Te och mys med Shakira



                 

                                 
                               
                                
/Anna


Hemma

Nu är jag hemma efter ett mysigt dygn i Hudik, eller mysigt och mysigt.. Tentan var kanske inte så mysig. Men Själva Hudik är ju mysigt och hela Adams familj är mysig!
Så hur gick det på tentan? Det vet jag inte. Det kunde ha gått bra om det inte var för att jag efteråt fick veta att jag hade svarat på fel sak på en av frågorna. Jag läste vad jag ville läsa istället för att läsa vad läraren ville veta tyvärr. Det värsta är att jag skulle kunnat skriva jättemycket om det han ville veta också. Så nu är det bara att hoppas att mina lärare är snäll när de rättar och att jag får godkänt.
Jäkla SlarvAnna...
Men så kan det gå och det är ju inte hela världen om jag får skriva om tentan heller. Livet går vidare.

Jag såg nyss ett nytt program på tv där två familjer tog med varandra på varsin semester. Först var dom i fjällen som den ena familjen älskade och den andra verkligen inte gillade. Sen åkte dom på kryssning med sol, bad (både i pool och i havet), drinkar och shopping. Det gillade den andra familjen men verkligen inte fjällfamiljen.
Nästa vecka tror jag det blir en charter mot en djursafari. Det där programmet skulle jag vilja va med i! Men lycka till att hitta en resa som jag inte skulle gilla. Jag älskar fjällen, jag älskar att sola och bada, det verkar skitkul att åka på lyxkryssning och åka till Afrika och se alla djur är något jag har drömt om sen jag var liten.
Den enda resan jag kan komma på som jag inte skulle gilla är nog om vi skulle åka någonstans och bara kolla på konstverk hela dagarna och äta fisk och skaldjur till middag varje kväll.
Men annars är jag på allt!

/Anna

Sommartid

Klockan är snart tolv nu, alltså på natten. Jag borde nog gå och lägga mig. Såhär blir det alltid när man har ställt om klockan till sommartid, jag fattar inte riktigt att jag ska vara trött en timme tidigare och va pigg tidigare på morgonen. Jag som äntligen hade fått in en bra sovrutin och gick och la mig strax efter elva varje kväll och klev upp ganska tidigt för att vara jag varje morgon. Men nu måste jag börja om.
Men det är alla fall ljusare ute nu och det är skönt! Det kommer bara bli ljusare och ljusare och snart är dagarna och kvällarna jättelånga och man kan vara ute sent och hitta på massa roliga saker!
Jag ska ut och springa och spela kubb! Och sola och bada och grilla! Det kommer bli så roligt med vår och sommar!
Men nu ska jag nog gå och lägga mig och sova. Det är en dag imorgon också och då ska jag åka till Hudik för i övermorgon är det tentadags! (Jag skriver ju alla tentor i Hudik, vilket känns mycket bättre än i Gävle för det är mer avslappnat och då blir jag inte lika nervös.)

/Anna

Här är hon!

Världens sötaste kissemiss och min älskling i världen!

Det här är en bild från när vi var hemma hos min mamma och allt stökigt i bakgrunden är det jag som har fixat!
Jag stökar alltid till när jag kommer hem till mamma så det ser ut som om en bomb har slagit ner, haha!
Det är nog bara en gammal ovana från när jag var tonåring tror jag, mamma säger att jag bara släpper allt där jag står. Äsch, jag är ju på semester när jag bor hos henne så då får hon stå ut med att ha lite stökigt. Jag försöker ju alla fall att städa undan det mesta efter mig innan jag åker därifrån igen.
Till vänster långt nere på bilden är det förresten en situps-bänk. Jag och mamma har en varsin, hon har också ett gym hemma precis som jag. Det är ju roligt att träna!

/Anna

Proppmätt!

Jag har nästan ätit upp en hel hallonpaj helt själv. Åh, vad gott, men åh vad mätt jag är!!
Jag är ganska bra på att äta när jag är mätt, jag har gjort det hela helgen. I fredags var det ju våffeldagen, så vi gjorde våfflor till middag. Efter 2 st var jag mätt, men självklart kunde jag ju äta en till och efter att ha vilat magen lite bestämde jag mig för att äta en till för det var ju så gott. Sen var jag verkligen proppad, men Adam tog fram chips och godis, så jag var ju tvungen att äta lite sånt också. Det slutade med att jag hade jätteont i magen och när jag vaknade i lördags så var jag fortfarande helt fullproppad. Men på kvällen lyckades jag ändå proppa i mig en hel hemmagjord pizza, så jag blev proppmätt igen. Det jobbigaste med att vara så mätt är att det blir så jobbigt att andas, är jag konstig då, eller brukar ni också få tungt att andas när ni är jättemätt?
Proppmätt tre kvällar i rad, det är inte ofta.. Nästan rekord tror jag.

Självklart har jag pluggat massvis i helgen för jag är ju jättenervös inför tentan på torsdag, men jag har gjort lite annat också. I fredags var det fredagsmys och jag fick välja film, det blev en tjejfilm som Adam sov sig igenom. I lördags åkte vi och hälsade på Jonatan, Anneli, Theo och Tim. Vi skulle mata fåglarna, men dom hade redan ätit och struntade i att vi kastade bröd till dom. Ganska tråkigt. Tim är bara några veckor så det var första gången jag såg honom igår. Jätteliten och söt! Theo var såklart också lika söt som han alltid är, men han var lite sjuk stackaren.

På kvällen åkte vi hem till Anders, Marina och Madicken vi gjorde hembakad pizza. Även om Marina och Anders gjorde mesta jobbet. Sen kollade vi på körslaget, det börjar nog bli lite pensionärsvarning på våra liv tror jag visst. Men vad tusan, jag är ju snart 30 och någon gång måste man få bli vuxen och tråkig, haha!
När jag var yngre ville jag att det skulle hända saker hela tiden och gjorde det inte det fick jag nästan panik, men nu tycker jag det är hur skönt som helst att bara finnas till. Umgås, spela spel och titta på film. Och sova, jag älskar att sova!

Men nu ska jag se vem som åker ut från Big Brother. Något som jag verkligen stör mig på i såna såpor är när folk säger att jag är bara mig själv, man ska bara va sig själv. Det är så himla uttjatat! Såklart dom är sig själv, vem annars skulle dom vara? Sen är det ju så att man väljer vilka sidor av sig själv man visar och det gör garanterat dom också!

/Anna

PAAAAUUUUSE!

Det behövs nu. Fy vad jag börjar bli trött i huvudet.
Snön är borta ute, så det skulle funka att springa min gamla runda. Men termometern visar bara 2 grader, så jag är inte så sugen i alla fall.
Det är konstigt för om det är snö ute och 2 grader så är det varmt, men när det är vår ute och 2 grader då är det kallt.
Jag sprang och gick i alla fall en runda igår och jag borde gå ut nu med så att jag blir lite piggare och kan fortsätta plugga sen. Det enda som hindrar mig är det eviga problemet, vad ska jag ha på mig?

Igår lyckades jag klä mig för varmt för att springa men för kallt för att gå, det var inte så lyckat. Dessutom är det inte skönt att springa med flera lager klumpedunskläder på sig. Jag ska nog bara klä på mig lite varma kläder och gå en promenad tror jag.
Eller så struntar jag i det och fortsätter läsa, vi får se...

/Anna

Jag lever!

Jag är tillbaka i Stockholm igen!
I måndags skjutsade mamma mig till tåget som gick 05:40, väldigt tidigt! Kl 9 var jag framme i Gävle, gick till skolan och efter skolan tog jag tåget till Stockholm där min älskling mötte mig på Centralen.
Jag har tenta nästa vecka, så det enda jag gör nu är att plugga. Från att jag kliver upp tills jag går och lägger mig nästan. Jag fuskade lite igårkväll och kollade på TV istället. Fy, på mig!
Jag längtar efter ut och springa, fast samtidigt känns det alldeles för jobbigt eftersom jag inte har tränat på länge och det fortfarande är ganska kallt ute,(vad ska jag ha för kläder?) så jag skjuter hela tiden upp det. Det går ju lika bra att springa imorgon som idag. Dessutom måste jag ju plugga! Haha!

/Anna

Härlig helg i Hovde!

Den här helgen har varit superbra! Det enda som saknades var Adam och Shakira.
Jag och mamma åkte till Hovde i fredags, i lördags kom Daniel och hans kompis Lundmark dit. Vi åkte skidor och snowboard hela dagen och det var jätteskönt väder! Jag var duktig och smörjde in mig med solskyddsfaktor, men några nya fräknar fick jag nog.
Idag åkte killarna hem men jag och mamma fortsatte att åka i backarna. Solen sken idag med och det var jättelite folk, så det var helt perfekt! Inga liftköer och ingen risk att krocka med någon, haha!

Dom här bilderna är blåa, men det får ni leva med!






/Anna

Nu åker jag ner på stan!



/Anna

Lite mer gnäll!

Nu är det fredag och jag är i Östersund! Jag tycker om att vara här. Det är bara så typiskt att jag har varit sjuk hela veckan. Jag är så trött och fast det är så många saker jag vill göra nu när jag är här så har jag ingen ork och det gör att jag inte har någon lust. Jag vill skjuta upp allt och göra det en annan dag, men det går inte för jag åker hem på måndag. Ikväll åker vi till husvagnen i fjällen så jag hoppas verkligen att jag är pigg imorgon för då ska jag vara i backen hela dagen.
Nu ska jag vila lite till, sen ska jag duscha och ringa Lina, ta bussen ner till stan och sen åka och kolla vart hon har flyttat.

/Anna


Lite piggare nu faktiskt!

Daniel var så snäll och skjutsade mig till mormor idag, sen kom mamma och hämtade mig. Vi plockade upp Linda också så hon har varit här och hälsat på ett tag. Hon som har varit platinablond sen högstadiet hade färgat håret ljusbrunt idag och passade riktigt bra i det faktiskt. Tyvärr får ni ingen bild så ni får lita på mitt ord, haha!
Imorgon är det Fredag! Även om jag inte jobbar just nu så är det ändå något speciellt med fredagar.
Nu ska jag äta ett till ballerinakex, mums!

/Anna

Jag fick en bild!

Jag fick en bild av Adam som han tyckte passade in på mig, haha!



/Anna

Vill bli frisk... För jag orkar ju inget...

Jag mår fortfarande dåligt..
Solen skiner ute, så jag satte mig på balkongen och försökte läsa men jag kunde inte koncentrera mig.
Jag kollade på en gammal tenta och den verkade jättesvår, så nu är jag nervös över den här tentan. Jag måste plugga jättemycket! Och vad gör jag då? Jo jag sitter här och skriver på bloggen, haha!
Men jag är helt tjock i huvet och jättetrött, så just nu är det jobbigt bara att vara vaken. Tur att jag har hela nästa vecka på mig att plugga också!

/Anna

Your fuckin perfect!


Man blir glad när folk är snäll!

Jag missade en lektion idag på skolan, men två av mina gulliga klasskompisar har hört av sig och skickat eller ska skicka sina anteckningar till mig. Så himla omtänksamt och snällt!

Jag är fortfarande jätteförkyld så jag har inte tränat idag heller för jag törs inte riskera att bli sämre till helgen, tvärtom måste jag hinna bli frisk till helgen. Jag, mamma och Daniel ska åka till fjällen då och bo i husvagn där hela helgen.

Nu sitter jag och väntar på att pappa ska höra av sig. Jag ska hälsa på honom ikväll!

/Anna

Den bjuder jag på, haha!

  
Så här fräsch var jag imorse, skitsnygg!
          
  Jag mådde ganska dåligt...               Men nu är jag lite piggare!
                                                    
Fast halsen kliar och gör fortfarande lite ont...

 Jag ska nog sova snart...

/Anna

mormor, brorsan, mamma, moster, kusiner och pizza!

Jag hälsade på mormor idag i alla fall för hon behövde sällskap. Jag gick dit, så jag förbrände i alla fall lite kalorier. Daniel kom också, sen åkte jag och mamma hem till moster Marie, Jörgen och Cecilia och Cassandra och så åt vi pizza! Mums!
Men imorgon ska jag vara frisk för jag vill springa!

/Anna

Varför just nu?

Igår kväll fick jag ont i halsen och imorse kunde jag knappt svälja. Jag skulle ju träna idag och hälsa på mormor. Man kan träna även om man är förkyld, men man ska vara försiktig just när man har ont i halsen. Så det får nog bli en långpromenad istället. Undrar om jag kan hälsa på mormor i alla fall. Men tänk om hon blir smittad.. Det vore inge bra. Varför måste jag ha ont i halsen precis nu? OTUR!!!
Imorgon ska jag vara frisk!

/Anna


I´m home!



Men jag saknar redan min favoritkille och min favoritkisse!

/Anna


Framme

Nu är jag framme hemma hos mamma sedan ett par timmar tillbaka. Jag har inte mer än hunnit hit innan hela veckan är planerad. Men det är bara rolig saker som tur är. Men jag måste hinna plugga också för det är inte så jättelänge kvar innan vi har tenta.

/Anna

Imorgon åker jag till Östersund!

Jag har varit i Hudiksvall sen i tisdags och bott hemma hos Elina. Vi har haft riktigt kul! I fredags kom Adam hit och igår åkte vi till Hassela och åkte skidor och snowboard tillsammans med Maggan och Adams mamma. Solen sken och det var både jätteroligt och jättehärligt!
Vi åt middag hemma hos Adams pappa och sen fikade vi med Adams mormor. Lagom för att se vem som vann melodifestivalen kom vi hem till Adams mamma. För en gångs skull tycker jag faktiskt att rätt person vann! Jag tror att han kommer göra bra ifrån sig i Eurovision.
Vi började titta på en film, men 3 av oss 5 somnade i soffan och jag var inte en av dom. Så vi gav upp filmen och åkte hem till Elinas lägenhet och sov istället.
Idag har vi bara slappat, men nu har Adam och kissen åkt tillbaka till Sthlm så det är lite tomt här.
Imorgon åker jag upp till Östersund!
Jag gruvar mig för att släpa med mig alla grejer till tåget och för att byta tåg i Sundsvall. Men jag längtar efter att komma hem!

/Anna

Helt underbart!

Vet ni att människor nästan aldrig blir helt nöjd. Hur bra dom än har det, så går det ju alltid att få det lite bättre. Men när solen skiner och jag är tillsammans med människor jag tycker om i en skidbacke då är jag nöjd! Då är jag lycklig!



/Anna

Morgonpigg!

Jag har kommit in i en period då jag inte känner för att blogga så mycket. Jag har inget spännande att skriva känns det som. Men det vänder kanske snart.
Gissa vem som vaknade kl åtta imorse, helt av sig själv?
Jo det gjorde jag! Jag tror inte jag har vaknat och klivit upp så tidigt frivilligt på många många år. Men plötsligt händer det, haha!

/Anna

Jag åker nu, eller snart...

Imorgon åker jag till Hudik en vecka ungefär, sen åker jag vidare upp till Östersund ungefär en vecka.
Bara så ni vet!

/Anna

En liten kille!

Min älskling blev farbror igen i fredags!
Grattis Anneli och Jonatan till er lille son och Grattis Theo som har blivit storebror!

/Anna

Isprinsessa eller hockeyproffs?

Såhär har våran helg sett ut!




Jag må ha tjejskridskor men jag är en mästare på hockey! (Eller kanske inte)

Vi var i alla fall och åkte skridskor i lördags tillsammans med Anders, Marina och Madicken. Efteråt åkte vi hem till dom där vi slappade och åt jättegod middag. Alla var jättetrötta, men vi hade roligt!
Idag har jag och Adam varit ute och gått på isen och bara njutit av solen!

/Anna

Kom ihåg!

Allt ordnar sig alltid!




/Anna

Filmtips!

Vi har varit på bio ikväll och sett True Grit. Den var riktigt bra och om ni gillar västernfilmer så kan jag absolut rekommendera den!



/Anna

Behöver en solstol!

Jag tror att jag ska investera i en solstol så jag kan sitta ute och läsa hela våren. Eftersom vår balkong bara har sol fram till kl 10 på morgonen så funkar det inte så bra att sitta där ute. Som det är nu så brukar jag sitta i mitt pluggrum under en filt med fönstret öppet så jag kan se hur solen lyser på husväggen därute och känna luften som kommer in. Men det vore bra mycket härligare att sitta ute under en filt och känna solen i ansiktet!

/Anna


Sova

Jag sov 11 timmar inatt och kunde nog ha fortsatt att sova också!
Jag gillar att sova och jag är bra på att sova!

/Anna

Tråkinlägg

Idag blir det bara ett tråkinlägg.
Jag är fortfarande trött, precis som jag har varit en jättelång tid nu.
Så jag har inte gjort något speciellt idag, bara läst en halv psykologibok.
Nu ska jag och älsklingen kolla på efterlyst så vi kan känna igen alla skurkar därute när vi ser dom!

Kram på er!

/Anna

Gävle och en fundering

Jag har varit i Gävle på skolan idag. Jag fick höra av ganska många att jag såg trött ut och när jag såg mig i spegeln kunde jag inte göra annat än att konstatera att de hade rätt. Jag såg väldigt trött ut och var alldeles svart under ögonen. Många tar illa upp när någon säger att de ser trött ut, som om de betyder att de är slitna och fula. Men så tänker inte jag, jag tänker bara att det betyder just att jag ser trött ut. Haha!

Jag tycker det är konstigt att många människor kan åka till någonting i god tid och sitta och vänta i en timme på att det ska starta, men när de ska hem har de så bråttom att de måste gå innan det är slut. Jag har sett det förut på olika ställen och nu är det vanligt på våra föreläsningar. Om jag ska vara ärlig så tycker jag att det är lite respektlöst mot läraren att gå innan lektionen är slut, även om hon vet varför folk går. Jag skulle kanske förstå det om det bara gick ett tåg hem, men när det handlar om att gå en halvtimme tidigare från lektionen eller vänta en halvtimme efter lektionen så förstår jag inte varför man väljer det första alternativet. Men det är bara jag... Jag vet ju inte hur deras liv ser ut, de kanske har någon jätteviktig tid att passa där hemma.
Man ska aldrig dömma en annan människa, men ibland är det svårt att förstå hur andra tänker..

/Anna

RSS 2.0