ÄLSKA MIG MEST NÄR JAG FÖRTJÄNAR DET MINST, FÖR DÅ BEHÖVER JAG DET MEST!

♥♥♥

En Tröttis!

Idag är jag världens tröttaste tjej. Det var en kamp att jobba hela dagen men det gick.. Nu sitter jag här hemma i soffan och tänker på alla saker jag borde göra. Egentligen spelar det ingen roll om jag gör borde göra sakerna eller inte. Solen kommer gå upp imorgon vare sig jag gör dom eller inte och klockan fortsätter gå vare sig jag gör dom eller inte. Ingen kommer bli skadad eller ledsen om jag inte gör dom, men jag borde i alla fall. För vissa saker ska man bara göra..
Men ikväll orkar jag inte det får bli en annan dag, just nu borde jag sova..

"Varför göra tråkiga saker idag om du kan skjuta upp dom till imorgon?"

Haha, inte så bra motto, i vanliga fall brukar jag tänka att om jag gör det nu så slipper jag tänka på det sen. Men vissa dagar kan man ju låna någon annans motto.

/Anna

Midsommar

Hej svejs!

Nu är jag tillbaka i Stockholm efter en jätterolig helg i Hudiksvall. På midsommarafton vaknade jag och kände mig jätteledsen. Jag ville bara ligga kvar i sängen och gråta (måste ha drömt något jobbigt). Men som tur var så hade jag min underbara pojkvän och hans gulliga syster Elina där som piggade upp mig. Vi åkte till Iggesund, hem till deras mamma där vi åt gott, gjorde kransar och spelade kubb. Det var sol och spöregn om vart annat, men vi hade supermysigt! Synd att inte Anneli, Jonatan och Theo kunde komma. Jag saknade er!
                               

                                       

/Anna

Glada Hudik!

Idag åt vi Pizza och Coca Cola till middag. Tänk att efter alla dessa år är det fortfarande min favoritmat! Vi packade våra väskor, hoppade in i bilen och nu är vi i Hudiksvall!
Shakira smyger försiktigt runt i Elinas lägenhet och nosar i varje hörn. En tjej sitter i en av fåtöljerna med nyblonderat hår en annan tjej sköljer ur sina nyblekta slingor i badrummet. Radion spelar mysiga somriga låtar och på tv:n visas en gammal repris av sex and the city.
Imorgon är det midsommar och jag känner på mig att det kommer bli en rolig och lyckad midsommar i år!

Puss & Kram Anna


Natti natti!


                                                    
      
                                             
                                                                        
               

                                                                           

                                                  Godnatt!!  /Anna


Filmdags

Det blev en bra dag i alla fall, trots att dagen började med onödigt sura, griniga människor. Hur mår egentligen människor som alltid är sura och klankar ner på andra? Dom kan knappast vara lyckliga. Jag undrar hur många människor en surgubbe förstör dagen för varje dag..
Nu är det filmtajm!
Step up, heter filmen som jag har lånat av Anneli. Tur att hon finns och är så snäll och låter mig låna massa bra filmer att titta på.

                 


/Anna

Wannabe perfect!

När man har en dålig dag då allt blir fel och man önskar att man aldrig hade klivit upp ur sängen, går det då att vända dagen till en bra dag? Jag tror inte det, det gäller bara att försöka tänka positivt och klara sig igenom den.
Ibland tar jag saker för hårt, det räcker att jag gör ett misstag och fel person råkar ut för misstaget. Då vill jag aldrig mer göra den saken igen för om jag har råkat göra fel en gång kan jag göra det igen och jag kanske helt enkelt inte är bra på just den saken.
Jag vet innerst inne att man inte ska tänka så, för ingen är perfekt och alla kan göra misstag. Men det är lättare att förlåta andra för deras misstag än att förlåta sig själv..

/Anna

Är du tankestyrd eller känslostyrd?

Om du står inför ett val funderar du då noga och väger fördelar mot nackdelar för att sedan analysera ännu mera tills du har kommit fram till det bästa alternativet?
Eller känner du efter vilket som känns rätt, lyssnar på ditt hjärta och gör valet?
Alla människor har nog lite av varje men styrs mer av det ena alternativet.
Jag är helt klart mer känslostyrd än tankestyrd. Självklart funderar jag också på vilket alternativ som är bäst och ibland väljer jag att lyssna på mitt huvud istället för mitt hjärta, men de gånger jag gör det mår jag nästan dåligt.
Jag är också väldigt impulsiv så när jag kommer på att jag ska göra något vill jag göra det på en gång. Ibland är det bra för då blir saker gjorda, men ibland är det klart bättre att vänta och fundera igenom besluten. Jag kan till exempel komma på att jag skulle behöva klippa håret sent på kvällen då alla frisörsalonger är stängda.
-Hur svårt kan det va? tänker jag då och hämtar saxen i köket. Det är inte alltid bra.
Eller om min kompis frågar om vi ska hitta på något på lördag och jag är trött när hon frågar då kan jag svara att jag troligtvis inte orkar. Som tur är vet dom flesta av mina vänner att när lördagen väl kommer är jag pigg igen och då vill jag hitta på något!

Men ibland älskar jag att planera, att ha något att se fram emot. En rolig resa, en fest eller att träffa någon som jag tycker mycket om. Ibland är det bra att längta!

Puss
/Anna

Smalast vinner!

Jag har haft en bra helg, mamma har varit här och vi har pratat och shoppat massvis! Jättekul!

På ett av mina tidigare jobb så är det flera stycken som tävlar om vem som kan gå ner mest i vikt. Tjejerna som tävlar är redan smala, mycket smalare än mig. Vad glad jag är att jag inte jobbar kvar där för jag skulle må så dåligt. Jag har har inte tillräckligt stark viljestyrka utan faller för frestelser varje helg när jag tänker att man måste ju leva också, man lever bara en gång. Så jag skulle känna mig totalt värdelös när jag stod still i vikt och samtidigt såg på medan dessa smala tjejer gick ner mer och mer..
Varför är det så viktigt att vara smal? Nästan alla säger att det viktigaste är att man är hälsosam och mår bra men samtidigt är alla livrädd för att gå upp i vikt. Man kan tycka att en annan tjej är jättesöt fast hon är lite rund, men själv vill man inte vara den runda söta tjejen själv vill man vara den smala snygga tjejen.
Det finns tjejer som ägnar hela sina liv åt att vara smal, tjejer som alltid är trötta och hungriga, vissa till och med svälter ihjäl och allt för att dom vill vara smal och snygg.

Vi försöker rädda dom stackars barnen som svälter i u-länderna men samtidigt svälter vi oss bara för att duga i i-länderna. Vad är det för sjuk värld vi lever i. Vi borde vara lycklig för att vi har tak över huvudet, mat på bordet och kläder så vi inte fryser. Men istället skapar vi bara nya problem. Tänk om alla bara kunde få vara som dom är! Stor, liten, tjock eller smal. För alla människor är vackra! Det finns alltid någon därute som tycker att just du är den vackraste personen på denna jord!

/Anna

Välj en tecknad disneyfigur

Idag när jag åkte tunnelbana satt jag som vanligt och tjuvlyssnade på alla runt omkring. En person ställde frågan: Om du fick välja en tecknad disneyfigur som du skulle vara, vilken skulle du vara då?
Vilken bra fråga tänkte jag och började fundera. Men jag vet inte.. Kanske Pocahontas, men är hon Disney? Nej, jag måste nog fundera lite till, men tills jag kommer på vem jag ska vara så är jag Pocahontas.
Vem är du?

/Anna

GRATTIS!

Grattis till Victoria och Daniel må ni leva lyckliga i alla era dagar!

Tur eller otur med vädret.

Regnet öser ner ute och åskan mullrar, nyss tyckte jag att jag såg en blixt. Regndropparna piskar mot rutan så det smattrar jättehögt. Det är jättemysigt!
Det har varit mulet hela dagen och jag såg fram emot en springtur i regnet. Men sekunden när jag klev utanför dörren så klarnade himlen upp och solen lyste varm och klar.
Jag åkte iväg till joggingspåret, sprang i värmen och önskade att det skulle komma åtminstone en liten droppe och kyla ner mig. Men det gjorde det inte ..
Några sekunder efter jag sprang i mål mulnade det på lite så jag fick stretcha i skuggan, och ungefär samtidigt som jag var hemma och skulle kliva in i duschen, då kom regnet!

Nu är min mamma här, jag släppte nyss in henne genom källardörren så hon skulle slippa gå runt huset i regnet. När jag öppnade dörren så forsade det in vatten och mina fötter blev dyngsur. Men efter vattenforsen kom en lagom blöt mamma in genom dörren!

/Anna

I love my shoes!

Det blev ingen löpning idag, istället blev det städning!
Jag har äntligen plockat bort alla vinterskor så nu är bara mina fina sommarskor framme!


Man kan aldrig få för många skor :-)

Jag har haft hårinpackning hela kvällen medan jag har städat så nu luktar mitt hår jättegott! Förhoppningsvis blir det alldeles mjukt och fint också!



KlantAnna :-P

Jag har köpt en ny telefon, Jippie!



Ivrig som jag var så skyndade jag mig att öppna lådan riva ur batteriet och sätta i mitt simkort. Sen skulle telefonen laddas. Det jag inte tänkte på var att man inte fick ha igång telefonen medan man laddade den första gången och när man har satt igång laddningen får man inte avbryta den. Så nu sitter mitt simkort fast i en avstängd mobil. I vanliga fall skulle jag nog inte bry mig, men just nu höll jag på att sms:a med min kompis för att bestämma om vi skulle springa imorgon eller inte...
Det lutar åt inte för min del.. Men vi brukar springa varje onsdag så det känns som om jag bangar om jag inte springer, eller ännu värre jag förlorar! Jag hatar att förlora!
Jag kanske springer ändå?
Hur som hellst så har jag sprungit min runda både igår och idag och förra veckan och veckan innan det och veckan innan det osv.. Borde det inte börja bli lättare nu? Borde jag inte få bättre kondis så att det går lite lättare varje gång? Äh, det är väl bara att kämpa på, plötsligt kanske det släpper så jag kan springa hur långt som hellst.

Jag har varit på Body Pump idag också, så nu är jag riktigt trött. Det ska bli skönt att krypa ner under täcket, mysa ner mig ordentligt och läsa en stund. Sen ska jag drömma lyckliga drömmar!

Gonatt

/Anna

Little Willy John



Jag älskar den här låten. Jag lyssnar på den på samma sätt som jag brukade lyssna på sagor när jag var liten.

"Vill du gå på lina, så titta inte ner,
titta inte åt sidan. Blunda ta ett steg."


"Ditt liv är ditt eget, du äger din tanke och tid.
Låt ingen ta det ifrån dig, Älskling du är en speciell individ."

/Anna

Norrköping tur och retur

Idag har jag varit i Norrköping och hälsat på Pernilla och hennes fina familj. Dom bor jättefint i en hyreslägenhet som är uppbyggd som ett radhus, med en egen liten trädgård. Supermysigt!



Lutfia och Hassan

Dom har blivit så stora nu! Jättegulliga är dom, snälla och kramiga men kan dom bli annat med en sådan mamma?

Har du tänkt på att alla familjer lever olika, alla har olika rutiner. Vissa har kanske inga rutiner alls, haha! Något som är helt självklart i en familj kan vara helt otänkbart i en annan..

 
En suddig jag på tåget hem. Jag läste ut min bok och fick lite tid till att filosofera. Det finns många stora frågor att fundera över här i livet. Men nu är klockan mycket och jag ska upp alldeles för tidigt imorgon (04:45) så jag måste gå och lägga mig. Vad jag kom fram till när jag funderade över livets stora frågor får ni kanske veta en annan dag.

/Anna

Hemligheter

Har du tänkt på att alla människor har hemligheter. En del har stora, en del har små. En del har många och en del har få. Men alla har dom..
Vissa människor är ofta tysta och berättar väldigt lite om sig själv, dom kan verka väldigt mystiska och spännande. Andra männsikor är väldigt öppna och pratar hela tiden. Det kan kännas som om dom berättar allt för vem som hellst. Men är det verkligen så? Knappast.. Alla har hemlisar, hemlisar som man inte berättar för någon eller endast för några få..


/Anna

Havssalt

Jag har problem med mina händer, dom är alltid torra och ibland är dom helt skrynkliga så jag ser ut som hundra år. Jag kan erkänna att jag inte är så duktig på att ta hand om dom heller. Men jag smörjer alla fall in dom varje dag.
Igår kom Adam hem och hade med sig en burk. I den låg en slags pealing med havssalt blandat med olika oljor, när man använder den på händerna ska dom bli lena som en bäbis. Idag har jag använt den, det kändes jätteskönt och händerna blev mycket lenare men dom är fortfarande torra så jag måste smörja in dom.
Jag tycker det var så himla gulligt att han köpte burken. Det är kanske inte en romantisk present som smycken, utan när man tänker på det är det mycket mer romantiskt för ett halsband kan vem som hellst köpa till vem man vill. Men han fick prova den här produkten och tänkte på just mig. Att det var precis något som just jag behöver och så köpte han den. Tack älskling!

/Anna

Shopping, Sex and the city 2 och Takida

De senaste dagarna har jag haft mycket roligt, men det har blivit lite sömn.. 
Jag och Cecilia har shoppat och varit på bio. Jag hittade massa snygga kläder (det kanske kommer bilder sen) tyvärr hittade inte Cissi någonting :-(
Jag älskar att shoppa! Jag skulle vilja inreda ett helt rum till garderob med skohyllor, alla mina kläder och speglar. Vem vet någon dag kanske jag har den...
Efter shoppingen var vi på bio..



Jag gillade den! Filmen har fått dålig kritik men jag tycker den är bättre än första filmen.

En av de bästa sakerna med att bo i Stockholm är att man då och då kan gå på gratis konserter här (vilket sällan händer i Östersund) Igår såg vi Takida på skeppsbron.

      Det var jag, min älskling, mina tremänningar Elin och Christer, Elins moster Lise (från Norge) och Elins kille Erik. Efter konserten mötte vi upp Anders och Marina som också var där och kollade. Marina ska ha barn vilken vecka som hellst nu. Så hon har en stor fin mage! Allihop gick vidare till Medusa, eftersom det var fullt på övervåningen så vi gick ner en trappa, där var det helt dött och galler för baren. Men vi slog oss ner vid ett hörnbord och efter en stund sprang killar fram och tillbaka och fixade och grejade. Så slogs musiken på och en stund senare öppnade även baren. Det kom mer och mer folk och vi satt perfekt för att granska alla som kom ner. Bra musik och roliga människor. Jag och min älskling tog en promenad genom gamla stan och hann hem innan tåget slutade gå :-)
Jag hade inte träffat Christer på ca 10år så det var riktigt kul att träffa honom, han var sig lik. Lise har jag nog inte träffat sen jag var nio eller tio år skulle jag gissa, så det var också kul! Det var såklart skitkul att träffa alla!

/Anna


Glass & Jordgubbar!



MUMS!!!

Jordgubbar & glass!

Min älskling har köpt jordgubbar och glass, så du kan ju förstå att jag inte har tid att blogga nu. Jag kanske skriver något senare.. Annars är det bara att hålla ut för vips kommer det något roligt :-)

Kram /Anna

Sommarlov

Tänk när man var liten och hade sommarlov. Den sista dagen i skolan när det var skolavslutning, alla var uppklädda och det kändes som en hel livstid innan man skulle träffa vissa klasskompisar igen. På den tiden var en sommar så lång. Det hände så mycket på en sommar. Ofta hann man till och med börja längta tillbaka till skolan och alla kompisar innan sommaren var slut. När man kom tillbaka hade vissa växt flera dm, andra såg bara äldre ut, kanske bytt klädstil eller frisyr.
Nu för tiden är sommaren inte lika lång, den hinner knappt börja innan den är över och hösten är här. Jag har 3 veckors semester och hinner precis känna mig lite avslappnad innan jag ska tillbaka på jobbet igen. Man känner inte längre samma spännande känsla när man går från jobbet den där sista dagen innan semestern..
Jag saknar dom där spännande sommarloven som var lika långa som ett år och då vad som hellst kunde hända.

/Anna

6:e Juni

Sveriges nationaldag! Det firade vi med Thaimat och CocaCola! Min älskling kom äntligen hem! Jonatan och världens sötaste lilla Theo var med också. Efter maten gick vi till Jimmy och Ella och åt tårta för Ella fyller år idag. Det var marängtårta och jag åt 2 stora bitar! Glöm allt det där med att man ska vara i bikiniform under sommaren. Tårta är ju gott!

/Anna

Dear John

Ikväll har jag och Malin varit på bio. Vi såg Dear John, en riktig kärleksfilm. Jag gillade den!



Den hade egentligen inte så mycket handling förutom att dom var kära i varandra. Men trots att det inte hände så mycket så ville jag inte att filmen skulle ta slut. Jag ville se mer! Det var en fin film! En sådan film som man blir glad av, även fast tårarna är nära ganska ofta när man ser den.






Min granne poppar musik och katten spelar kula. Men jag är trött. Jag ska krypa ner i sängen nu och läsa en stund innan jag släcker lyset och drömmer lyckliga drömmar.

/Anna


Världens bästa Pärla!

När jag var 10 år blev jag kompis med en av de bästa tjejerna i världen, Pernilla. Hon är en snäll och go tjej och en av dom som har känt mig bäst genom livet. Hon är så nära fördomsfri man kan komma och ger alla människor en chans. Hon har en förmåga att se på saker från olika vinklar och perspektiv så att hon kan sätta sig in i hur människor tänker och vad dom känner. Vi har haft så mycket kul ihop, vi har rest och vi har promenerat frösön runt säkert 100 gånger. Vi har gått ute i regnet och sjungit högt! Vi har tittat på film, sovit över hos varandra och fnittrat som bara tonårstjejer kan. Vi har byggt kojjor och stannat uppe hela natten. Jag skulle kunna skriva hur mycket som hellst om oss, men det spelar ingen roll.
Man växer upp, blir vuxen och går skilda vägar. Hennes väg bar till Norrköping där hon bor med sin man och deras 2 barn. Min väg bar till Stockholm. Det är inte långt emellan, vi borde kunna träffas ofta. Men det gör vi inte..
Jag saknar min Pernilla så idag gjorde jag slag i saken, jag bokade en tågbiljett. Och nästa söndag ska jag åka och hälsa på världens bästa Pärla! Jag längtar!

/Anna

Saknar dig redan!

Det är fredagkväll och klockan är bara strax efter nio. Men jag saknar redan Adam jättemycket! Hur ska det här gå? En sak är alla fall säker...
Jag har hittat den rätta för mig och jag vill inte vara utan honom en sekund.

Puss och gonatt på dig älskling!

/Anna

Helgmys med kissen!

Min älskling har åkt till Hudik, så ikväll ska jag ha fredagsmys med Missen. Det känns konstigt att vara ensam hemma, jag tror inte jag har varit ensam i den här lägenheten en hel helg förut. Men det blir nog bra.
Hoppas det blir fint väder imorgon, isåfall ska jag nog sola. Om det blir regn ska jag nog shoppa.

/Anna


Träningsvärk imorgon?

Det finns en stor risk att jag inte kommer kunna röra mig imorgon. Idag var jag på mitt första bodypump-pass på över ett halvår. Mina ben kändes som spagetti när jag lämnade träningslokalen och inte bara det, dom skakade också. Skakande spagetti! Försök att gå på det ni. Det är inte lätt. Men efter träningen tog jag mig hem till min parkering, in i bilen, iväg till Malin och vidare till elljusspåret. 5km-spåret here we come! Vid första backen trodde jag att jag skulle dö. Men tack vare Malin klarade jag mig hela vägen upp! Tack för det!
Just nu känns kroppen helt okej förutom att jag knappt orkar lyfta upp ett mjölkpaket. Tänk vad skönt det kommer kännas att gå ner för trapporna imorgon. Jag riktigt längtar!

Man får en kick av att träna hårt! Om du är en sådan människa som aldrig tränar så missar du verkligen något. Det kommer kanske inte efter första träningspasset och kanske inte efter andra, men en vacker dag när du har tränat riktigt hårt och är helt slut så kommer du känna ett lyckorus som är helt underbart! Då du bara mår bra och alla problem är långt borta.

/Anna

Tandläkaren

I morse var jag hos tandläkaren. Fast jag är vuxen tycker jag att det är lite läskigt att gå dit. Det skulle vara skönt att ha någon med att hålla i handen. Men det gick bra, hon var snäll! Jag fick en teckning med mig som föreställde mina tänder, jag gillade den :-)
Jag undrar hur man kommer på att man vill bli tandläkare, varför vill man peta på någon annans tänder? Det måste ju handla om att man vill hjälpa andra, så att dom inte ska få tandvärk, haha!

Bye Bye

/Anna

Just ja, nu är sommaren här! Det är den andra juni och det var 24 grader varmt ute när jag körde hem från jobbet!

Löpning och fötter

Idag följde Adam med i spåret, vi sprang 5 km. Han var bra, svårt att tro att han inte hade sprungit sedan förra sommaren. Han kanske har tjuvtränat..

Jag vill ha nya löparskor, jag känner att jag trampar lite snett i mina och skoförsäljare som jag är så vet jag att det är viktigt med skor och sulor. Jag gick en kurs om fötter och skor det var jätteintressant. Nästan så jag blev sugen på att utbilda mig till fotortoped, men när jag tänkte på att ta i och kolla på andra människors fötter så ångrade jag mig. Jag hjälper gärna alla mina nära och kära men jag har väldigt svårt för att röra människor som jag inte känner, så att ta i deras fötter känns inte särskilt lockande.



Dom här fina skorna är jag sugen på att köpa. Men jag kanske hittar några andra som är 1000 gånger skönare, vi får se..

/Anna

RSS 2.0