Jag är kär!



Finns det något underbarare än att vara lyckligt kär?
När man verkligen älskar någon vill man vara med den personen hela tiden och förevigt är inte länge nog!

/Anna






Borde nog plugga!

Jag borde nog plugga nu, jag har ganska mycket att läsa. Men jag vill inte, det känns så fel att plugga en söndagkväll. Någon gång måste man ju koppla bort skolan för annars dör man ju av ångest över att man alltid kan läsa lite till..
Så eftersom det fortfarande är helg tänker jag nog kolla på en film istället och plugga imorgonkväll. Jag har lånat 7 filmer av Anneli så jag har lite att göra framöver!


/Anna

Grattis Theo!

Idag har vi varit på kalas och firat världens sötaste 2-åring, Theo!



Stackarn var sjuk och hade feber, men han kämpade på! Vi kollade på kung fu panda och hade roligt i alla fall.

/Anna

Myskväll ikväll!

Lite suddiga bilder på en osminkad mig.. Snart ska jag och älsklingen kolla på film.
Ikväll är det lördagsmys!





Men innan filmen ska vi spela Yatzy! Efter att jag har tjatat varje kväll i en vecka, haha!

/Anna

Hemmaspa!

Vad kan passa bättre en lördag än ett hemmaspa?


Min ansiktssauna är fortfarande immig på bilden..
Efter att ha suttit med den och blivit alldeles varm känns det jätteskönt att lägga en svalkande ansiktsmask!




Nu ska jag njuta en liten stund och sen ska jag hoppa in i duschen och skölja ur hårinpackningen och tvätta bort masken.

/Anna

Ojdå! Vad har jag gjort?

Jag gillar att färga håret och jag vet att jag gör det för ofta. Men, men...

Jag hade ju färgat underhåret lite mörkare. När man färgar blont hår mörkare så måste man ha en färg som går åt rött, för annars blir håret grönt. Så jag hade valt en honungsblond färg tror jag det var. Men det blev typ ljusbrunt och väldigt mycket rött. Jag tyckte det var lite för rött, så idag köpte jag en ny toning som var blond. Men när jag sköljde ur färgen ur håret så var håret mörkbrunt! Hur gick det till? Jag förstod ju att håret inte skulle bli ljusare, men meningen var ju bara att få en annan nyans på håret. Men jag fattar inte hur det kunde bli mörkare? Men det var ju inne att ha mörkbrunt nästan svart underhår för några år sedan, haha!
Som tur var valde jag en toning som ska hålla 4-6 veckor, så om jag tvättar håret ofta så kanske det blir lite ljusare och då blir det perfekt!

/Anna

Fuskis!

Jag har fuskat!
Jag har ätit en semla...
Jag brukar vara stenhårt med att man ska vänta till fetisdagen, men vi skulle fika och det fanns ingen krämbulle så då blev det en semla.
Fast jag tror semlor är lite för stora, för jag blev proppmätt! Hur ska jag nu lyckas bli hungrig till middagen? Vi får nog äta sen middag tror jag.
Gott var det i alla fall!


Äppeljuice

Jag har ont i huvet idag, känner mig nästan bakis.. Kan man bli bakis om man äter för mycket popcorn? Eller är jag bara förkyld?
Vi hade inge apelsiner hemma idag så jag gjorde juice på äpplen. Det blev inte alls lika gott som apelsinjuice, men man måste prova allt!
Nu ska vi åka och köpa kattsand!


Kramis!
                /Anna

Min fredag

Det blev en rolig dag igår! Först satt vi bara hemma hos Cissi och pratade, sen åkte vi till Kista för att shoppa. Jag kunde inte hålla mig till fönstershopping utan köpte en tröja. Jag hittade ett par riktigt snygga jeans också men dom köpte jag i alla fall inte..
Cecilia köpte tre par nya jeans och dom satt perfekt på henne allihop!
På kvällen var vi på bio och såg Love and other drugs. Det var en riktig kärleksfilm, ganska bra!
Vi köpte en stor popcorn och åt upp nästan hela. Vi är grym på att äta popcorn! Men min dricka tog slut och man kan inte äta popcorn utan dricka..



Efter bion åkte vi hem till Cissi, där satt våra pojkvänner och spelade tv-spel och efter att ha kollat på när dom spelade en liten stund spelade jag och Cissi något jättekonstigt spel som jag inte riktigt förstod mig på..
Jag tycker nog att Super Mario är klart bästa tv-spelet!

/Anna


Min kompis Cecilia!

Imorgon ska jag leka med Cissi hela dagen!
Det var sjukt länge sedan, så det ska bli jättekul! Det blir shopping (fönstershopping för mig då), äta mat, kolla på film och prata massa tjejsnack!
Jag längtar faktiskt lite!

/Anna 

En superbra Torsdag!

Idag har varit en bra dag! Så vad är det som har gjort den här dagen så bra? Det tänker jag inte berätta, för det är min hemlis, haha!
Nej, såhär är det, att dagen började med att jag och min älskling åkte samma tåg imorse så jag fick vara med honom så länge som möjligt innan han skulle jobba och det är ju alltid bra!
Sen åkte jag tåget till hudik och alla jag har träffat idag har varit jättetrevliga och jättesnälla och gett mig massa bra energi!

Kram på er alla braa snälla människor!

/Anna


Godnatt!

Adams pappa och hans fru Natalia kom hit och hälsade på en sväng ikväll, sen har jag och älsklingen bara slappat framför tv:n. Vi kollade på Dum & Dummare, Anna Anka är med i den. Hon var inte lika mager då som hon är nu. Jag tycker hon såg bättre ut, för jag tycker inte det är fint att se ut som hon gör nu. Hon är alldeles för smal!
Men nu ska jag gå och sova för imorgon ska jag kliva upp tidigt och åka till Hudiksvall. Jag ska nog plocka fram vilka kläder jag ska ha på mig redan nu så jag slipper fundera över det imorgon. Jag är ju inte så snabb på morgnarna och jag får inte missa tåget.

Godnatt!

/Anna


Snällt!

En som min mamma känner ska åka till Sthlm på fredag, så då tar han med sig min snowboard! Vilken tur att det finns så snälla människor! Annars hade kanske hela vintern passerat utan att jag kunnat åka mer..

/Anna

orättvist!

Idag när jag var ute och gick så tittade jag in genom ett fönster, där satt en dam och tittade på mig. När jag såg henne tittade jag genast bort för det är ju fult och oartigt att titta in hos andra. Men så slog det mig, varför ska hon få sitta och titta på mig när inte jag får titta på henne? Det är ganska orättvist!

/Anna

Slöa, träna, plugga!

Jag klev upp tidigare än vad jag har gjort på över en vecka idag och ändå sitter jag fortfarande i soffan.. Hur gick det till? Nu ska jag träna en stund och sen ska jag läsa min bok om psykologi och kön. Fast solen skiner ute så jag borde nog ta en promenad också. Hmm, det blir nog bra ska du se!

/Anna

Bara en liten uppmaning!




Idag

Jag har inte varit på blogghumör idag, så därför har jag heller inte bloggat. Jag tog en lång skön sovmorgon imorse, men är ändå ganska trött nu fast klockan bara är tio. Konstigt... Fast jag kommer säkert bli pigg igen när jag väl går och lägger mig, så brukar det vara nu för tiden.
Min gamla jobbarkompis Tina ringde idag, hon hade en jobbfråga som jag tyvärr inte kunde svara på för jag har helt glömt bort vissa grejer som jag hade stenkoll på när jag jobbade med dom. Men det var kul att prata med henne!
I övrigt har jag städat lite och tränat ganska lagomt mycket idag. Jag är inne i en period då jag tycker det är jättekul att träna och tur är nog det för jag är också inne i en period då jag gillar att äta, haha!
Jag och min älskling har nyss kollat på handboll. Sverige förlorade mot Danmark, men det gör inte så mycket för vi var redan klara att få spela semifinal. Det verkar kul att spela handboll, jag skulle vilja börja spela. Jag skulle också vilja börja spela tennis. Jag skulle vilja hålla på med massa sporter, men jag är för gammal tror jag. Som vuxen kan man utöva alla sporter, men då ska man redan kunna dom. Det finns inte så många sporter man kan börja med där det också finns en tränare och där man hela tiden tränar för att bli bättre. När man är vuxen får man typ bara spela korpen, eller med kompisar och det suger ju. För jag har inte så många kompisar som vill gå iväg till en sporthall och leka med mig.

/Anna

Min gamla älsklingsfilm!

Jag sitter och tittar på min gamla älsklingsfilm



Jag vet inte hur många gånger jag har sett den och även om det var över 10 år sedan jag såg den så kommer jag fortfarande ihåg nästan alla repliker.
Och fast jag har sett den så många gånger så börjar jag gråta nästan varje gång jag ser den...

/Anna

Top Model!

Ett av mina favoritprogram är på tv igen. Top Model! Idag ska dom göra makeovers, vilket brukar vara det roligaste avsnittet i varje säsong! Jag älskar makeovers! Så länge ingen kommer och klipper av mitt hår och färgar det svart, haha! Nej, men dom flesta tjejerna blir ju skitsnygga efteråt så...
Hur som helst så är det coolt vad mycket håret gör för hur man ser ut.



                                                

/Anna


Skolan!

Idag har jag börjat en ny kurs på skolan, så jag har varit i Gävle. Vi ska läsa psykologi, först på individnivå och sen på gruppnivå. Det är jätteintressant och jag vill bara lära mig allt nu på en gång!

/Anna

Ånger

Jag hade svårt att somna igen igår, men den här gången var det inte för att jag var arg. Den här gången var det för att jag hade så dåligt samvete. Hur kunde jag vara så tanklös och såra den person som betyder mest av allt för mig? Ofta när man läser intervjuer med olika människor och dom får frågan om vad de ångrar här i livet så svarar dem inget. De säger att livet är för kort för att gå runt och ångra saker man gjort som man ändå inte kan ändra på. De finns också de som säger att man ångrar inte det man gjort utan bara de man inte gjorde.
Ibland önskar jag att jag också kunde tänka så. Men jag har väldigt svårt för att förlåta mig själv för olika dumma saker jag har gjort här i livet. Jag är en ganska impulsiv människa och om något känns rätt för stunden så är det lätt att jag inte tänker på konsekvenserna. Nu när jag har blivit äldre så har jag blivit mycket bättre på att tänka efter först och det har nästan lett till att jag är för försiktig istället. Men ibland händer det fortfarande att jag inte tänker mig för utan bara gör..
Jag har trots allt aldrig gjort så farliga dumheter och jag har aldrig behandlat någon illa med flit. Men det finns några gånger som jag har gjort saker som har sårat någon annan och det är något jag har svårt att släppa och som jag ångrar jättemycket!

/Anna

Förlåt!

Ibland när man är arg, ledsen och besviken så säger man eller gör saker utan att tänka på hur mycket det kan såra någon annan. Jag gjorde en sån grej igår och idag. Det var absolut inte meningen att det skulle bli en så stor grej, men det blev det. Jag ångrar mig jättemycket..
Förlåt älskling!

/Anna

Somna aldrig arg!

Jag vaknade halv nio imorse och kunde inte somna om..
Jag var arg när jag gick och la mig och fortfarande arg när jag vaknade.
Man ska aldrig gå och lägga sig arg, för man sover jättedåligt då. Men det var bra att jag kom upp imorse i alla fall.
Idag har vi varit och fikat hos Anders, Marina och lilla Madicken. Bäbisar växer så fort! Madicken är 7 månader nu och har växt jättemycket sen sist jag såg henne. Hon är jättesöt!
Men nu är jag hemma och sitter och myser i soffan. På tv:n är det räddningspatrullen (Piff och Puff). Jag älskar tecknat!

/Anna

Sverige vann!

                    
Klockan är tolv, mitt i natten och efter en vecka när jag inte har gjort någonting är jag riktigt rastlös nu...

/Anna


Handbolls-VM

Om en kvart spelar Sverige! Ska du titta? Det ska jag.




/Anna

Min älsklingsmisse!

Vilar på tåget hem från Hudik!


Lite nära kameran, linslus!


/Anna

Shoppingtur på Ikea!

Idag har vi shoppat loss på Ikea!
Nej, ärligt talat så var vi riktigt kass på att shoppa. Vi åkte därifrån med ett sommartäcke (rea 25kr) och ett paket sugrör, det var allt.
Jag älskar Coca Cola, men man får väldigt gula tänder av Cola så numera dricker jag bara Cola med sugrör.
Det finns inget vackrare än ett vitt leende, haha!



BurkColan är allra godast! Jag vet att många tycker glasflaskan är godast, men inte jag. Fast när jag är utomlands så tycker jag också bäst om glasflaskan. Men hemma i Sverige är det Cola på burk som vinner!

/Anna

Dags för fredagsmys!

Vi har nyss ätit Pizza och sett slutet av Sällskapsresan (när dom är i fjällen) på TV. Sällskapsresan-filmerna är verkligen bra! Nu är det Morrhår och ärter på TV:n, jag gillade den filmen när jag var liten, men har inte sett den på snart 20 år tror jag. Hjälp vad gammal jag är! Haha, Adam trodde nog att jag skojja när jag sa att jag vill kolla på den nu. Men det vill jag.
Vi har köpt massa Godis också, ikväll blir det fredagsmys!

      
                                       

/Anna

FREDAG!

Det är något speciellt med fredagar, även om man  har varit ledig hela veckan. Jag gillar att vara lite extra fin på fredagar så jag tänkte att jag skulle fixa mina naglar, men upptäckte att jag inte hade någon nagellacksborttagning hemma. Då tänkte jag att om jag målar med samma färg som tidigare ovanpå det gamla då, det borde väl gå? Innerst inne visste jag att jag hade fel, att det skulle se för j..ligt ut. Men jag måste ju prova och nu kan jag säga att det blev inte bra...
Så om en liten stund ska jag träna, sen ska jag duscha och efter det får jag helt enkelt masa mig iväg till affären och köpa nagellacksborttagning. Det är ju trots allt bara ett kvarter bort..

/Anna

Russin

Jag älskar russin! Fast jag äter alltid för många och det tycker inte min mage om. Jag måste nog börja köpa såna där små askar istället.



/Anna

Tvättstugan

Snart ska jag ner i tvättstugan. Det är så tråkigt att tvätta, särskilt när man måste gå till en tvättstuga som ligger i ett annat hus. En hel kväll går åt till att springa fram och tillbaka. Tråkigt! Men ikväll kommer i alla fall alla mina kläder vara rena och det är ju bra! Och imorgon är det FREDAG!

/Anna

Grattis till lillen!

Jag fick ett mms skickat till min mail idag. Det var en bild på en söt liten pojke!
Katja och Johan har äntligen fått sin efterlängtade lilla bäbis!
Jättestort grattis till dom!

/Anna

Bra jobbat David!

Davids klass tog sig vidare i Vi i femman! Bra jobbat David och bra jobbat Ångstaskolan!

/Anna

Zumba!

Jag har sagt upp mitt träningskort på sats för att kunna spara in lite pengar. Men träna måste man ju göra i alla fall om man vill må bra, så idag drog jag för gardinerna hemma och körde Zumba framför tv:n. Stackars grannarna under mig, haha! Fast jag var snäll och körde barfota i alla fall. Tyvärr var passet bara 20 min, lite kort tycker jag, men det är bättre än inget.
Idag klockan fem ska min lillebror David vara på radion och tävla i Vi i femman, det tänker jag inte missa!



Kvartsfinal i Vi i femman, David är längst upp till höger!

/Anna

En rolig onsdagkväll med min älskling!

Ikväll har jag varit med min älskling! Vi har spelat Mario Cart och äntligen låst upp fler banor. Sen kollade vi på en jättedålig film, Greenberg. Den var verkligen konstig, helt meningslös om du frågar mig.. Men ibland måste man se dåliga filmer också. Jag är en sån tjej som inte kan stänga av en film om jag har börjat kolla på den, jag måste se klart och se hur den slutar. Man vet ju aldrig filmen kan bli bättre efter ett tag, man måste ge den en chans. Men det är sällan dåliga filmer blir det. Egentligen handlar det nog mer om ett tvångsbeteende tror jag. Nästan alla har olika tvångsbeteenden, ett annat tvångsbeteende jag har är att jag aldrig kliver på brunnar och när jag är ute och går så måste jag gå över vägen på rätt ställe och sen gå på en viss sida av vägen. Fast jag har inte så många såna ställen här i Sthlm, det är värre när jag är ute och går på Frösön. Vad har du för tvångsbeteende?

     
Min älskling & jag (lite suddig från i somras)


/Anna




Anna är ingen tråkmåns längre...

Det blev en powerwalk i solen, eller till en början gick jag ganska snabbt, jag t.o.m sprang i en nedförsbacke. Men alla som känner mig vet att det inte riktigt är min grej att gå fort. Efter en liten stund börjar jag dagdrömma och då går det inte så fort längre.
Sen åkte jag till mitt gamla jobb och hälsade på. Det var jättekul att träffa mina gamla arbetskamrater. Jag saknar dom allihop. När jag var där insåg jag att jag saknar mitt gamla jobb lite också, även om jag var döless på det på slutet. Jag ville gärna plocka lite i hyllorna och hjälpa kunderna.
Jag kommer nog inte vänta lika länge innan jag åker dit och hälsar på igen nästa gång..

Puss på er!

/Anna

It´s me!



                                   

Solen skiner!

Jag har fastnat i soffan framför Desperate Houswifes, men solen skiner ute så jag ska snart röra på mig. Jag ska gå en promenad, eller kanske blir det en joggingtur det är ju nästan vår här..

/Anna

Anna = Tråkmåns!

Ibland kommer jag in i perioder då jag bara vill finnas till, bara vara..
Jag har kompisar som jag inte har träffat på länge och som jag saknar, men just nu vill jag bara vara för mig själv. Det finns saker som jag vill göra, men inte just nu. Det får bli en annan dag.
Vad tråkig jag är, haha! Men det går över snart, jag behöver bara ladda batterierna först och sen ska jag ha kul!

 

Vissa människor är som hundar, de är flockdjur. Jag är nog mer som en katt. Ganska självisk, hela världen kretsar kring mig och alla andra människor finns till bara för att tjäna mig! Nej, jag bara skojar. Men däremot behöver jag ganska mycket tid bara för mig själv för att jag ska må bra. Jag gillar att vara ensam ibland.

 /Anna

Shakira & Jag leker med min webcam!


Världens sötaste kisse!


och jag.. (osminkad, men vad gör väl det?)


Gooooos!


/Anna


Bra jobbat Tyra!

I kvällens avsnitt av Top Model skickade en tjej hem för att hon var för smal!
Jättebra tycker jag, det är redan alldeles för många tjejer ute i världen som har ätstörningar och tror att dom inte duger för att dom inte är tillräckligt smal. Så att låta en tjej med ätstörningar vara med och tävla om att bli modell vore att sända ut helt fel signaler. Jättesmal är faktiskt inte vackert.


Ana-Maria åkte ut i kvällens Top Model. (Fint namn, jag vet!)
Hoppas hon äter upp sig lite så hon mår bra, så kan hon söka igen nästa säsong.

/Anna


Träning och mys

Jag drack nypressad apelsinjuice imorse, gud vad gott det är! Och nyttigt!
Helt otroligt att något så gott kan vara nyttigt..
Jag har tränat lite idag för första gången på flera år kändes det som, i alla fall var det första gången på ett par månader. Jag ska försöka träna lite nästan varje dag nu när jag är hemma.

Nu har jag i alla fall tänt massa ljus (11st) i hela vardagsrummet och myst ner mig i soffan framför top model.
Snart ska jag gå och göra lite te också.
Myskväll på gång!

/Anna


Vaknat på fel sida!

Vissa dagar vaknar man på fel sida, idag var en sån dag.
Jag undrar var uttrycket på fel sida kommer ifrån egentligen.. Var det någon som såg något han inte ville se när han vaknade och kollade åt ett visst håll och därför blev sur hela dagen?
Eller var det någon som råkade rulla över på fel sida sängen och den sidan var för hård så han fick ont och då blev han grinig?
Eller blev han bara ledsen för att den andra sidan sängen var tom?
Nu fick ni något att fundera på, om någon vet så berätta gärna!

Jag är inne i en period då jag är jättekänslig.. Häromdagen satt jag och kollade på en "tonårskomedi" och började nästan gråta. Fast idag har jag nog mest varit arg tror jag. Alla känslor ligger så nära varandra, det finns många som gråter när dom är lycklig eller skrattar så mycket så dom gråter. Själv känner jag mig mest förvirrad just nu.

Idag har vi i alla fall varit och hälsat på Anneli, Jonatan och Theo. Det var roligt! Vi tittade på Madagaskar 2, lekte med bilar och kollade på när Theo busade. Han är en riktig liten busunge och hur söt som helst!

Vi har tittat på film nu på kvällen också, Shelter hette den. Jag tyckte den var bra! Adam har nyss gått och lagt sig och jag ska också sova snart..

Imorgon är en ny dag!

/Anna

Regn

Det har regnat idag...
Det är januari och regnar...
Riktigt deprimerande!



/Anna

Gonatt!

Vilken nattuggla jag har blivit. Klockan är över halv två nu och jag borde nog gå och lägga mig. Det är svårt att tänka sig att jag brukade kliva upp kl 5 på morgonen. Fast då var jag alltid trött också.
Jag tror jag ska gå och hälsa på mitt gamla jobb någon dag i veckan förresten..
Men nu ska jag lägga mig och läsa en lite stund innan jag somnar. Jag läser en jättebra bok just nu.



Den är spännande, man vill inte lägga ifrån sig den för man måste hela tiden veta vad som händer sen!

God natt!

/Anna

Färgat håret lite idag!

Det är riktigt skönt att vara hemma och nu ska jag i alla fall vara hemma en hel vecka!
Jag har färgat håret lite idag, fast bara underhåret. Jag färgade det mörkare och jag tror att det blev ganska bra. Men jag skulle behöva klippa av ganska mycket för det är slitet, men Jag vill INTE!!
Jag brukar klippa typ en mm lite då och då istället. Någon gång kommer det ju växa ikapp!
Jag såg en jättesöt rosa klänning idag som jag skulle vilja ha! Jag ska kanske gå och prova den sen och se om den är lika fin på.

Pluggis som jag är så har jag också börjat förbereda mig på nästa kurs som börjar om en vecka. Jag har lånat en bok på biblioteket och köpt en begagnad. Fast den är inte betald, coolt att tjejen litade på mig och lät mig ta boken fast jag inte hade pengar med mig. Men självklart ska jag leta upp henne och betala.

Nu ska jag och min älskling göra Tacos. Gott va!?

/Anna


Äntligen!

Nu har jag äntligen skrivit tentan! Tentan bestod av tre delar och det finns en risk att jag måste skriva om en del. Men jag hoppas verkligen inte det.
Det är så himla skönt att ha den gjord!



                                        



Ikväll åker jag hem och det ska bli riktigt skönt att komma hem till min lägenhet, mina saker och få sova i min säng! Jag har inte varit hemma sen före jul och i december var jag bara hemma på helgerna, så jag längtar verkligen! Och så längtar jag såklart jättemycket efter min Adam!

/Anna

shopping och pizza!

Jag har shoppat lite idag! En lång svart skjorta blev det. Jag har velat ha en sån länge men har inte hittat någon som har suttit bra. Men nu hittade jag en!
Vi blev många som åt Pizza tillsammans, eller nej, vi var bara två som åt pizza, men det var många som åt middag i alla fall. Det var Adams mamma och Kenneth, Elina, Nattis och Amanda. Det var kul att träffa alla!
Nu ska jag bara ha en skön kväll och förbereda mig för tentan imorgon!

/Anna

PIZZA!!

Nu ska jag ner på stan och möta Elina.
Ikväll blir det Pizza till middag! MUMS!!

/Anna

Grubblerier...

Ibland känns det som om ingen egentligen känner mig, alltså känner alla sidor av mig.
För allt som händer formar den man är och ingen annan än jag vet om allt som jag har upplevt, ingen annan än jag vet vad jag tänker.
Jag är en väldigt öppen tjej och berättar om mycket för många, ibland avslöjar jag nog lite för mycket om mig själv. Men samtidigt så spelar det ju ingen roll för det är ju jag. Det är sån jag är. Problemet kommer sen, när jag ångrar mig och inte tycker eller tänker så längre, eller då jag har lagt allt bakom mig. Då är jag rädd för att folk går och tror att det jag sa då fortfarande gäller fast det inte gör det. Det som vore ännu värre är att dom dessutom pratar om det och kanske sprider något jag sagt vidare, när jag inte änns tycker så längre. Människor förändras ju faktiskt hela tiden..

På samma sätt som ingen vet vad jag tänker vet inte jag vad andra tänker. Jag vet inte hur andra uppfattar mig, eller vad andra tänker om mig. Det kanske är så att någon känner mig bättre än vad jag gör själv, men är det verkligen möjligt? Jag tror inte det..
Det är också en stor skillnad på vem man är och vem man vill vara..
Men vad spelar allt det här för roll egentligen?
När man börjar fundera på såna här grejer kan man fundera hur mycket som helst, det kanske är bättre att jag fortsätter plugga istället..



/Anna

Easier to run!


Tröttis!

Jag sov jättelänge idag, det var skönt. Elina började inte jobba förrän kl ett. Så vi klev upp och åt frukost tillsammans innan hon gick. Nu sitter jag och lyssnar på musik och pluggar som vanligt. Men jag tror att jag kan ganska mycket nu, så det gäller bara att jag har lärt mig rätt saker.
Jag är riktigt trött och seg idag, jag skulle nog kunna sova en stund till..


Ibland vill man bara sova!

/Anna



Hemma hos Elina

Just nu sitter jag hemma hos Elina, vi lyssnar på musik, pratar och sitter med varsin data. Elina plattar håret också, vi bara umgås och det är supermysigt!

Ibland är det skönt att bara umgås utan att göra något speciellt. Det gjorde jag och mina kompisar ofta när jag var yngre, men nu för tiden ska man oftast hitta på saker för att kunna träffas. Varför är det så?


Jag och Elina i somras! Vi skulle se snobbiga ut, men hon är bara söööt!


/Anna


Resa med kissekatt!

Det finns många djurvänner här i världen. Det märks jättetydligt när Shakira är med mig ute och reser. Det kommer jättemånga människor och vill titta och prata och alla ler alltid!



/Anna

...


Snart går tåget!

Dags att försöka få ner de sista grejerna i väskan och göra mig redo..
Min snälla mamma ska åka ifrån jobbet på lunchen och skjutsa mig till tåget. Det känns skönt att slippa släpa med väskan och katten på bussen.
Jag gruvar mig lite för tågresan, jag ska sitta nästan en timme i sundsvall det känns inte så kul. Men förhoppnngsvis hinner jag lära mig mycket inför tentan.
Nej, nu måste jag göra mig i ordning!

/Anna

Längtar utomlands!

Jag drömde att jag var utomlands härom natten och nu längtar jag!
Tänk vad härligt att vakna och gå ner till stranden!
Äta glass, jordgubbar, dricka Cola och goda drinkar!
Sola och shoppa!
Bara njuta av livet!





/Anna

Östersundsnytt!

Nu har dom börjat spola rent alla vattenrör i Östersund! Snart är parasiterna borta och folk kan dricka ur kranen igen! Vilken lyx! JIPPIE!



Nytt köpcentrum!

Dom ska bygga ett nytt köpcentrum här i Östersund! Så folk inte ska åka till Birsta (sundsvall) och shoppa.
Östersund blir bara bättre och bättre!




För många saker!

Jag har för många saker här...
Jag kan inte ta med allt på tåget hem, det känns lite trist.
Hur ska jag kunna leva utan mina saker?
Jag får nog åka hit snart igen och hämta dom!

/Anna

Dags för att packa..

Jag måste packa..
Imorgon åker jag till Hudiksvall, jag stannar där till på fredagkväll då jag åker vidare till Stockholm.
Jag vill inte packa och egentligen vill jag inte åka heller..
Så är det alltid när jag är här, men det är väl inte så konstigt, jag känner mig hemma här och
Borta bra, men hemma bäst!
Men det kommer bli skönt när tentan är gjord och det blir skönt att komma hem till min älskling och vår lägenhet!
Nu ska jag packa och sen ska jag fortsätta plugga,
fast jag kanske ska äta middag också?

/Anna

Extensions



Jag är jättesugen på att sätta i extensione igen. Jag älskar att ha långt tjockt hår.
Mitt eget är alla fall lite långt, fast väldigt slitet och ganska tunt..
Synd att det är så dyrt med extensions bara..



/Anna


Tentapanik!

Jag har pluggat ganska mycket idag och mer ska det bli!
Jag börjar få lite panik över tentan..
För när jag läste de gamla tentorna igen idag och satt och funderade över svaren blev jag helt tom i huvudet. Jag kom inte på någonting! Jag visste att jag hade både läst och repeterat sakerna de frågade om, men jag kunde ändå inte svara på något.
Tänk om jag får ett sånt hjärnsläpp på tentan!!!
Jag måste läsa mer och mer och mer!

/Anna

Min extradag!

Jag fick ju en extradag när jag upptäckte att min tenta är på fredag och inte på torsdag. Den här dagen skulle jag använda till att plugga....
Men det har jag inte gjort. Istället har jag varit en sväng på stan och träffat Lina. Sen gick jag en sväng till min mormor, hon var pigg idag så vi åt kakor och pratade om allt möjligt. Riktigt mysigt! Mamma och Daniel kom och hämtade mig och vi åkte vidare hem till min moster Marie, Jörgen och mina kusiner Cassandra och Cecilia.
Jag kom hem precis så jag hann se Top model!
Imorgon får bli en heldag med skolböckerna, för jag vill och jag ska klara tentan!

/Anna

Top Model 15

En ny säsong av Top Model har just börjat! Jag älskar Top Model! Det var drama redan i första avsnittet! Fast jag tycker inte att det var så många snygga tjejer med, men det är det som är coolt att dom ändå kan bli skitsnygga på bild! Den här säsongen är inriktad på Haute coutore och jag tyckte flera av modellerna såg mycket smalare ut än de gjort i tidigare säsonger. Det gillar jag inte riktigt.. Fram för fler mulliga modeller, haha!

/Anna


Tyra Banks, programledare i Top Model


MISS YOU!

                            

Jag har varit ifrån min älskling i en vecka nu och jag saknar honom jättemycket!

/Anna


Wedding Daze


Jag sitter och kollar på Wedding Daze på Tv:n. Jag tycker den är skitrolig! Men så gillar jag ju verkligen romantiska komedier..



/Anna

En extra dag till mig!

Haha, jag har varit helt dagvill!
Jag var helt säker på att jag skulle åka ifrån Östersund på Tisdag och skriva tenta på Torsdag!
Men nu fick jag veta att den 14:e är på fredag, vilket innebär att min tenta är på Fredag och jag åker härifrån på Onsdag. Plötsligt fick jag en extra dag! Jippie!
Så himla skönt, då slipper jag stressa och hinner plugga massvis!

/Anna


Bydalen!



Jag har haft en jättebra dag idag, tillsammans med mina brorsor och min pappa!
Vi åkte till Bydalen (utom Daniel) och åkte snowboard och skidor, det var jättekul!
Jag älskar verkligen att vara i fjällen, jag känner mig hemma där! Hela världen bara försvinner, man har inga problem utan kan bara leka och ha roligt! Man behöver inte änns tänka på att vara snygg, sån ytlighet finns inte i min fjällvärld! Det är underbart! Sen åt vi middag hemma hos pappa, Daniel kom dit också!
Vi spelade massa spel och tiden gick jättefort!
(Jag försökte plugga lite, men det gick inte så bra.)

Efter en sån här dag är jag verkligen inte sugen på att lämna Jämtland och åka till Stockholm. Jag vill spendera all min lediga tid i fjällen! Utom några veckor varje sommar för då vill jag ligga på stranden!

/Anna


Snygg!

Har ni tänkt på att en person kan bli finare och finare desto mer du lär känna den? Och på samma sätt kan en snygg person nästan bli ful när du väl känner den?

Det är många tjejer som opererar sig för att bli snyggare. Jag har inget emot skönhetsoperationer och det finns massa saker som jag gärna skulle rätta till. Men när jag pratade med en kompis förut så sa hon en jättebra sak som jag vill dela med mig av.

När du ser en tjej så kan du tycka att hon är snygg
eller så
kan du tycka att hon är snygg för att hon har opererat det eller det...

För oftast syns det ju vad folk har fixat och
vem vill egentligen vara snygg för att? Inte jag i alla fall..

Jag vill vara fin för att jag ser ut som jag!



/Anna

Spännande dag!

Jag har inte haft tid att blogga idag, för jag har varit ute på massa spännande äventyr!
Eller inte...
Jag har suttit och stirrat i mina böcker hela dagen och hela kvällen. Förutom två timmars paus, då jag och mamma åkte och shoppade lite och köpte mat. Jag köpte nya uggs, för mina höll på att ramla isär helt och hållet.


Fina va!

Nu är det snart midnatt, så jag tänker inte plugga mer idag..
Imorgon ska jag till pappa, vi kanske åker iväg till en backe, hoppas!
Annars stannar jag hemma och pluggar. Vi får se vad som händer. Men en sak är säker...
Jag har blivit en riktig pluggis, haha!


/Anna

Familj och film

Idag har varit en riktig filmdag, tillsammans med min familj!
Jag har ju redan berättat att jag kollade på Madicken imorse, efteråt åkte jag och mamma till mormor och hälsade på. Sen har jag åkt bil med min brorsa, han körde jättebra! Vi mötte pappa, Helén och David i stan och gick på bio och såg Narnia. Den var jättebra! Jag träffade förresten Sanna på bion. Jag önskar att jag inte behövde plugga så mycket nu när jag är här. Det skulle vara så kul att åka runt och hälsa på kompisar istället. Men jag vill klara tentan och familjen känns ju ändå viktigast att umgås med när jag väl är här..
Nu ska jag och mamma kolla på Varg på tv:n. Det är Lindas (som jag var hos igår) lillebrorsa Robin som spelar mot Peter Stormare i filmen. Han är jätteduktig!



/Anna

Madicken


                                              Det är Madicken på TV!

                                       

Madicken är min favvorit! När jag var liten ville jag va som henne och jag hade en egen Madicken klänning, som jag älskade! Kläder var väldigt viktig för mig när jag var barn och jag tog inte på mig vad som helst. Helst ville jag bara ha klänningar på mig, varje dag! Fast det fick jag förstås inte. Det är ju inte så praktiskt och ganska kallt på vintern. Mina favvoritfärger tror jag var Lila och Gul. Lila gillar jag fortfarande, fast gult... Hur tänkte jag då?

"Smaken är olika, sa han som vände skjortan bak o fram" säger Farbror Nilsson (i madicken)

"Är du fortfarande bäst i klassen?" frågar Madickens pappa
"Ja, jag tycker det. Fast Viktor är näst bäst för han kan vifta på öronen"

/Anna

Love you missen!


Översnöad!


Fin översnöad bil som står här ute på parkeringen!


  Älskar Vintern!!
                                                 

/Anna

En tecknad Anna


Ikväll ska jag äta middag hos Linda

Har ni sett första sex and the city filmen? Där råkar Charlotte öppna munnen och dricka vattnet när hon är utomlands. Exakt det gjorde jag idag, men jag hoppas det går bättre för mig än för henne. (För er som glömt det är jag i Östersund där vattnet kryllar av parasiter.)



Nu sitter jag och väntar på mamma, hon ska skjutsa ut mig till Frösön.
Jag ska hem till Linda och hon bjuder på middag. Det blir skönt att tänka på något annat än tentan en stund!


/Anna


Sällskapskatten!


Hon har 2 framtassar jag lovar!

Jag är hemma hos min mamma nu och då sover jag i en bäddsoffa i mitt gamla rum. Shakiras sovplats (på natten) är på en dyna under mammas säng. Men varje kväll när jag ska sova kommer hon in och lägger sig på soffkanten hos mig tills jag somnar, eller nästan sover. Då smyger hon iväg till sin sovplats.
När hon hör att jag vaknar kommer hon och möter mig, fast jag tror hon mest är sugen på mat då, haha!
Hon är ett riktigt matvrak och älskar att äta. Så fort jag äter något vill hon också äta, då sätter hon sig bredvid mig och gör vacker tass, så gulligt att det inte går att motstå, men hon börjar bli lite rund om magen nu. Det börjar förresten jag med. Att plugga till en tenta direkt efter jul och nyår är väl sådär bra om man vill ha en snygg kropp. För när man har suttit och läst en stund och börjar tappa koncentrationen blir man så hemskt sugen på att äta något. Då måste jag nästan äta för att sluta tänka på att äta och istället tänka på vad jag läser.
Men vad tusan, det är ju långt kvar till sommaren!

/Anna

Gonatt!

Dags att gå och lägga sig tror jag. Imorgon måste jag kliva upp lite tidigare om jag ska lyckas ha något liv utanför skolböckerna. Men jag är helt död på morgnarna, jag önskar att jag var morgonpigg. Tänk att vakna och vilja kliva upp på en gång istället för att vakna och inte kunna öppna ögonen, inte orka röra kroppen och det enda man vill är att sova ett tag till.



Gonatt!

/Anna

Orkar inte plugga mer idag...

Nu har mamma kommit hem från jobbet, vi åt middag ganska sent och jag tänkte plugga lite till efteråt. Men det gick inte, koncentrationen var nere på noll så jag gav upp. Jag undrar hur många timmar man orkar sitta och läsa i streck och man ändå får in saker i huvudet. Undrar hur mycket fakta man kan lära sig på en dag, utan att glömma bort det på en gång. Hmmm, ja det är ju något att fundera på...
Nu ska jag titta lite på tv.

/Anna

PluggisAnna

Idag är jag jätteduktig!
Jag har pluggat hela dagen, men nu börjar jag tappa koncentrationen helt och hållet så jag har tagit en liten paus.
Jag sov till strax efter 12 idag då ringde Adam och väckte mig, undrar hur länge jag hade sovit annars.. Skönt var det i alla fall! Jag gillar att sova, särskilt på morgonen!

/Anna

Letters to Juliet

                                       

Jag har precis tittat färdigt på Letters to Juliet. Det var en jättefin film, jag gillade den verkligen. En sån film som man blir alldeles kär och lycklig när man ser!

/Anna


Bydallen snart kommer jag!

Det blir två dagar i Bydalen!

JIPPIE!





/Anna

Snowboard!









Här fixade jag min bräda innan vi åkte till Trillevallen. Bort med gammal dålig valla och på med ny!
Jag hoppas jag hinner åka till fjällen 2 gånger till innan jag åker ifrån Östersund. Men tiden går så fort så vi får se vad som händer..


/Anna


Hjortron, mums!!



Jag hittade hjortronsylt i mammas kyl, så det fick bli gröt med sylt till middag.

MUMS!!



/Anna


GRATTIS DANIEL!

                                                 
Min brorsa tog körkort idag!
                                             Bra jobbat!
                                                               Grattis!
                                                                           Grattis!
                                                                                        Grattis!

Fortfarande tröttast!

Nu är klockan halv fem och jag är fortfarande lika trött. Jag har lyckats läsa lite idag, men det är väldigt, väldigt lite. Det går inte att läsa när man är för trött, orden hoppar runt och man fattar inte vad det står. Jag kollade på två gamla tentor och dom kändes inte så svåra. Fast man vet ju aldrig hur hårda lärarna är när de bedömmer svaren. Imorgon ska jag plugga mycket, mycket mer och sen ska jag klara tentan!

/Anna

Segstartad

Det är måndag idag klockan är halv ett och jag är jättetrött. Jag sitter här i mammas soffa och känner mig som när jag var tonåring. Fast på den tiden hade jag förstås ingen data i knät..
Jag borde verkligen plugga nu och jag ska plugga snart.. Jag ska bara sova lite först, nej, jag bara skojar. Jag ska öppna böckerna nu på en gång!

Bye bye!

/Anna

Nytt år!




Nu är det 2011, förr kändes det alltid speciellt när det blev ett nytt år. Det kändes som en nystart på något sätt. För varje nytt år har jag alltid tänkt att det har ska bli det bästa året någonsin!
Det är väl ganska vanligt, många börjar sina nya liv efter nyår och jag tror att det kan vara bra att starta om då och då. Det är bra att ta sig i kragen och göra vad det nu är man vill göra.
I år har jag ingen sådan känsla, jag känner inte att det är ett nytt år och jag vet inte riktigt vad jag vill lova mig själv det här året. Men jag ska lova mig själv att försöka vara en så bra människa som möjligt och behandla andra som jag själv vill bli behandlad. Jag ska också försöka att inte ha för höga krav på mig själv men alltid göra mitt bästa, då ingen är bäst på allt ska jag försöka tycka om mig själv som jag är trots att jag gör fel ibland och inte är perfekt. Jag ska försöka att se det positiva i allt som sker!

/Anna

RSS 2.0