Fin!

Oliwer provar halsbanden som han fick när han döptes

Mysdag med morbror Hans

Oliwer klädde påsig själv i dag! 
 
 Disney på tv!

En till bra dag!

Imorse (eller mitt på dagen) var vi på badhuset! Oliwer var försiktig av sig i vattnet men verkade ha jättekul! På eftermiddagen kom Hans hit och är fortfarande här! Och så kom Elina hit en sväng också! Imorgon har jag och Oliwer tagit ledigt för att umgås med Hans! Vi får se vad vi hittar på för skoj men någonting blir det nog!

Ända från Hälsingland!

Vi kollade nyss på trean där Erik Saade var med i ett program. På slutet får man se en liten tant gå fram till honom och säga: kan vi få knäppa kort på dig? Vi kommer ända från Hälsingland! Hahaha jag höll på att skratta ihjäl mig och jag tror Adam började leta efter skämskudden. Hahaha!

Finfrämmande

Idag hörde helt plötsligt Jimmy och Ella av sig. Dom var här i hudik och ville komma och hälsa på! Det var superkul att träffa dom och Shakira blev jätteglad när Jimmy kom och klappade henne. Oliwer tyckte också att det var kul och dom fick sitta på hans rum och leka med bilar. Sen på kvällen kom Micke och Moa. Oliwer sprang fram och gav Moa en kram, sen fick hon också köra bil på hans rum! Det var självklart kul att träffa dom också! Tyvärr skulle Moa jobba natt så dom kunde inte stanna så länge. Oliwer har haft jättekul och kommer nog sova riktigt gott inatt! Och jag med!

vuxenpoäng

Jag vet inte om jag kanske är för gammal för att samla vuxenpoäng nu.. Jag tror det, kanske borde vända och börja samla ungdomspoäng.. Typ stod på bordet och dansade idag, ungdomspoäng till mig! Haha! (Nej jag stod inte på bordet det var bara ett exempel).
Hur som helst har jag och Adam samlat massa vuxenpoäng idag, för Woohoo! Vi har skrivit kontrakt på radhus!!! Lite läskigt! Men det kommer bli jättemysigt att bo där och roligt att sakta men säkert göra om det till vårat!

Lite bilder på en koncentrerad liten bagare

 

bullbak!

Idag bakar jag och Oliwer bullar. Jag kan säga att det är ungefär tre gånger så mycket jobb med hans hjälp. Det blev lite omvägar och lite omständigare att handla det som saknades. Sen var hela köket fullt med deg och mjöl. Så jag måste både städa och tvätta hans kläder. Men det är så himla kul så det är värt det! Just nu ligger han och sover. Jag har bakat ut två plåtar som står på jäsning och strax ska in i ugnen. Men jag har sparat en bit deg till honom så han också får vara med och baka färdigt. Vet ni att han var så söt när han åt lunch. Jag pillade bort lite deg som satt fast i hans hår. Då spände han ögonen i mig och sa Min! (eller man som han uttalar det). Vad är det som är din, frågade jag Då pekade han på håret och sen på degen som jag hade tagit. Är det din deg i håret? Då nickade han nöjd. Haha! Bra att ha lite extra deg där ifall man behöver den sen.

Mina!

Mina fina killar!
Jag är så lycklig som har er och
Jag älskar er jättemycket!

.

 

Grattis!

Idag fyller min storebror år! Han är världens bästa och jag vet att han alltid finns där för mig vad det än gäller. Önskar att jag också kunde vara med och äta tårta idag. Men det får bli en annan gång. Hoppas jag kan åka upp snart för jag saknar alla!

Lördag

Imorse åkte Adam och Oliwer iväg till Oliwers farfar för att hälsa på och byta till vinterdäck. Så jag fick en lång sovmorgon och massa egentid för att bara vila! Konstigt nog har jag fått så svårt att bara slappa efter att jag blev mamma. Förr hade jag inga problem med att ligga på soffan en hel dag och göra absolut ingenting. Men nu känner jag att jag måste passa på att städa, plugga, träna och göra hundra andra saker som jag inte vill göra när jag kan vara med Oliwer. Men jag behöver verkligen vila, så jag försöker tvinga bort alla såna tankar och bara ligga här. Jag starta någon riktig tjejfilm och titta på!

Över till något helt annat! Nu har jag äntligen fått börja jobba lite på praktiken! Jag har fått två egna elever! Alltså jag fick ha samtal själv med två elever igår och båda ska komma tillbaka och prata med mig nästa vecka! Det första samtalet kändes inte så bra, vi visste inte att hon skulle komma så jag var inte förberedd. Jag frågade henne om massa saker men sen blev det helt tomt i huvudet på mig. Förhoppningsvis tyckte hon att det kändes bättre än vad jag gjorde. . Förhoppningsvis kände hon att jag finns där för att hjälpa henne och att jag bryr mig! Men ingen kan ju vara proffs första gången. Jag har alla fall förberett mig nu tills nästa gång vi ses! Det andra samtalet jag hade kändes jättebra! Jag trivs jättebra och som det känns nu skulle jag gärna fortsätta arbeta som skolkurator!

Idol

Följer ni idol? Det gör jag och självklart hejar jag lite extra på Matilda eftersom hon är en Frösö-tjej!
Ikväll åkte George ut, vilket jag tycker är jättetråkigt för han har en grymt vacker röst och jag skulle absolut kunna köpa en skiva med han. Förhoppningsvis går det bra för honom i alla fall!
 
Den här låten tycker jag är jättevacker och jag älskar hans version av den!
 
 
 
Will you still love me when I'm no longer young and beautiful
Will you still love me when I got nothing but my aching soul
I know you will, I know you will, I know that you will
Will you still love me when I'm no longer beautiful

Närbild!

 

sova....

Yes, jag var trött hela dagen igår! Inte kul! Men jag gick i alla fall och la mig tidigt och idag var jag och Oliwer lediga! Jag tänkte att vi skulle gå ut och leka, kanske gå till skogen. Men på förmiddagen hade han så kul inne med duplo och sina bilar. Så då tänkte jag att vi skulle vänta tills på eftermiddagen. Men gissa vad som hände? Efter lunch sov jag ner honom som vanligt och så tänkte jag att jag också kunde passa påatt sova lite. Men det blev ganska mycket! För när vi vaknade var klockan över fyra, Oooops! Sen lagade jag middag, en pastasås med linser och morötter som jag inte kan påstå var så lyckad. Nej linser passar helt klart bättre i soppor och grytor. Efter maten åkte vi och firade Micke som fyllde år i söndags. Moa hade gjort supergod tårta! Men nu ska jag gå och sova igen! Hoppas att jag är piggare imorgon!

Natti natti!

bio

Idag har Oliwer varit på bio för första gången! Vi såg flygplan. Det gick bra och jag tror han gillade det! Fast han verkar tycka bilarfilmerna är bättre!

Nu till något annat! Jag hatar verkligen mornar! Eller rättare sagt, jag hatar att vara tvungen att kliva upp tidigt. Det är tortyr!!! Jag får ångest på kvällen när jag upptäcker vad klockan är och vet att jag kommer sova för få timmar och vara trött hela dagen efter. Och jag hatar verkligen när väckarklockan ringer! Varför är världen skapad för morgonpigga människor och vi andra ska behöva lida för det hela våra liv! Blääääää! Jag vill få sova!!!

Lördagkväll!

Min första praktikvecka är över! Konstigt nog så känner jag inget behov att skriva av mig om den.. Men det känns bra, jag trivs och är säker på att det kommer bli roligare och roligare för varje vecka!

igår kväll hade åt min studiegrupp middag hemma hos Mikaela (utom Erika för hon var tyvärr sjuk). Det var riktigt kul! Dom är så härliga tjejer allihopa! Alla är så totalt olika och det är en åldersspridning på 10 år, men det spelar ingen roll! För dom är alla så omtänksamma och gulliga och bjuder på sig själv! Jag tycker jättemycket om dom allihopa!

Idag har vi varit på stan en sväng och jag fick (eller köpte) lite nya höstkläder! Sen kom Elina och Mike (en liten chihuahua) hit och hade lördagsmys med oss! Vi köpte pizza och målade naglarna och kollade på film och bara hade det bra!

Jag hade jätteont i halsen när jag vaknade i morse, så nu håller jag tummarna att det ska vara borta och bra imorgon! Nu är det dags att krypa ner i sängen och läsa min braiga bok! Imorgon ska vi nog hitta på något kul med Oliwer, stackarn har ju bara fått vara inne och lekt nästan hela veckan eftersom han varit sjuk. Så nu är han värd att få rasa av sig lite någonstans!

Natti natti!

Spännande!

Ni vet hur man ibland köper flera böcker när det är rea och så blir någon av dom liggandes i flera år innan man väl ger den en chans. Eller ni kanske inte brukar göra så? Det kanske bara är jag? Hur som helst så läser jag en sån bok nu och den är så himla bra! Så jag vill aldrig släcka lyset på kvällen. Även när ögonen håller på och faller ihop så kämpar jag och måste bara läsa en sida till! Och tänk att den här bra boken har jag haft i bokhyllan säkert tre år, haha! Så glad att jag äntligen valde den!

Bilmekaniker nästa?

Oliwer har varit sjuk jättemycket senaste tiden. Så jag har sett Micke och Molle 2 väldigt många gånger. Nu är han alla fall lite piggare så vi leker med bilar. Men förutom att köra med bilarna så gillar han att plocka isär dom och sen försöka sätta ihop dom. Jag har sett att det finns såna byggsatser att köpa, som är från tre år. Men jag tror att det är dags för en sån nu. Kanske får bli en i två-års present!

RSS 2.0