ännu mer fredagsmys


Fredagsmys!


 

Shoppingsugen!!

Jag är riktigt shoppingsugen nu! Det var länge sen jag köpte något nytt. Jag skulle verkligen behöva ett par nya skor typ sneakers, för dom jag använder håller på att ramla isär tror jag. Adam brukar klaga på att dom låter när jag går och säger att jag borde slänga dom, haha! Jag har hittat 2 par snygga skor på internet som jag skulle vilja ha, men vi får se vad det blir så småningom. Men nu i september har vi några roliga grejer som vi ska göra så shoppingen får nog vänta lite till...
 



Men jag tror vi ska ner på stan och reklamera min telefon när Adam slutar jobbet. Internet fungerar inte som det ska på den. Och så ska vi hämta ut ett paket till Oliwer med nya böcker från Goboken. Jag tycker det är jätteroligt när han får nya böcker, det är alltid lika spännande att öppna paketet. Som tur är gillar han också böcker!
 

Hmmm

Idag har varit en jobbig dag. Jag skulle inte säga att den har varit dålig, bara jobbig. Så nu när det är kväll är jag helt slut... Jag har t.ex. lyckats gå på toa 3 gånger och sedan upptäckt att papperet är slut. Den enda toapappersrullen som fanns i lägenheten var i köket och eftersom jag har en liten Oliwer med mig när jag går på toa (som försöker gräva i blöjpapperskorgen, ta kattlådespaden och allt annat bus som går att göra där inne,) så skyndade jag mig bara och tog hans rengöringsservetter istället för att hämta nytt papper. Jag har även lyckats upptäcka att jag inte har någon blöja 2 gånger när han har legat på skötbordet med rumpan bar... Ja ungefär så bra har det mesta gått för mig idag... Hoppas det har gått bättre för er, haha!

springa vs mysa

Jag blev plötsligt sugen på att sticka ut och springa, men klockan är ganska mycket så istället fortsätter jag mysa i soffan framför Hollywoodfruarna

Dödsdrink

Har ni läst om de som har dött efter att ha druckit drinkar i Indonesien? Fy vad hemskt! Det står i Aftonbladet att minst ett 50-tal personer har dött bara i år. Tänk om man har sparat ihop pengar och åker på sin drömsemester till en paradisö, då har man nog knappast en tanke på att det skulle kunna vara metanol i drinkarna. Jag har aldrig tänkt tanken på att det skulle kunna vara det när jag har köpt en drink någonstans. Nej fy vad hemskt! Stackars de som har drabbats... 

Jättekul helg!

Jag hade en jätterolig helg! Mina syskon kom ju i lördags och vi spelade minigolf och bakade Pizza, mums! På kvällen bäddade vi ner Oliwer i vagnen och gick en långpromenad. Hans fyllde 16 år i söndags och vi väckte honom genom att storma in i rummet och sjunga Ja må han leva. Vi satsade på att sjunga högt och inte vackert, haha! Sen fick han öppna paket. Det var dåligt väder i Söndags så vi stannade inne och spelade spel och tv-spel. Det var askul! Jag bakade förresten marrängtårta för första gången och den blev riktigt god! Så det ska jag göra fler gånger!  
 

keramik

Igår var vi och gjorde fot och handavtryck i keramik. Alltså Oliwers händer och fötter.. Jag tror det kommer bli en riktigt fin tavla!

Nu ska vi handla och snart kommer alla mina brorsor hit! Det ska bli så kul!

Hej Hösten

Jag tittade nyss ut genom fönstret och upptäckte att löven börjar bli gula. Vad mysigt! Det är ganska svårt att tänka sig att det var kjol och linne som gällde förra fredagen när man tittar ut nu..

Hej Hösten


P.S I love you

Just nu sitter jag och kollar på p.s I love you. Jag har sett den förut och minns att den är väldigt sorglig, men det är också en väldigt fin kärleksfilm! Kärlek är det vackraste som finns!

mellis på balkongen


snygging!

Mamma alltså Oliwers mormor har köpt massa snygga kläder till Oliwer. T.ex. den här snygga G-star tröjan. Han ser ut som stora killen när han har på den!

Vi lekte lite med webcameran


Höst och såpor

Nu börjar det bli höst! Det känns skönt tycker jag, hösten är mysig och jag längtar efter vintern! Jag drömde att jag var i gräftåvallen och skulle åka snowboard idag. Fast dom hade gjort om backarna så dom var mycket längre och brantare! Jag tycker luften känns så frisk också när hösten kommer, det är härligt!
Nu drar alla såpor igång också och jag sitter just nu och kollar på Robinsson. Det är gamla deltagare som är med, annars hade jag nog inte kollat. Några minns jag, men inte alla. Fast jag har inte kollat alla säsonger heller. Upptäckte att det var Top model också, men det går säkert i repris någon dag så jag får tajma in och se reprisen. Efter Robinson är det Dallas! Vem hade trott att det någonsin skulle börja igen? Säkert många men inte jag, haha! Jag kommer ihåg att mamma brukade kolla på det när jag var liten och pappa brukade kalla det för sallad. Det tyckte jag var jättekul, haha!  

En bäbis

Idag när jag och Oliwer var och handlade träffade vi en liten kille som var en dag äldre än Oliwer! Han hette Kevin och var mindre än Oliwer men hade många fler tänder. Det var lite roligt!
 
Vi köpte en ny låda till Shakira med tak på för det har ramlat ner alldeles för många nappar och andra saker i kattlådan sista tiden. Vi köpte också en ny klösbräda till henne och det bästa är att hon har invigt både lådan och klösbrädan!
 

Söndag

Att det är söndag borde ju inte spela någon roll eftersom jag inte ska upp på något jobb imorgon. Men det känns ändå lika tråkigt när helgen är slut. För även om jag är mammaledig så blir det en vardag ändå...

Den här lilla rackaren träffade jag idag när jag var ute. Tror han var livrädd för mig..

upp och ner, ner och upp... och lite hit och dit

Jag har precis kollat klart på en fin käleksfilm och nu ska jag gå och sova. Kram och gonatt!

Mina bäbisar!


En bra sommar!

Jag satt och kollade på bilder från i somras och känner att det har varit en riktigt bra sommar! Den har varit rolig! Vi har inte åkt någonstans utan bara varit hemma i hudik och hemma i Östersund, men det spelar ingen roll för när jag tittar på bilderna och ler så känner jag att det är verkligen dom små sakerna som räknas! De där roliga vardagliga sakerna som man skrattar åt fast dom är så små att man knappt tänker på dom. Det är det som gör att man är lycklig! T.ex. när Oliwer fick bada med sina kusiner Theo och Tim i badkaret och Theo sjung Spiderman Potatis för fulla muggar. Oliwer tittade på honom med stora ögon, gungade i takt till sången och trummade med på vattnet! Den synen hade kunnat få vilken surknul som helst att le! Vi har umgåtts massa med både min släkt och Adams i sommar och jag har så många fina minnen med allihopa som jag sitter och ler åt! Vi har så fin familj!


Trött!

Jag har ingen energi... Det är jättemycket som jag skulle behöva göra och som jag vill fixa, men jag orkar inte... Jag har vart orkeslös ett tag nu men i fredags kände jag mig som vanligt igen! Så då trodde jag att allt äntligen var bra och att jag skulle fortsätta vara pigg. Men så vaknade jag i lördags och var jättetrött igen. Jag har börjat äta extra vitaminer varje dag och dom hjälper litegrann för min kropp känns inte längre som om den är fullproppad av sten. Det är mer att jag inte orkar göra saker även om jag vill. Det känns som om jag skulle behöva ligga på soffan hela dagen och inte lyfta ett finger. Åååh det skulle vara skönt!

Busungen

Oliwer har lärt sig var man höjer musiken!

ibland...

Ibland kan man inte somna fast man är jättetrött....

YEEEEEEEES!!!

Sverige är i final i handboll!

Envis

Jag har en riktigt envis son! Först hade vi en kamp inne på Öb:s toa när vi skulle byta blöja. Han ville inte va still och sen ville han trycka på nödsignalknappen. Han blev jättearg när han inte fick! Sen tyckte jag att han kunde luta sig bakåt och sova lite men det ville han absolut inte. Men det tog inte så lång tid innan han sov i alla fall. Men han kämpade in i det sista!

mys


kan själv!


kan själv!


Idag, bla bla bla...

Idag har Jimmy och Ella hälsat på oss en sväng! Det var jätteroligt att träffa dom! Tänk om dom också kunde flytta hit till Hudik vad kul det skulle va, men man vet aldrig en dag kanske... Tänk förresten om alla mina vänner kunde flytta hit! Eller åtminstone komma och hälsa på en gång i månaden eller något.. Det skulle va bra! Jag trivs alla fall jättebra här än så länge. Jag känner mig mer hemma här än i Sthlm. Jag är nog ingen storstadsbo, det räcker att åka dit och shoppa lite då och då, haha! Och gå på gröna lund. Oj jag insåg just att det här är första sommaren så långt tillbaka som jag kan minnas som jag inte har varit på grönan. Katastrof! Jag kanske måste åka dit!
Oliwer är med i en bokklubb som heter goboken och idag skulle vi gå ner på stan och hämta ut ett paket som hade kommit. Men när jag väl hade fått i han mellanmål, klätt på oss och var redo att gå ut så öste regnet ner. Men det stoppade inte oss utan han fick sitta under sitt regnskydd i vagnen och jag gick med mitt paraply som jag fått av mamma. Det var ganska mysigt faktiskt!
Vet ni? Jag tror jag måste skaffa mig en gitarr! Vi hälsade på Adams pappa häromdagen och då satt jag och klinkade lite på Maggans. Jag är verkligen kass på att spela och det är tveksamt om jag änns kommer lära mig. Men det är ju så roligt! Jag har faktiskt ägt en gitarr ett tag, som jag fick av Alex när han städade ur källaren för att flytta ihop med Cissi. Men en dag när kissen var sådär extra busig och sprang som en galning genom hela lägenheten så rev hon ner gitarren och den bröt halsen. Jag lovar att jag ska vara mycket mer rädd om min nya gitarr så varken bäbis eller katt kan döda den..

Hejsvejs!

Det var länge sen jag skrev något nu! Jag har helt enkelt inte haft någon lust eller tålamod till å sätta mig ner å skriva.
Adam har haft semester och det har varit jätteskönt att vara hemma allihop, tänk om man kunde ha det så jämt! Vi var en vecka i Östersund och resten av tiden var vi bara hemma. Vi hann både med lite storsjöstråk och hudikkalas och vi har solat, badat och lekt!
Oliwer har lärt sig krypa nu och han drar sig upp också. Han är så duktig min lilla busunge!
Nu har jag varit hemma i över 8 månader, jag har hört många som blir rastlös vid det här laget och längtar tillbaks till jobbet. Men jag älskar att vara hemma!

RSS 2.0