudik2. Jag hade jättekul! det kändes konstigt att lämna en febrig liten kille hemma och åka iväg, men jag visste att han hade det bra med Adam. Som för det mesta så tyckte jag att det var roligare på förfesten än på krogen. Men det var kul att dansa lite också. Egentligen skulle det nog räcka för mig om man går ut klockan 1, dansar en timme sen kan man äta lite och gå hem och sova. Det är alla fall både snälla och roliga klasskompisar jag har fått och det är ju tur! jag tyckte ju mycket om dom jag pluggade med förra året så det hade ju inte känts så bra att byta ut den klassen mot en dålig. Nu har ni fått lite uppdatering.. Får se om jag kommer igång igen, eller om det dröjer en månad till nästa inlägg. Man vet ju aldrig med mig, haha.

Puss på er!

lite vimsig!

Vet ni en sak? Jag har blivit så himla virrig! Ja, jag brukar använda ordet himla istället för att svära. Det är faktiskt väldigt sällan jag svär. Hur som helst, så vet jag inte hur många gånger jag har glömt nycklarna i dörren sista tiden eller glömt stänga av plattan på spisen. Livsfarligt! Jag kan berätta om när jag skulle hämta Oliwer på förskolan igår. Jag gick samma väg som jag gått 100 gånger förut, eller okej, kanske inte 100 än.. men många alla fall! Plötsligt kom jag inte ihåg vart jag skulle svänga höger. Så jag svängde. Fast jag kände inte igen mig men jag tänkte att jag nog bara inte hade lagt märke till husen tidigare så jag fortsatte att gå. Men efter en stund upptäckte jag att vägen svängde åt fel håll. Oj, oj, vilse i ett litet villaområde i Hudik.. pinsamt! Men jag tog upp telefonen och kollade på hitta. Det var bara att vända. Självklart halkade jag också på väg tillbaka. Jag tror inte att någon såg. Men man vet aldrig, någon kan ha tittat ut genom fönstret och fått sig ett gott skratt.När jag kom tillbaks till korsningen visste jag exakt var jag var och förstår inte hur jag kunde gå fel där.. Jag hämtade Oliwer och gick hem och började med maten. Efter en stund ringde det på dörren. Det var Jehovas tror jag. Men dom ville bara tala om att mina nycklar satt i dörren. När Adam kom hem så kom jag på att jag hade glömt koka makaroner till Oliwer och när jag kom in i köket såg jag att jag också hade glömt sätta igång plattan där jag försökte koka broccoli. Men, men vad gör väl det? Slutet gott, allting gott! Det blev mat till slut. Ingen snodde mina nycklar och det är ju klart säkrare att glömma starta spisen än att lämna den på!

RSS 2.0