nästan på riktigt!

Nu sitter jag och äter frukost. Snart ska jag iväg på min första praktikdag. Jag ska göra praktik som skolkurator på en gymnasieskola och har varit sjukt nervös, men just nu känner jag mig lugn faktiskt.

jag....långsur?

Jag har haft hemtenta hela veckan, men nu är det över. Så nu väntar tre nervösa veckor innan jag vet om jag får godkänt.
Jag har just kommit på en sak om mig själv. . Jag är ganska långsur, när jag var liten blev jag arg och sen var allt bra och så är jag ofta nu med. Men jag har också kommit på att när någon säger eller gör något som sårar mig eller som jag inte gillar så kan jag vara sur över det flera månader. Det är inte så att jag är arg på personen när jag träffar den, men jag vill inte träffa den förrän jag har lagt allt bakom mig. Det här har jag inte tänkt på förut, men man lär sig något nytt varje dag och ibland upptäcker man nya sidor hos sig själv och andra..

kkkkk

Ibland när jag är ute och går börjar jag fundera över såna här onödiga funderingar, som t.ex. varför får man inte skriva två st k efter varandra? Vem har hittat på det? Det är ju egentligen helt ologiskt att vi skriver alla konsonanter dubbelt, utom k för då ska vi istället skriva ett c framför. Någon måste ju någon gång ha kommit på den regeln och haft någon tanke med det.. Jag undrar vem och varför?

hemtentaplugg...

Vi har hemtenta i organisation och ledarskap nästa vecka. Så nu sitter jag och försöker plugga. Det går sådär. . Allt jag läser känns så självklart! Fast det är ju så: allt är lätt när man har facit! Oliwer har varit sjuk mycket sista tiden och därför har jag spenderat mer tid med honom än med böckerna. . Men det känns ändå okej inför tentan eftersom man får flera dagar på sig och får sitta hemma med böckerna. .Jag är såååå glad att det inte är salstenta på den här kursen... Det ska nog gå bra!

Den största kärleken


trött mamma

Det känns som om jag alltid är tröttare än Oliwer. Just nu sitter jag i soffan och hör hur han leker i sin säng. Varför sover han inte? Om någon hade bäddat ner mig nu så skulle jag somna bums. Om tio minuter börjar Hollywood fruar! Jippie!
Imorgon ska jag till Gävle, det är information om praktiken som börjar nästa månad. Det ska bli skitkul! Med praktik alltså, imorgon skulle jag helst vilja sova, hihi! Fast det är ju snart helg och sovmorgon!


Puss och kram

spöregn

Spöregn och blåst! Röda och gula löv som faller ner på backen..Jag älskar hösten!

Amerikansk fotboll

 
Vi har varit och kollat när mina småbröder spelat match. Dom var så bra! Och dom vann! 
 
Ser ni någon som eegentligen inte borde va med på eftersnack? Oliwer lyckades nästla sig in i laget. ..
 

Njut av livet. ..

Öppna ögonen och se allt bra som finns runt omkring dig! För det är precis som min pappa sa förra helgen: "Rikast är inte den som har mest, utan den som saknar minst".

höst?

Det är mitten på september men känns mer som början på augusti. Jag har haft en jättebra sommar! Jag har inte gjort något särskilt, utan spenderat mycket tid med min familj. När jag var tonåring var jag alltid rastlös. Det var inte många kvällar i veckan som jag satt hemma i soffan och kopplade av.. Men i sommar har jag verkligen haft den ron i kroppen! Jag har bara njutit dom dagarna när vi inte har haft något planerat. Jag har tyckt att det har varit underbart att sitta i gräset bredvid sandlådan och bara funnits till!

Den här helgen är jag och Oliwer Östersund. Jag har inte ringt någon kompis utan är bara med min familj. Inte för att jag inte vill träffa mina vänner. Jag älskar dom! Men det är första gången jag åker hit och inte känner att jag måste kontakta alla och hinna träffa alla. Jag vill bara finnas till en stund.. Jag har haft så mycket måsten som har tyngt mig i så många år så nu har jag slängt alla i papperskorgen för att äntligen kunna må helt bra! Jag älskar Jämtland och kommer åka hem mycket oftare än jag gjort. Därför behöver jag inte ringa alla och träffa alla varje gång. Jag vet att dom finns där och vi ses nästa gång!

Puss och kram

RSS 2.0