Blä för att må dåligt!

Visst ser jag pigg ut?



Inte direkt!
Det är ytterligare en dag med sprängande huvudvärk och illamående. Så jag har sovit hela dagen..
Men jag vill inte.. Jag vill må bra! Så nu ska jag göra ett försök och hoppa in i duschen.
Huvudet känns som om det ska sprängas, men jag mår inte så illa just nu så det kanske ska gå bra!

Wish me luck!

/Anna

Äkta kärlek!



Jag vet att den här låten är uttjatad. Men jag tycker att det är en av de finaste sångerna som har skrivits.
Vet ni om att han skrev låten till sin flickvän? 2 månader innan de skulle gifta sig var hon med i en bilolycka och hamnade i koma. Hon vaknade upp efter en och en halv månad, hjärnskadad och handikappad för livet. Då fanns han där vid hennes sida och det gör han fortfarande!
“What kind of man would I be if I leave her when she needs me the most?”

/Anna

Tintin

Gillar ni Tintin?

Det gör jag, brukade både läsa tidningar och kolla på filmerna när jag var liten. Ifall ni har missat det så har det kommit en ny film nu. Jag tror den har premiär idag förresten.
MEN! Det är fel kille som gör rösten... Det är ju jättejobbigt när dom byter ut skådespelare eller röster. Det tycker alla fall jag. Jag hörde på radion imorse när de pratade med han som alltid har gjort rösten tidigare och jag tror han var lite ledsen över att han inte fick vara med den här gången. Han hade inte blivit bjuden på premiären heller. Det är dåligt tycker jag!
Fast jag tänker se filmen i alla fall..

/Anna

Mmmmm, Cola!



Som jag har gjort i min soda stream som jag fick av mamma förra julen. En riktigt bra uppfinning!

/Anna

Myskväll!

Jag har haft en jättemysig kväll!
Min älskling kom hem med julmust och ostbågar (chips till honom) sen kollade vi på en (tjej)kärleks-film. Precis vad jag behövde! Tack älskling!



Gonatt!

/Anna

Inte länge kvar...

Bäbisen har fixerat sig och magen har börjat sjunka.. Många tjatar om att förstföderskor alltid brukar gå över tiden, men jag tror att våran lilla krabat vill komma ut snart. Det känns så i alla fall..

Spännande, läskigt, roligt, overkligt och miljoner andra känslor på samma gång!


Vem är du därinne?


/Anna


Trött, tröttare, tröttast!

Jag trodde väl aldrig att jag skulle kunna sova inatt, med tanke på hur mycket jag har sovit sista tiden. Men jag somnade direkt när jag la huvudet på kudden och har sovit hur bra som helst!
Just nu sitter jag och försöker plugga, men jag har en känsla av att den här tentan kommer gå åt h..vete. Jag klarar inte alls av att fokusera. Det känns som när jag gick på högstadiet igen, eller näej då försökte jag inte änns men på gymnasiet. Då jag satt där och kämpade med mina böcker kväll efter kväll och var överlycklig om jag fick G på proven, medan andra inte pluggade någonting och fick VG i alla fall. Orättvist! Fast å andra sidan gjorde jag bara en spanskaläxa på 2 år och fick ändå MVG. Det är väl helt enkelt så att man har lätt för olika saker..
Men när man läser på högskolan så räcker det inte med att ha lätt för något, man måste plugga i alla fall.
Jag måste gå till biblioteket idag och lämna tillbaka en bok, det skulle nog vara bra att gå en promenad också för det är ju fint väder. Men jag har ingen lust att gå ut och gå själv, jag vill ha sällskap. Eller rättare sagt, jag vill ha någon som drar med mig för jag är så himla trött just nu att jag inte går ett steg frivilligt..

/Anna

Vart är min energi egentligen?

Hur mycket kan man sova? Och hur trött kan man vara?
Jag sov hela dagen igår och hela natten inatt. Efter att ha kommit hem från barnmorskan idag så somnade jag på soffan och sov några timmar. Nu har jag pluggat kanske en och en halv timme, men känner mig jättekonstig och trött. Jag funderar allvarligt på att lägga mig på soffan igen.
Tur att jag har en hel vecka på mig att tentaplugga för det här går jättesegt!
Jag tycker att det är jättenyttigt och ganska intressant faktiskt att lära sig massa lagar. För innan har jag inte kunnat någonting och plötsligt inser man vad mycket olika rättigheter det finns.
Men idag, alla fall just nu är lagboken riktigt tråkig!
Jag ska nog ta en paus och vila ögonen lite..
Jag kan ju läsa mer om en stund ifall jag orkar...

/Anna

Äntligen!

Det är helt underbart väder ute idag! Både kallt och vinter i luften!

/Anna

Helg i hudik

Vi har varit i Hudik i helgen och firat Micke som har fyllt 30 år! Lördagen började jättebra, vi vaknade tidigt och gick ut och gick med hundarna i det fina höstvädret. Det var jättemysigt! Lite senare stack Adam iväg och kidnappade Micke tillsammans med några fler. Men jag stannade i Iggesund och bara hade det lugnt och skönt med Amanda och Elina. Elina fixade mitt hår och sminkade mig till kvällen, det var kul att bli lite ompysslad och få känna sig lite fin! Jag vet att många människor tycker att gravida kvinnor är jättevackra, men jag känner mig inte speciellt vacker. Jag känner mig mest klumpig och trött.. Det är ganska roligt att jag inte är van vid magen, så jag går ofta in i saker och river ner saker, haha!
Idag har jag haft världens huvudvärk (kanske migrän) så jag har sovit i stort sett hela dagen och nu börjar det bli dags att gå och lägga mig igen! 
Domani è un giorno nuovo! (Imorgon är en ny dag)

sov så gott!

Kramar

/Anna

Beslutsångest!

Jag har jättemycket beslutsångest över vad jag ska göra i helgen. Ni vet när huvudet säger en sak, fast sen ändrar sig hela tiden, hjärtat säger en sak, men även det velar fram och tillbaka, men kroppen tycker alla fall lika hela tiden..
Så frågan är bara vad ska jag lyssna på, vad ska jag välja?

/Anna

Haha! Måste ju dela med mig av den..




GRATTIS!

Idag fyller världens bästa storebror år!



Han ser väl inte riktigt ut så här just nu eftersom han gick med på ett vad och inte har fått klippa håret på väldigt länge. Jag kände inte änns igen han först när jag träffade honom sist, haha! Både långhårig och skäggig!

/Anna


Tankarna snurrar...

....hur kan så många tankar få plats i ett litet huvud?


/Anna

Myskatten

Shakira låg på kudden bredvid min nästan hela natten inatt. Hon är så go och mysig, jag älskar henne! Jag packade ju en väska igår och åkte iväg tidigt imorse så hon trodde nog att jag skulle sova borta (vilket jag egentligen skulle också). Gissa om hon såg förvånad ut när jag kom hem idag. Tänk att en katt kan se förvånad ut! När jag lyfte upp henne så bara mös hon. Dom som känner henne vet ju att hon inte är en sån katt som vill bli omkringburen och kramad på allt för länge. Men hon bara kurrade!
Jag ska snart gå och lägga mig, hoppas jag kan sova inatt för natten som var sov jag bara mellan 2 och 3 timmar. Jag somnade vid ett och vaknade kvart i tre, efter det kollade jag på klockan minst en gång i kvarten fram till halv fem då jag klev upp (en kvart innan väckarklockan skulle ringa).  Som tur är har jag åkt tåg idag, så jag har sovit på tåget! Mina händer, ben och fötter är alldeles svullna, trots att jag har haft stödstrumpor hela dagen. Men utan dom hade det säkert varit ännu värre. Fast det är mycket bättre nu än när jag vaknade på tåget imorse för då gjorde det nästan ont ute i fingerspetsarna. Men jag ska inte klaga, jag har sett gravida som är svullna som badbollar och det är ju faktiskt inte jag. Jag tror jag har haft en väldigt lättsam graviditet jämfört med många andra! I alla fall fysiskt!

/Anna


Vill bara ge upp nu!

jag orkar inge mer.......
Jag vill inte.....

Pojkvänsakademin

Överraskning:
Ni är här för att ni är dåliga pojkvänner! Jag säger bara, haha!

Stackars killar egentligen som blir lurade, fast rätt åt dom med tanke på att dom nyss partade gärnet med massa silikonbrudar. Nu får dom sig en tankeställare alla fall, även om det inte var så kul för dom att det hände på tv..

Bra underhållningsvärde är det alla fall.. Sen kan man ju diskutera hur lämpligt det är att använda andra människors känslor som underhållning. Tjejerna har i o för sig valt att vara med i programmet, men killarna är ditlurade för att framstå som dåliga pojkvänner. Sen är det ju bara paren själva som vet hur det ligger till. Men jag antar att tjejerna är änglar och superbra flickvänner allihop!
Skitsamma, är man med i leken så får man leken tåla. Jag kommer fortsätta kolla alla fall! 


/Anna


Kärlek, Lycka, Livet

                                 
                              
         
              

/Anna


Tröööööötttt!

Jag är jättetrött nu, jag har varit trött mest hela dagen.. Liksom trött men rastlös på något vis. Jag klarar inte helt av att bara lata mig i soffan men jag orkar inte göra något heller. Inte bra...
Min älskling ska jobba över ikväll, vilket känns jättetråkigt. Jag vill att han ska vara hemma med mig hela tiden!
Nu ska jag gå och vika kläder innan jag somnar, gääääsp!

/Anna

Vad jag är bra!

Jag har klarat ytterliggare en kurs, JIPPIE! Nu är det bara två och en halv vecka kvar på den här kursen och sen ska jag vara mammaledig ett år. Jag ska verkligen göra mitt bästa för att klara den här tentan också, så jag slipper omtenta. Men jag är lite nervös faktiskt för jag vill så gärna klara den...

/Anna

Längtar...

Kvart över åtta på morgonen och jag sitter i soffan och har redan ätit frukost. Det är ingen vanlig syn, om jag inte ska åka och jobba eller till skolan eller så förstås. Men då sitter jag ju förstås inte i soffan.
Men det ska komma några och spola ur alla rör här, så dom ska komma mellan halv åtta och tre. Jag hör att dom är hos någon av grannarna nu, så dom kommer säkert om ett tag.




Jag längtar efter julen nu! Egentligen inte efter själva julafton, utan efter allt julpynt och snö ute. Tänk vad mysigt när det är vitt och kallt och ljustakar i alla fönster. Tänk vad mysigt att klä julgranen och dricka glögg och äta pepparkakor! Jag längtar!
Jag brukar längta efter att köpa julklappar också, sitta och planera och fundera över vad dom jag tycker om skulle bli glad över. Men i år gör jag inte det, fast det kanske kommer. Det är ju länge kvar! Och annars får väl alla en varsin pepparkaka med sitt namn på, haha!

/Anna

Apornas planet: (R)evolution



Igår kollade vi på den nya Apornas planet filmen. Den var bra, men jag rekommenderar att se den när man inte är gravid och jättekänslig. Ungefär två tredjedelar av filmen satt jag och kämpade emot gråten och Adam påminde mig om att det bara är en film och inte påriktigt. Men det hjälpte inte. Den sista tredjedelen satt jag och var nervös istället. Så den var riktigt jobbig att se, även om den var bra!

/Anna

En bortskämd liten krabat!

Min mamma och moster har shoppat massa nya grejer till bäbisen. Han/hon är bortskämd redan innan han/hon har kommit, haha!

Vi har förresten sorterat massa kläder idag, som vi har fått från alla goa människor runt omkring oss. Vi ska tvätta det mesta imorgon. Det är helt sjukt vad mycket kläder vi har! Bäbisen har mer kläder än vad jag har och jag har samlat kläder i många år! Det är jättekul att vi har fått så mycket, tack allihopa!

/Anna

Pluggsöndag

 
Bra med sällskap när man pluggar!
Fast ibland blir man lite distraherad...


/Anna

Jag älskar musik!

En låt kan få mig att känna mig som världens lyckligaste, en annan kan få mig att  börja gråta. Musik kan trösta eller förmedla olika budskap. Det finns nog inget som kan beröra mig mer än musik.
När jag hör en låt kan jag förflyttas till en annan tid och en annan plats.

När jag hör den här låten är jag plötsligt 11 år, det är vinter ute och jättemycket snö. Jag ligger nyvaken längst upp i våningssängen. Jag kan höra hur det knastrar i kaminen ute i storstugan där pappa har tänt en brasa. Det är ett obeskrivligt lugn och jag ligger där och bara lyssnar. Solen skiner in genom fönstret och jag vet att det kommer bli en underbar dag!  
 



/Anna


Gomorron!



Efter att ha sovit dåligt ett par nätter har jag sovit som en stock inatt. Jag vaknade bara en gång! När jag vaknade imorse kunde jag knappt röra mig så jag har nog sovit hårt och som vanligt har jag drömt väldigt mycket!
Nu har jag slappat ett tag i soffan och ätit frukost, så jag ska plocka fram lagboken, skolböckerna och sätta igång och lära mig massa nya lagar och andra viktiga saker.

/Anna



Dikter


När jag var tonåring läste jag mycket dikter, jag klippte ut såna jag tyckte var speciella och satte upp i mitt rum. Men någon gång slutade jag med det, fast jag vet inte när eller varför. Jag insåg plötsligt att jag inte kan komma ihåg senast jag läste dikter..

Den här tyckte jag jättemycket om när jag var tonåring. Livet var inte alltid så lätt då och jag tror jag kanske försökte hitta mig själv. Nu för tiden skulle jag aldrig vilja vara någon annan, men dikten är fin i alla fall.

Jag ville vara en annan

Jag ville vara en annan,
men jag vet inte vem.
En främling står bortvänd, med pannan
mot stjärnornas lågande hem.
Jag skall aldrig se hans ögon
och aldrig hans anletsdrag.

Jag ville vara en annan,
en främling, en annan än jag.

Här är två dikter som jag hittade på internet nu.



Du finns där
i min närhet
låter mig
få bara vara
Du ställer
inga onödiga frågor
Du låter mig
få finnas till

Vi behöver inte
alltid prata
din förståelse finns
ändå där för mig
Låter mig få bara vara
och ger mig
en kram när jag vill


Finns du där?

Finns du där?
Om jag är ensam
finns du här då?
Om jag gråter
tröstar du mig då?
Om jag behöver en vän
blir du min vän då?
Om jag säger
att jag älskar dig

försvinner du då?


/Anna




Lite rolig läsning!

Här kommer lite roliga utdrag från tokiga sjukhusjournaler.


-Patienten vägde 78 kilo i hemmet innan han gick hit utan kläder.

-Studerar till Ingenjör, för övrigt frisk.

-Nuvarande sjukdomar: Har nyss flyttat till Rimbo.

-Patienten själv orolig över cancer då patienten har avlidit i detta.

Ortopedi:

-Patienten får ont i ryggen vid snöskottning, framförallt vintertid.

-Vänster ben mycket spastiskt idag, i övrigt på gott humör.

-Värk i vänster skinka, debut ungefär vid jultid.

-Patientens huvudbesvär kommer från vänster fotled.

-Ögon, öron, näsa, hals: Irriterad på morgonen då han vaknar i vänster öga.

-Halsen kommer och går.

-Sedan igår ont i öronen, oklart på vilken sida.

Kirurgi:

-Vill avboka tiden. Jag är bortopererad.

-Operation sker dagen efter inläggning i lokalbedövning.

-I samband med frukost: Patienten kräktes upp en hel rondskål.

-Patienten mår väl. Stomin sköter sig fint och äter nu själv.

-Fått en bro i munnen 1991. Ungefär samtidigt debut av domningskänsla i läppar och tunga.

-Patienten drack tidigare ett glas vin då och då med sin döde make. Nu mera sällan.

-Svullen, patetisk vänsterarm.

-Kräkts pga illamående. Patienten inkommer lätt analpåverkad.

-Patienten svarar ej på tilltal. Avliden.

-Orkar inte julpyssla som vanligt. Inlägges på IVA för observation.

-Känner sig avvikande i det nya landet och önskar få detta åtgärdat.

-Sedan patienten slutade röka har hans lukt kommit tillbaka.

-Söker pga att ha slagit i vänster stortå som nästan helt har lossnat. Personalen får dock ej dra loss den då det gör ont.

-Smärtan i ryggen kommer då patienten ligger raklång med båda benen på ryggen.

-Patienten tycker att höger stortå hänger ner mer än de andra fingrarna.

-Avföring har samma färg som dörrarna på avdelning 19.

-När hon känner sig trött kan ansiktet vridas mot höger och stå där och rycka en stund.

-Kräkningarna försvann på em, likaså maken.

-Har börjat få blodiga små matskedar i avföringen upp till 15ggr/dag.

-Lastbilschaufför som åker an mil utan att bli andfådd i vanliga fall.

-Kan ej få ned hakan mot huvudet.

-Far och mor avled då hon var 12 år. Dom har ingen kontakt med henne.

-I förra veckan upplevde hon att ögonen försvann i tunnelbanan. Ögonen sticker.

-Mat får han från sonen som ligger infryst.

-Hon har ingen frossa, men hennes man uppger att hon var väldigt het i sängen igår.

-Patienten ska hålla sig ifrån allt sexuellt umgänge tills jag kan ta emot henne.


Hoppas ni hittade någonting att skratta åt alla fall!

/Anna

Varsågod, lite tråkig läsning om mitt liv, haha!

Det var kul att Jimmy och Ella kom igår, det var så länge sen jag träffade dom. Det är många kompisar jag skulle vilja träffa nu, men det känns inte som om jag har varken tid eller ork. Fast om jag hade haft mer tid så kanske orken hade funnits där. Men nu behöver jag den till att klara alla måsten.
Jag var jättetrött hela kvällen igår, men när jag gick och la mig blev jag plötsligt klarvaken. Jag bara stirrade i taket och funderade på massa saker, så till slut bestämde jag mig för att läsa lite. Jag läste ut min bok, men direkt när jag la ifrån mig den kom alla tankar tillbaka och jag stirrade i taket igen. Så jag och kissen klev upp och tittade på tv och jag kollade tågtider och priser på internet. Sen gick vi och la oss igen. Då började jag fundera på att tågbiljetten kanske skulle bli dyrare om jag väntade med att köpa den, så jag klev upp igen och köpte den. Efter mycket om och men somnade jag till slut. Men jag vaknade 2 gånger och var tvungen att gå på toaletten, andra gången var det svårt att somna om igen. Då var klockan 7 någonting, så jag och Shakira låg och gosade i sängen. När jag äntligen somnade om vaknade jag av att Adam var vaken. Så det har varit en väldigt lång natt med väldigt lite sömn.
Just nu sitter jag och bara slappar. Adam har åkt till Gävle på födelsedagsfest, men jag orkade inte följa med. Jag hoppas att dom får riktigt roligt alla fall, men det får dom nog för det är ju fest!
Själv skulle jag behöva plugga, men jag funderar på att skippa det och bara slappa hela kvällen. Men det är svårt att koppla av när man känner att det är massa saker som man hellre borde göra. Jag får se hur det blir..

Ha en bra lördagkväll!

Kram

/
Anna

Panik!

Börjar känna lite panik igen över livet.. Varför är det alltid så många saker man måste göra? Och varför känns det alltid som att man står där helt ensam med alla saker som man bara måste fixa? Tänk om man bara kunde gömma sig under täcket och ligga där tills allt var över.. Men då skulle det bara bli större problem när man kröp fram sen.
Nej, jag vet att allt kommer ordna sig och allt kommer gå bra. Det är bara att ta en sak i taget!

/Anna

Dags att vakna!

Nu är jag hemma igen! Jag är jättetrött just nu. Kanalerna på tv:n funkar inte, så jag sitter och tittar på gamla gilmoregirls avsnitt för att vakna till. Och telefonen som brukar vara så tyst ringer i ett, men det är ju bara roligt!

Jag hade det alla fall bra uppe i Östersund, följde med pappa & David och hälsade på farmor en sväng och hon hade en jättepratig söt katt. Farmor och katten pratade oavbrutet från att vi klev in genom dörren tills vi gick därifrån. Dom är så söta! Sen åkte vi vidare till Pappa där Hans väntade.
Har jag förresten berättat att David är en mästare på Rubiks kub? Jag hade en gammal som låg hemma hos mamma och han snurrade lite på den och vips så var alla färger på rätt ställe! Han är superduktig!

Jag hälsade på mormor och hon berättade om sin uppväxt och massa saker som hon har varit med om. Det är jättemysigt att sitta och lyssna på historier ur hennes liv!
Jag har umgåtts massvis med mamma som har skämt bort mig. Hon har kallat mig för Lilla My hela veckan för att jag har gått runt med en tofs på huvudet och varit lika arg som hon, haha! Hon har förresten kallat mig det hela graviditeten. Adams syster kallas för lilla My, så det känns lite konstigt när jag blir kallad det. Men hon får nog snart ha smeknamnet för sig själv igen, för jag tänkte bli glad och snäll när bäbisen kommer. Fast tofsen på huvet kanske blir kvar, för det är så skönt att ha så när man lufsar runt hemma.
Jag har såklart passat på och träffa fler vänner när jag var hemma också och min storebror! Som vanligt kändes det jättejobbigt att åka därifrån..

Men jag har varit ett par dagar i Hudik och pluggat också. Jag bodde hos Adams syster Elina och det var jättemysigt! Hon är en riktig mystjej! Vi åt lunch med Marie och hennes lilla Nova som bara är några veckor gammal. Det kändes jättekonstigt att hålla henne och tänka på att det är en sån liten människa som just nu ligger inne i mig och snart ska komma ut.

När jag kom hem igår var Shakira lite sur på mig för att jag har varit borta, men hon är inte direkt långsur så efter två minuter var hon istället överlycklig och sprang fram och tillbaka i lägenheten!

Nej, nu ska jag nog ta mig i kragen, sätta på lite musik och försöka få lite fint här hemma. Just nu ser det ut som om någon har släppt ner en bomb här och Jimmy och Ella ska komma ikväll. Så lite mer ordning skulle inte skada. Sen måste jag plugga också, jag har ingen lust att åka iväg och skriva omtenta när bäbisen har kommit.

Kram på er!

/Anna

Otäckt, hemskt och orättvist!

Jag fick just veta att en av våra släktingar har gått bort. Livet är så orättvist! Han var bara 60 år och en sån där positiv lättsam person som sprider glädje. Jag brukade inte träffa honom så ofta, men varje gång jag träffade honom var han likadan och då kändes det inte som om det hade gått så lång tid sen sist. Hela den familjen är så! Det känns så orättvist att de ska förlora sin pappa redan nu, jag kan inte sätta mig in i sorgen. Vi var och hälsade på för ett tag sedan och då var både han och hans fru så lyckliga! Och nu är hon ensam kvar, utan honom efter så många år tillsammans. Jag önskar att det fanns något jag kunde göra för dem. Och ännu mer önskar jag att det aldrig hade hänt.

/Anna

Redo för Rock-kväll!

Nu ska jag iväg på 30-årsfest och fira Linda! Det är 80-talsrock tema glam/slease. Men innan festen ska jag förbi min brorsa och få hjälp att fixa färdigt det sista. accessoarer och sånt.



/Anna

Ja just ja....

Jag träffade på ett gammalt dagisbarn idag, alltså en kille som gick på dagis där jag jobbade förut.  I alla fall så var han 13 år nu och längre än mig! Är det då jag ska känna mig gammal?

/Anna

Det blåste jättemycket i Östersund idag

Jag sitter och myser hemma hos mamma nu. Det är lite tomt här utan kissen..



Men hon och älsklingen har det nog bra hemma..

Jag har varit på stan idag och fikat med Ronja och sen mötte jag brorsan. Den korta stunden jag gick på stan så hann jag träffa några jag känner och se flera stycken som jag kände igen. Jag känner mig så hemma!
Vi gick och hälsade på min momma en stund innan jag och mamma åkte och köpte godis till vårat fredagsmys.

/Anna

Barnmorskan

Imorgon ska jag till barnmorskan igen. Det här låter kanske sjukt, men jag önskar att jag har järnbrist igen. Jag fick ju sluta med järntabletterna för att jag hade för högt värde förra gången, men sista tiden har jag varit så himla trött. Precis allt är jättekämpigt att orka med och om det nu skulle vara så att det beror på järnbrist igen så vet jag ju att jag kommer bli pigg bara jag äter järntillskott. Om det inte beror på det så får jag nog bara fortsätta att vara trött antar jag. Vi får se!

/Anna

Lyllos mig!

                                    

Jag har funderat massa sista tiden på att jag har det så himla bra! Jag har världens bästa kille och vi ska snart få en liten bäbis tillsammans. Vilket är helt overkligt och jag kommer nog inte förstå det förrns jag får se den med egna ögon.
Vi blir en egen liten familj! Och runt omkring oss så har vi en stor familj som alla är helt underbara!
Jag har också jättemånga snälla och omtänksamma vänner!
Tack allihop för att ni finns där!

/Anna


Igår, idag, imorn

Igår efter skolan var jag hos Jenny och fikade innan jag åkte hem från Gävle. Jag tycker det är skönt att få lite avbrott från skolan innan man kör hem. Annars sitter man och lyssnar och koncentrerar sig hela dagen och så ska man direkt sätta sig i bilen och köra efteråt. Då är man ju jättetrött! Sen är hon en sån tjej som är rolig att sitta och prata med också, så tiden bara flyger iväg. 

Idag måste jag plugga hemma och packa. Ikväll ska jag åka till Kicki för jag har ju fortfarande inte hälsat på henne sedan hon fyllde år. Det ska bli kul att äntligen få se var hon bor nu! Och ännu kulare att få träffa henne! Jag har ju så många roliga snälla kompisar som jag vill träffa ofta men det blir ju inte så. För alla måste ju jobba hela dagarna och när kvällen kommer är man trött eller så har man massa grejer man måste göra.
När jag var tonåring tänkte jag att när jag blir vuxen ska jag inte bli så tråkig att jag bara träffar kompisar någon gång ibland. För på den tiden var jag med kompisar från att jag vaknade tills jag somnade, så gott som varje dag. Men nu när jag är vuxen så är jag ändå nöjd med livet. Jag bor ju egentligen ihop med min bästis så självklart vill jag vara hemma mycket och vara med han! Allt är så annorlunda jämfört med när jag gick i skolan. Men det bästa är att det gör inget att det går länge mellan att jag träffar mina kompisar för dom är lika snälla, roliga och gulliga i alla fall när jag väl träffar dom och då tänker man inte änns på att det har gått så lång tid. Man vet att vännerna finns där fast man inte pratar varje dag.

Imorgon åker jag till Östersund några dagar och efter det blir det ett stopp i Hudik. Jag vill egentligen inte åka bort för det är skönt att bara vara hemma och finnas till. Och jag hatar att packa! Men jag längtar till Östersund för det känns som hemma för mig, det är hemma för mig och kommer alltid att vara det! Jag önskar bara att Adam inte behövde jobba utan kunde följa med mig dit. Men det är nog nyttigt att vara ifrån varandra ibland också, även om jag helst skulle sitta ihop med honom hela tiden, överallt, dygnet runt!

/Anna
/Anna

Within Temptation

Dom kommer till Sverige igen och spelar i Sthlm den 27/10 (tror jag) Jag vill gå!
Jag har missat dom 2 gånger, senast var 2007 och en gång några år innan det.
Jag vill se dom den här gången, jag vill, jag vill, jag vill!!!
(Fast inte om dom bara spelar låtar från sin nya skiva för den har jag knappt hört)


/>











/Anna

Kom ihåg!

Lev livet!
Gör det som gör dig lycklig, men såra eller skada inte någon annan.
Kom ihåg att du kan klara allt och bry dig inte om vad andra tycker eller tänker om dig,
är det riktiga vänner så tycker de om dig precis som du är och vad för tok du än gör!
Och om de inte gör det varför ska du då bry dig om dem?

/Anna

Slut på helg

Nu har mamma åkt hem, men jag följer efter på torsdag! Det har varit jättemysigt att ha henne och Marie här. Yvonnie (en annan släkting) Har också varit med oss mest hela tiden. Dom hade med sig massa grejer till Bäbis! Vi har verkligen tur som har fått så många fina saker!
Imorgon ska jag börja nästa juridikkurs på skolan. Jag är inte så sugen om jag ska vara ärlig. Men det är bara fem veckor kvar och sen ska jag vara ledig i ett år! Så jag ska kämpa och göra mitt bästa nu in i det sista!

/Anna

RSS 2.0