Träningsvärk imorgon?

Det finns en stor risk att jag inte kommer kunna röra mig imorgon. Idag var jag på mitt första bodypump-pass på över ett halvår. Mina ben kändes som spagetti när jag lämnade träningslokalen och inte bara det, dom skakade också. Skakande spagetti! Försök att gå på det ni. Det är inte lätt. Men efter träningen tog jag mig hem till min parkering, in i bilen, iväg till Malin och vidare till elljusspåret. 5km-spåret here we come! Vid första backen trodde jag att jag skulle dö. Men tack vare Malin klarade jag mig hela vägen upp! Tack för det!
Just nu känns kroppen helt okej förutom att jag knappt orkar lyfta upp ett mjölkpaket. Tänk vad skönt det kommer kännas att gå ner för trapporna imorgon. Jag riktigt längtar!

Man får en kick av att träna hårt! Om du är en sådan människa som aldrig tränar så missar du verkligen något. Det kommer kanske inte efter första träningspasset och kanske inte efter andra, men en vacker dag när du har tränat riktigt hårt och är helt slut så kommer du känna ett lyckorus som är helt underbart! Då du bara mår bra och alla problem är långt borta.

/Anna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0