En Torsdag i mitt liv...

Sitter i soffan och funderar på om jag kanske borde trampa en stund på crosstrainern. Men jag tror jag struntar i det. Just nu är jag sådär trött så jag hela tiden måste göra något för om jag är still så somnar jag.. Jag ska nog gå och lägga mig snart..




Jag överraskade min älskling idag och köpte en resväska. Han blev jätteglad!



Jag har en likadan fast rosa :-)

Lina och Anders stod i kö på en lägenhet som ligger bara 2 minuter ifrån mig, så jag var och kollade på den idag. Åh vad jag önskade att den skulle vara bra och att dom skulle flytta hit, men det var den tyvärr inte. Det var mögel i badrummet och den var verkligen inte fräsch. Hon som bodde där berättade att hon har en granne som brukar uträtta sina behov i hissen. Riktigt äckligt! Så vi blir inte grannar den här gången alla fall :-(



Jag & Lina i somras. Miss you! Hoppas du flyttar ner snart!

Bye bye!

            /Anna




Daughtry

Jag och Malin upptäckte att vi båda är Daughtryfan. Så Malin, här är en till låt du kan lyssna sönder :-)


Sängen, snart kommer jag!

Hjälp vad trött jag är! Det har varit fullt upp hela dagen idag. Lampan på bilen började lysa igen, den som talar om att någonting är fel. Så imorgon måste jag tillbaka till bilverkstaden. Suck! Hoppas det bara är något struntfel som dom kan laga direkt helt gratis.
Idag följde Malin med till skogen och sprang, efteråt körde vi lite styrka. Mina ben är helt döda nu! Det blir skön träningsvärk imorgon! Skitbra jobbat av oss!
Nej, nu ska jag gå och krama kudden, den väntar på mig och imorgon är en ny dag!

Natti, natti!

                 /Anna

Man ska aldrig döma

Man ska aldrig döma någon innan man vet hela historien. Det var en person som var lite arg på mig över en grej som jag tyckte var barnslig. Jag tyckte det var jätteonödigt av honom att gå och grubbla över det, för allting hade ordnat sig redan för både mig och honom. Det fanns ingen anledning att vara arg på mig längre. Idag pratade jag med honom om det. Då visade det sig att han hade råkat ut för samma problem flera gånger tidigare och dom gångerna hade det inte ordnat sig. Därför tog han det så hårt den här gången när samma sak höll på att hända igen. När jag visste det fick jag genast mer förståelse för varför han hade reagerat som han gjorde. Jag borde inte ha dömt ut honom som barnslig. Men han borde också kunna se min sida på problemet och inte döma ut mig för hur jag handlade i situationen. Om man bara pratar med varandra kan man lösa det mesta. Men kom ihåg... Döm aldrig någon förrän du har gått en dag i hans/hennes skor.

/Anna

Bra dagar/dåliga dagar

Man har bra dagar och man har dåliga dagar. Idag har jag haft en bra dag! En sådan dag då allt flyter på precis som det ska och inget går fel. En sådan dag då man bara går och ler hela dagen.
Jag har hämtat bilen från verkstaden.  Vilken skillnad det var att köra. Nu flyger den fram när man trycker på gasen! Jag firade det genom att köra till spåret och springa 5 km.
5 km... en halv mil låter mycket längre. Idag har jag sprungit en halv mil, haha!
Nu ska jag avsluta min braiga dag med att kolla på gårdagens avsnitt av top model och Svenska Hollywoodfruar.

Puss & Kram
                   /Anna

Vänner

Vissa vänner har man för livet. Andra kommer och går. Vissa vänner vet man att dom finns där även om man inte pratar med varandra så ofta.
Jag har vänner som jag trodde skulle finnas där för alltid, men av olika anledningar glider man ifrån varandra. Jag funderar ofta på hur dom mår, hur dom har det. Ibland skickar jag ett mail, ett sms eller ringer. Det konstiga är att det alltid är jag som hör av mig till dom. Eller så är det inte så konstigt, dom kanske inte bryr sig längre. Men om man har varit nära vänner i över 10 år, hur kan man då bara stänga av? Jag kan inte det. Är man en riktig vän så finns man väl alltid där? Då tänker man väl på varandra ibland även om man inte ses så ofta längre? Eller var hela vänskapen bara falsk?  


                      /Anna

2 Veckor kvar!

Nu är det bara 2 veckor kvar till sol & bad! Det ska bli så härligt! Det känns overkligt, för bra för att vara sant. En vecka då jag bara kan kliva upp och gå ner på stranden istället för att åka till jobbet. Helt underbart!
Det börjar bli dags att ge mig ut på bikinijakt nu. Men jag väntar nog till nästa vecka.

Puss & Kram
                  Anna

OZZY OSBOURNE



Jag ska se Ozzy! Min älskling berättade idag att han och grabbarna ska ha killkväll och gå på Ozzy. Jag vill också se Ozzy men vill inte förstöra deras killkväll, så jag ringde brorsan och självklart ville han haka på.
Så Tisdag den 7:e September är vi i Globen och rockar!

/Anna

Grillparty!

Grillpartyt igår blev riktigt lyckat! Solen sken, maten var god och vi hade roligt! Här kommer lite bilder :-)



  
                             



                                   



                                         

Vi spelade årets första kubb också, tjejerna mot killarna. Tyvärr vann killarna :-(  Men det kommer dom aldrig mer göra igen, Moahahahaha!


                    /Anna

Gomorron!

Solen skiner ute! Men jag tror det är ganska kallt ändå. Kissen står vid dörren och skriker, hon vill ut. Jag sitter i soffan under en filt, mysigt!
Jag ska iväg och kolla på en lägenhet idag. Nej, jag ska inte flytta, men min goa kompis Lina och hennes Anders vill flytta till Stockholm. Hoppas den är fin och hoppas dom får den!
Det känns som jag borde ta en joggingrunda, men jag vet inte om jag orkar. Jag har ont i huvudet. Känner mig nästan bakis, men det är klart jag drack faktiskt 2 glas Cola igår. Kan man bli bakis på det? :-P
Ikväll ska vi grilla med Katja, Anneli och gänget, det blir kul! Katja har varit bortrest ganska länge, så det blir kul att träffa henne. Anneli är det såklart alltid kul att träffa! Och lilla söta Theo. Jag vet inte exakt vilka som kommer, vi får se.
Nu måste jag röra på mig, ska kanske ta en huvudvärkstablett :-)


            /Anna

        

Tjuvkikat & tjuvlyssnat

Idag åkte jag pendeltåg till och från jobbet. Jag måste säga att det är riktigt roligt att kolla på folk. Jag såg en tjej som hade en jättekonstig mössa, jag funderade över varför hon hade den. Tyckte hon att den var snygg? Eller tyckte hon att den var häftig för att ingen annan har en sån? Hon kanske har fått den av någon hon tycker om, eller frös hon och tog på sig det första bästa hon hittade?
Det är roligt att lyssna på folk också, en del är så inne i sitt samtal att dom inte änns märker om man sitter och stirrar på dom. Tur för mig! För när jag börjar fundera eller lyssna kan jag komma på mig själv med att jag gör just det, stirrar!

Här är några roliga exempel från tjuvlyssnat.se

Renlighet är en dygd, vad synd

Perrong, Stockholm

Två män ∼40 står och pratar.
Man 1: Nej, lyssna! Jag vill att du byter kalsonger och strumpor varje dag!
Man 2: Men…
Man 1: Nej! Det är din plikt! Det är inte kul att sitta bredvid dig, du luktar.

Cred: ina.

 

 

En ihålig tanke?

H&M, Gallerian i Stockholm

Två tjejer~13 står inne och kollar på kläder.
Tjej 1: Jag ska pierca mig.
Tjej 2: Ska du?! När då? Hur sa din mamma ja?
Tjej 1: Asså, jag har inte frågat mamma, men när jag tänkte på dig och kollade på henne liksom log hon, så att hon sa typ ja!

Cred: Shiva

 

 

Hon förtjänar att bli lynchad

Spårvagn 10 mot Guldheden, Göteborg

Två tjejer ~23 sitter och snackar lågmält.
Tjej 1: Har du berättat för Filip om…"problemet" än?
Tjej 2: Jag försökte, men jag tror inte han fattade hinten!
Tjej 1: Vadå, hur gjorde du?
Tjej 2: Jag sjöng med, med stor inlevelse, i Stephen Lynch's låt "Love song"…
Tjej 1: Vilken av dem är det?
Tjej 2: Den som slutar med "…and also, I have herpes".

Cred: Jenny

 

 

En skyddad tillvaro

Buss 9, Luleå

Ett fjortisgäng kliver på bussen och för ett väldigt högljutt samtal.
Tjej 1: Alltså, jag ska försöka få tag på nåt åt er. Men det brukar vara skitsvårt.
Tjej 2: Ja… Men du får försöka!
Kille 1: Precis! Jag behöver bara två stycken!
Kille 2: Ah, fast jag behöver nog tre.
Tjej 1 (irriterat): Jaja! Jag ska försöka sno ett helt pack av Pontus sen.
Kille 1: Ja, gör det!
Kille 2: Vad blir det för nåt då?
Tjej 1: Vet inte. Det jag får tag på. Näcken kanske… Eller Profil.

Cred: Frida

 

 

Nu ska jag slänga mig ner i soffan bredvid min älskling..

 

Puss & Kram

/Anna


Mitt vardagsrum - mitt gym

Efter jobbet idag skulle jag till spåret och springa, men på vägen dit kändes det som om bilen ville ge upp så jag åkte hem istället.
Mitt vardagsrum fick vara mitt gym idag.
En dag ska jag ha ett riktigt hemmagym. Ett rum fullt med träningssaker. Hantlar, situpsbänk, rullband, maskiner, allt! Och en stor stereo och en tv :P Jag måste ju ha någonting att titta på när jag springer mil efter mil på rullbandet.



Såhär ser mitt gym ur just nu :-)



Mitt hår.

Jag gillar inte mitt hår. Skulle vilja ha en hårmakeover.
Sist jag klippte mig och färgade håret så gjorde hon det alldeles för ljust, jag såg hemsk ut. Så jag fick panik och färgade över allt. Men det blev väldigt mörkt och det kändes inte som jag. Så jag blekte tillbaka det igen, vilket medförde att det blev jätteslitet och jag fick klippa av allt.
Nu har jag börjat få lite utväxt och när jag var på affären fick jag syn på en färg som såg ut ungefär som min naturliga, så jag kom på att jag skulle göra slingor med den. Den åkte ner i korgen..

Efter ungefär en timmes slingande så sköljde jag ur färgen och insåg att det inte syndes några slingor alls, haha!
Jag ska nog ta mig råd att gå till en frisör istället och be henne lägga i lite halvmörka slingor.
Jag är väldigt sugen på att sätta i exstensions också. Synd att det är dyrt och att jag inte är rik :-)


Gonatt!
            /Anna


The blind side

Ikväll blev det myskväll med min älskling! (Efter ett varv i löpspåret såklart)
Vi såg en film som heter The blind side. Den var bra! Jag rekommenderar den starkt!



Man ska alltid hjälpa till om man kan. En dag kanske man själv står där och behöver hjälp.

      /Anna

TÄNK POSITIVT!

* Du kan inte alltid påverka vad som händer, men du kan alltid välja hur du reagerar och tänker när det händer.
* Kom ihåg att du är perfekt precis som du är, det finns bara en du.
* Jämför dig aldrig med andra, låt dom inspirera dig men låt dom aldrig få dig att känna dig sämre. Du är lika älskvärd även om du inte är bäst på allt.
* Följ dina egna drömmar istället för att göra det du tror att andra vill att du ska göra.
* Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
* Var även snäll mot dig själv, du och dina önskningar är viktiga. Tänk snälla tankar om dig själv, ge dig själv komplimanger.
* Lev nu! Förlåt dig själv för dumma saker du gjort, låt helgen och semestern komma när den kommer. Självklart ska du längta, men glöm inte bort att njuta nu. Varje dag, varje timme, varje minut är en del av ditt liv som aldrig kommer åter.
*Försök varje dag att vara den personen du vill vara.
*Ha kul! Skratta! Lev livet!

Puss & Kram
                   Anna


Me


Saknar min långa lugg, snälla hår väx fort!

Ord kan såra

Ord kan såra väldigt mycket.. Särskilt om orden kommer från någon man står väldigt nära. Några meningar kan förfölja en i flera månader, flera år.
Jag önskar att jag var en sådan som bara kunde stänga av när någon säger något jag inte vill höra, eller skaka av mig det direkt och aldrig mer tänka på det.
Men det går inte.. Istället går min hjärna på repeat och jag hör orden om och om igen..
Jag försöker att överrösta orden med mina egna. Ibland går det och ibland är det väldigt svårt..
Oftast är orden inte menade för att såra, men dom gör ont att höra i alla fall..

        /Anna

Söndagkväll igen!

Nu det söndagkväll igen, helgerna går alldeles för fort.  
                                                                  
  
                 
      



Igår var vi på shoppingtur. Jag köpte ett par nya mysbyxor, från Roxy.

            

                     I LOVE THEM!!!


På Kvällen blev det Thairestaurang tillsammans med min moster, Yvonne (också släkting) och min älskling. Jag åt kyckling och grönsaker i kokosmjölk med grön curry. Det är min favorit! Det var riktigt gott, väldigt starkt. Men jag har hört att det är bra att äta stark mat  :-)

Idag blev det en tur in till stan, vi träffade Anders och Marina och åt glass i gamla stan. Mums!
Vi vinkade av Marie som nu sitter på tåget hem till Östersund.

När vi skulle hem började jag känna mig lite deppig, vet egentligen inte riktigt varför. Allt är ju bra. Jag har det bra!

Ibland tycker jag verkligen inte om den jag ser i spegeln, många säger att när man blir äldre accepterar man sitt utseende och man tycker om sin kropp trots alla skavanker. Men när kommer man dit? Jag kan nog acceptera min kropp, att den aldrig kommer bli trådsmal, men tycka om det.. Aldrig! Jag vill vara perfekt. Men perfekt är tråkigt, så det är väl bra att jag inte är det :-)


          Kramar
                      /Anna

min första arga lapp

Igår skrev jag min första arga lapp! Du vet en sån som man skriver när man blir irriterad över något som någon annan gör, dom brukar ofta finnas i tvättstugor.
Min första arga lapp någonsin var till våran parkeringsgranne. Vi har parkeringen längs till höger på parkeringslängan. På höger sida har vi en slänt och på vänster en vit bil. Den vita bilen ställer sig alltid en bit in på våran parkering, så han har halva sin parkering kvar på andra sidan. Det innebär att jag knappt får plats med min bil på min parkering. Men det går precis. Han har en buckla på sidan på sin bil, (undrar om någon annan har blivit förbannad över att bli inparkerad?) Tack vare bucklan och tack vare att jag är ganska liten så kan jag klämma mig ur bilen när jag har parkerat.
Men Adam får backa in bilen och kliva ur i slänten :-)

Hur som hellst så fick jag nog igår och bestämde mig för att lämna en lapp.
Men det var nog den snällaste arga lapp som någonsin har skrivits, haha! Jag tycker det är onödigt att skälla på andra över saker som dom kanske inte änns har tänkt på. Det skapar bara dålig stämning och osämja.

What goes around, comes around. Det tror jag stenhårt på. Jag tror även på att dåligt humör lätt smittar av sig. Om jag skriver en arg lapp, så blir han som läser den arg och då tar han ut det över någon och sen rullar det bara vidare.
Det är bättre att försöka vara snäll och le. Om man ler mot någon kan den bli glad och kanske ler den mot någon annan.

Livet är för kort för att gå runt och vara arg.

Skratta! Var glad! Njut!


         /Anna

Trött, men ändå uppe..

Vi åt Tacos igår hemma hos Jonatan och Anneli, det var det godaste jag har ätit på länge! Proppmätt blev jag :-)
Theo hade vuxit massa, vad fort barn blir stora, det händer så mycket när dom är små.
Det var kul att träffa alla för det var ett tag sen.

När vi kom hem satt jag och min moster och pratade ganska länge. Jag har alltid blivit fascinerad när hon berättar om saker hon har sett och varit med om.

I morse vaknade jag kl 8. Jag var trött men ville inte sova mer. Jag och Adam låg vaken och pratade i sängen, riktigt mysigt. När jag sen klev upp och såg  mig i spegeln upptäckte jag att jag har dom största påsarna jag någonsin haft under ögonen. Jag ser hemsk ut idag! Men munsåret börjar i alla fall bli bättre. Äntligen!
Det var en kille som hade köpt en salva mot munsår i Thailand, hans sår hade försvunnit på en dag. En sådan salva önskar jag mig!

Nu börjar det bli dags för dusch och frukost!


Kram

        /Anna
       
    

Strulfredag, skönt med helg!

Just nu sitter jag och väntar på min moster Marie. Hon är på besök från Östersund och ska sova hos oss inatt! När jag var liten bodde hon i Sthlm och jag brukade sova hos henne, men nu är det ombytta roller :-)

Jag var på jättebra humör imorse och tyckte till och med att regnet var jättemysigt. Det var som att inget kunde förstöra mitt goda humör. Sen hände en grej på jobbet som gjorde mig skitirriterad. Det var en som nästan skällde på mig fast jag inte hade gjort något fel. Man kan ta reda på fakta innan man blir arg på någon..

När jag åkte från jobbet tog bussen en annan väg än när jag åkte till jobbet, så jag hamnade vilse. Men efter att ha gå-sprungit en stund hittade jag till pendeln, sen var det till att skynda, skynda, skynda för att hämta bilen. Jag hann precis!
När jag kom hem kånkade jag in alla däck i källaren, så jag har nästan haft ett litet träningspass idag fast jag inte har kommit iväg till gymmet.

Ikväll ska vi till Jonatan och Anneli och äta middag. Det ska bli trevligt, Adam och Jonatans mamma kommer också! Jag gillar att hälsa på dom, dom är så välkomnande på något vis, så man känner sig som hemma.
Och så har dom världens sötaste son, Theo. Han är lite över 1 år. Och så söt som man kan bli!

Nej nu måste jag kolla hur det går för Marie, om hon har åkt vilse någonstans eller om hon snart är här!



Bye bye!

             /Anna

Idag...

Idag efter jobbet åkte jag och Malin raka vägen till eljusspåret och sprang 5km. Bra jobbat av oss!
Jag och Adam har varit och lämnat bilen på service, så imorgon får jag åka pendel till jobbet. Jag gruvar mig lite för jag måste gå hemifrån nästan en halvtimme tidigare än vanligt och jag är ganska (väldigt) morgontrött. En halvtimma tidigare innebär att jag måste kliva upp före fem. Det är tidigt, för tidigt! Men jag slutar tidigt också :-)
Då blir det raka vägen och hämta bilen. Hoppas jag hinner träna lite efteråt :-P

Natti, natti!

                  /Anna


Skogspromenad med Malin & Wilma

Ikväll har jag, Malin och hennes söta lilla hund Wilma varit på långpromenad i skogen. Det var jättemysigt! Malin är en sån tjej som man blir glad av. Hon är glad och sprallig och pratar alltid jättemycket, haha! Hon ger av sig själv och man får alltid massa ny energi när man har träffat henne :-)


Malin

Jag har funderat över det här med personligheter. Tror ni att man föds med en personlighet eller är man blank när man föds och formas eftersom?
Jag tror att man redan har en personlighet när man föds. Man kan vara blyg eller skrikig, lugn eller vild oftast glad eller mer dämpad. Har ni förresten tänkt på att barn nästan alltid är glada. Varför är inte vuxna lika glada som barn? Det verkar som att barn är glada tills något händer som gör att dom blir ledsen. Medan vuxna är neutrala eller nästan sura tills det händer något som gör dom glad. Varför är det så och när kliver man över gränsen? Vad är det som gör att man blir så? Fast alla blir ju inte så förstås..
Hur som hellst, även om jag tror att man redan har en personlighet när man föds så tror jag ändå att den förändras med tiden, beroende på vad man utsätts för. Eller egentligen är det inte personligheten som ändras utan mer beteendet och tankesättet. Är man väldigt envis kommer man förmodligen alltid vara det, men man kanske lär sig att släppa saker i alla fall för man vet att det blir bäst så.
Hmm djupa tankar..

Nej nu ska jag sluta tänka och kolla på Anna Anka istället :-)


Massa Kramar!

                        /Anna

Plocka fram eller plock bort?

På jobbet idag har jag plockat bort alla vinterjackor och plockat  fram sommarkläder istället. Det är konstigt att det är mycket roligare att plocka fram än att plocka bort. Så är det med nästan allt. Det är roligare att duka bordet än att duka av, det är roligare att plocka med kläder till provrummet än att bära tillbaka dom i butiken, det är roligare att plocka fram alla julgrejer än att städa bort dom. Det är helt klart roligare att stöka till än att städa :-)

Just ja, Cecilia räddade oss igår, vi fick låna en tv av henne. Det är bra att ha en bra kompis ett kvarter bort!


        /Anna

Bara en blinkning sen är sommaren här!



Jag & min älskling på metaltown förra sommaren!

Sommar & sol! Jag längtar!

Trött & lat!

Jag känner att jag borde ut och springa, eller ut och gå, eller åtminstone följa med katten ut en stund. Men jag orkar inte..
Jag borde vika kläder eftersom vi tvättade igår och just nu har vi 2 fulla ikeapåsar med rena kläder, men det känns jättejobbigt.
Det börjar bli alldeles för dammigt hemma också, så jag borde dammsuga och dammtorka, men då måste jag kliva upp ur stolen och röra på mig.
Ibland känns kroppen bara tung och trött, men jag funderar starkt på att masa mig upp ur stolen och ut genom dörren i alla fall. Jag blir säkert piggare bara jag kommer ut och får lite luft.

Ingen TV!

Det var just en kille här och hämtade våran TV. Ungefär två veckor trodde han att det skulle ta innan vi får tillbaks den. Undrar om det är läge att köpa en ny? Vi kan ha den i sovrummet sen. Fast jag vill inte lägga mina pengar på en tv.
Vi kanske bara får göra andra saker än att titta på tv. Det är ju trots allt vår ute.
Dags att vårstäda är det nog förresten. Men det är ju såååå tråkigt att städa. Men det är kul att ha fint hemma :-)

Bye Bye
           
             /Anna

..


Hola!

Jag måste verkligen köpa nya joggingskor. Jag sprang en runda efter jobbet och det gör ont i mina fotleder, benhinnor och lite i knäna. Inte bra.. Och jag som varje dag står och säger till folk att det är jätteviktigt att ha bra skor och sulor. Jag får skärpa mig och pallra mig iväg till en sportaffär.
Nu är det bara 4 veckor kvar till solsemestern! Det känns helt overkligt, men underbart härligt!


Kram på er!

                   /Anna
                

Den perfekta söndagen!

Idag har verkligen varit en perfekt söndag!
Dagen började lugnt framför tv:n, med hårinpackning och ansiktsmask.
Sen en tur in till centrum med garantikvittot på våran tv eftersom den håller på att gå sönder. (Någon kommer komma och hämta den hos oss snart, så då blir vi kanske utan tv ett tag.)
Efter det blev det en promenad ute i solen med kissemissen, och sen satt jag och min älskling ute på en parkbänk och bara kände hur solen värmde! Vi gick en liten promenad och när vi kom hem åt vi jättegod mat.
Efter maten gjorde jag en sockerskrubb till mina händer, så nu är de mjuka och fina! Sen tog jag en joggingrunda och invigde min nya mp3-spelare. Just nu sitter jag nyduschad i soffan och snart trycker jag på play, dags för en söndagsfilm!

En söndag kan nog inte bli mycket bättre! :-)


Ha de bäst!

                  /Anna

Söndagsmorgon

Rostade mackor, te och gilmore girls på tv:n. Bättre söndagmorgon kan jag inte få!

Avenged sevenfold




En låt som verkligen berör mig. Jag känner en klump i halsen och hur tårarna är på väg. Men samtidigt blir jag tröstad.



Slash

Slash har släppt sitt nya album, helt klart värt att lyssna på. Smakprov kommer här!


Högskoleprovet

Nu är det klart! Det gick ganska bra! Jag är ganska bra! Haha!
Jag har gjort provet en gång tidigare, men då fick jag bara 0,8, jag kände mig jättedum och tänkte att jag aldrig skulle göra om det. Men jag är verkligen glad att jag gjorde det för nu känner jag mig lite smartare, haha!
Om man jämför med förra årets normeringstabell så ligger jag på 1,2. Så det är en förbättring.
Bra gjort Anna!





Jag på väg till provet kl 8 imorse. Jag har fått munsår. Snyft :-(

Take my hand, Live while you can. Don't you see your dreams lie right In the palm of your hand?




Min nya fina Mp3


Dagen före högskoleprovet.

Imorgon är det dags, det enda jag undrar är: Hur ska jag orka kliva upp? Jag har klivit upp kl 6 hela veckan. Jag vill ha sovmorgon, jag gillar att sova. Men på Söndag, då är det sovmorgon. I morgon kan jag vara uppe hur sent jag vill, haha! Annars känns det ganska okej att skriva provet. Eller nu ljuger jag, det gör det inte alls, det känns jobbigt att jag ska sitta still vid en bänk och koncentrera mig hela dagen. Men jag ska göra mitt bästa så får vi se hur långt det räcker. Jag har inte pluggat så mycket som jag borde så jag får skylla mig själv om det inte går så bra. Som man bäddar får man ligga.
Idag har jag köpt en ny mp3. Den är jätteliten och jätterosa och jättefin! Jag ska ha den när jag tränar, det är en liten klämma på den så den är perfekt!
Nu kommer det bli skitkul att träna och jag kommer vara skitsnygg när bikinin ska på! Alla fall snyggare än nu, haha!

Bye Bye!!

               /Anna

Gonatt!

Dags att hoppa i säng!


Gonatt!


/Anna

och Kissen myser :-)


Jag myser


Hallon till! Mmmmm!


Filmen var riktigt bra!


Myskväll!!

Jag och min älskling ska ha myskväll!
Vi åkte och handlade lite på Willys, utanför fanns en Thai som vi bestämde oss för att äta på. Mums!
Den var som ett gatukök ungefär, fast kändes väl lite skabbigare. Dom flesta tar nog med maten därifrån för det fanns inte särskilt många sittplatser. Men vi bestämde oss för att äta där. Jag tyckte konstigt nog att det kändes ganska romantiskt att sitta på det där lilla haket och äta. Fast jag vet inte varför. Kanske för att det var så enkelt. Och om man tycker om varandra kan man vara vart som hellst tillsammans och det känns bra ändå.
På vägen hem hyrde vi the box, som vi ska kolla på nu.
Våran tv håller på och lägger av. Katastrof!! Så det var knappt vi fick någon bild. Men nu hör jag filmen därute, måste springa och mysa ner mig i soffan.

Puss & Hej dags för myskväll!


/Anna

Älskar den här låten!


Vårkänslor!

Vilken härlig vårdag!
Solen skiner och allt känns sådär underbart skönt! Jag råkade köpa ett par nya jeans. Ooops!! På Kappahl av alla ställen, tror inte jag har köpt byxor där någon gång förut. Men vad tusan, dom var snygga och satt bra så varför inte. Undrar om det är vuxenvarning när man köper jeans där, eller tantvarning? Haha!!
Sen köpte jag lite hårgrejer också på Glitter, jag håller på att spara ut luggen som jag fick ett infall och klippte av i vintras. Så nu behöver jag hårspännen och diadiam för att det ska se bra ut.

Shakira (kissen) har varit ute på sin första vårpromenad idag. När jag tog fram halsbandet jamade hon och sprang lycklig fram till mig så jag fick ta på henne det. Sen tvärvände hon och gömde sig under sängen. Men till slut följde hon med ut. Läskigt, tror jag hon tyckte. Men jag vet att snart kommer hon stå vid dörren och tjata varje dag om att hon vill gå ut. :P

Min älskling sitter i soffan med en öl i handen och kollar på Hockey nu. Jag ska gå och göra honom sällskap ;-)


C-ya

/Anna

Härliga Långfredag!

Det blev en bra dag trots allt!
När jag var liten var allting stängt på långfredagen. Det var en sådan lång och tråkig dag då man bara skulle vara hemma och inte ha något att göra. Jag vet inte hur det är i Östersund nu, det är säkert några affärer som har öppet där också (alla fall på förmiddagen). Här visade sig det mesta ha öppet idag, så jag och min älskling åkte och handlade och jag fick ett påskägg!
Nu har vi ätit en jättegod middag med vitt vin och levande ljus.
Jag ska göra blåbärspaj och så ska vi ha en riktigt mysig kväll hemma i soffan, med tv-spel och film.

Bye 4 now!

/Anna

Tråkpåsk i år

Vi skulle åka till Glada Hudik igår. Men eftersom jag fortfarande var sjuk och Adam också har blivit hängig så sköt vi upp resan till idag. Jag klev upp och började plocka fram kläder som jag skulle packa ner, hoppade in i duschen och sen var jag helt slut. Vi kom på att det nog inte var någon bra idé att hälsa på Adams mormor för när äldre blir sjuka så blir dom oftast ännu sjukare. Sen sa Adam att vi inte borde vara nära Theo heller. Theo är Adams brorson, han är 1 år och världens sötaste! Men stackars Theo har förkylningsastma så när han blir förkyld blir han jättedålig och kan inte andas. Vi beslöt oss för att stanna hemma. Det är ju inge roligt att vara i Hudik om vi inte kan umgås med några.
Så nu sitter jag här i våran lägenhet i Stockholm, Adam sitter i rummet intill och spelar world of warcraft. Jag hatar det spelet, det tar upp så mycket av hans tid, tid som han kunde spendera med mig istället.
Jag ska nog gå ut en sväng och få lite luft..


Glad Påsk!

                  /Anna

RSS 2.0