Varför göra det idag, om du kan skjuta upp det till imorgon?

Jag som skulle använda hela dagen till att packa har inte packat någonting...
Så det kan gå!
Men jag packar imorgon, det går säkert fort och jag har ingen tid att passa. Det är ju semester!

/Anna

Godmorgon!

Jag har sovit över 12 timmar, vem vet hur länge jag skulle ha sovit om inte Adam hade ringt..
Jag har ont i huvet, är stel i ryggen orkar knappt lyfta armarna eller röra benen och känner mig jättekonstig..
Det känns lite som när man är hemma och sjuk medan alla andra är ute och gör roliga saker som man inte får följa med på eftersom man är sjuk.. Fast jag är inte sjuk, bara helt sänkt..
Nu tror jag att jag ska äta lite frukost, fast jag känner mig inge hungrig bara väldigt törstig..
Sen ska jag gå ut med katten, duscha och skrubba mig, göra hårinpackning, kanske lite brun utan sol, måla naglarna och såklart packa. Jag är ganska sugen på en joggingtur också, men det känns inte som om kroppen vill det. Kanske får bli en långpromenad istället.. Vi får se!

Puss och Kram på er!

/Anna

Älskling, jag saknar dig nu!



Det är inte så roligt att ha fredagsmys utan dig...

Puss

/Anna


SEMESTER!!

Äntligen är det semester! Jag kan inte tro att det är sant, jag ska vara ledig i flera veckor och bara göra vad jag vill! Eller såklart vad jag och älsklingen vill, men jag vill ju va med han så det blir ju bra..
Men min semester börjar ensam hemma i soffan, eller förresten så är ju kissen hemma också!
Adam ska på fest i Gävle imorgon och hela Gävlegänget skulle på grönan idag, så han åker med dom redan ikväll. Ganska tråkigt för mig, men det är skönt att inte behöva stressa iväg direkt efter jobbet. Imorgon har jag hela dagen på mig att packa och på söndag åker jag. Packa kläder kommer inte bli lätt, det är ganska mycket som är för litet så jag kommer måsta pröva varenda tröja/linne/klänning som jag vill ha med mig. Det kan nog behövas en hel lördag!



                                    

                                             

En trött Anna som är glad över att äntligen ha semester!

/Anna

Tårta

Vilka söta jobbarkompisar jag har!
När jag gick in i lunchrummet så stod en tårta på bordet med en lapp där det stod: Tack för de här veckorna Anna!
Jag blev så glad! Tänk att dom har gått och köpt en tårta till mig! Jag har ju bara hoppat in och jobbat 7 veckor nu i sommar..
Så himla gulligt! Det är såna gester, eller när folk säger vissa speciella saker som gör att man blir lycklig!

/Anna

Finaste presenten!

Ikväll kom Marina, Anders och Madicken hit och hälsade på. Vi åt pizza och pratade massa bäbisprat..
Vi fick jättefina presenter! Fina kläder och en rosa kattlampa som ska stå i bäbis rum. Den var helt perfekt!



Men nu ska jag gå och sova för det blir en lååååång dag på jobbet imorgon!

Godnatt och sov så gott!

/Anna



Tänk lite...

Det var en kille/gubbe, kalla det vad ni vill.. Som berättade att hans fru kom in och jublade när Amy Winehouse hade dött. Okej, jag fattar, hon gillade inte tjejen. Men det spelar väl ingen roll. Jag gillar inte heller hur hon levde, men man kan väl inte bli glad för att någon dör? Alla fall inte en 27-årig tjej..
Är det så att hon stör sig hemskt mycket på henne så kan hon väl istället hoppas på att hon ska få ordning på livet och sluta sjunga så att tidningarna slutar skriva om henne.
Nej, att bli glad när någon dör tycker alla fall inte jag är okej..

/Anna

Humörsvängningar

Hjälp vilka humörsvängningar jag har.. Jag brukar alltid vara ganska svängig i humöret, antingen jätteglad eller jättearg. Det finns inget mittemellan.
Men nu är jag extrem, tyvärr mest åt fel håll. Jag blir jättearg jättelätt, eller jätteledsen för något jag kanske bara borde skaka av mig. Det är ganska jobbigt och det måste vara jättejobbigt för alla som är runtomkring mig.
Men förhoppningsvis tycker dom så mycket om mig att dom står ut och gillar mig i alla fall!

/Anna

Konstigt tomt det blev..

Nu har mamma åkt hem, så det var lite tomt igår när jag kom hem från jobbet. I måndags var vi i Kista och shoppade och i tisdags hälsade vi på några släktingar som bor i ett jättefint hus i spånga. Igår var planen att göra absolut ingenting efter jobbet och lägga mig tidigt. Men det gick sådär, jag somnade runt halv tolv vilket är alldeles för sent om man ska upp kl fem. Hoppas det går bättre ikväll.

Imorgon är alla fall sista dagen jag jobbar sen blir det semester! Men det blir ingen yra i år, vilket känns lite konstigt. Man får läsa på facebook om vilka som har varit ute på stråket och festat varje kväll, haha!

/Anna
 

Perfekt Söndag!

-Först en låååång sovmorgon!
-Äta frukost.
-Sen slappa, slappa, slappa.
-Dra med mamma till Ursvik och jogga 5km.
-Äta middag.
-Och nu filmdags innan det är dags att sova igen..

/Anna



Kärlek!



/Anna


Citronvatten

Jag har dille på citronvatten!
Nej, det är ingen gravidgrej utan jag har nog haft det över ett år tror jag. Det är ju så gott!!



/Anna

min lördag

Det är mysigt att ha mamsen här!
Jag tycker det är jättetråkigt att vi bor 60 mil ifrån varandra, men hon kommer alla fall stanna ända till på onsdag!
Mamma är ju trots allt alltid mamma! Vilket ju märks även på henne, frukost: du måste äta något mer, och senare: ska du inte ha lite strips? Är du säker på att du inte vill ha någonting att äta? Haha!
Man är väl alltid mamma till sina barn antar jag!

Igår började vi dagen lugnt och jag pysslade om mig själv, med skrubb och brun utan sol. Ingen stress över huvudtaget! Sen åkte vi in till stan och jag köpte ett par nya vita jeans. Jag har nog fler byxor som jag använder nu än vad jag brukar ha när jag inte är gravid, haha! Men jag älskar kläder och jag älskar att shoppa!
Vi mötte upp Yvonnie (mammas tremänning), Sussie och hennes dotter och mamma. Sen drog vi vidare mot grönan och sommarkrysset! Fast först åt jag, mamma och Adam lyxmiddag ute på en restaurang i gamla stan. Supergott!

Vi såg förresten massa kändisar igår förutom alla som var med på sommarkrysset såg vi Maria Montazami som var mycket vackrare i verkligheten än på tv! Och idol Elin.

Men nu är det söndag

/Anna




En tyst minut!

Det är så hemskt allt det här som har hänt i Norge! Jag måste erkänna att jag inte klarar av att läsa om det för det är så hemskt! Men jag skänker en eller egentligen en massa tankar till Norge och alla drabbade..



/Anna


Ojojoj, coolt!

Gammal pingistjej som jag är så måste jag dela med mig av det här klippet! Kolla in killen som står närmast kameran, hur fick han in den? Bra jobbat!



/Anna

Äntligen helg!

Hemma från jobbet och nu ska vi iväg till Yvonnie och äta middag, alldeles alldeles strax...

/Anna

Jag tror...

Jag tror att man kan klara allt man vill, bara man kämpar tillräckligt hårt!

/Anna

Byxkjolar

Jag och mamma sitter och kollar på Ullared, någon gång ska jag nog åka dit och shoppa. Jag älskar billiga affärer där man kan köpa massa skit som man egentligen inte behöver så det verkar ju perfekt för mig!
När jag var liten var min mormor där och hon köpte byxkjolar till mig, gula och rosa. Men jag vägrade använda dom för jag ville ha riktiga kjolar. Men min mamma lyckades övertala mig och tillslut provade jag. Det visade sig att det inte syntes att det var byxkjolar när man hade på sig dom plus att dom var riktigt sköna och ganska praktiskt också när man skulle hjula eller göra volter ute på gräsmattan, haha! Så det slutade med att dom blev ordentligt välanvända!

/Anna


Mamma är tillbaka!

Nu är mamma tillbaks igen! Hon kom alldeles nyss..
Jag var bjuden på tjejkväll ikväll, med picknick och sånt roligt! Jag hade jättegärna velat åka dit och träffa tjejerna men eftersom jag har varit så trött sista tiden och kämpar med att vara vaken och orka röra mig på jobbet så bestämde jag mig för att åka hem och vila istället. Och tur var väl det eftersom mamma kom!
Men nu är det bara en och en halv vecka kvar med tidiga mornar sen är det semester! Nästa vecka ska jag gå och lägga mig i tid varje kväll, så jag är pigg och glad sista veckan på jobbet.

/Anna

Tvättstugan

Finns det något tråkigare än att ha tvättstugan? Ja det gör det säkert.. Men jag tycker i alla fall att det är skittråkigt! Hela kvällen blir uppbokad för att man ska springa fram och tillbaka till tvätten och man måste passa tider så man hinner både tvätta och torka allt. Blä, vad tråkigt!




/Anna

Hälsat på Cecilia

Idag efter jobbet åkte jag till Täby och hälsade på Cissi. Jag trivs där, jag blir avslappnad och känner mig som hemma.. Det är skönt att träffa såna kompisar som man bara kan vara med. Vi har bara suttit och pratat hela kvällen och timmarna flög förbi. Men jag blev så trött så jag var tvungen att åka hem innan ögonen ramlade igen..
Så nu är det godnatt!

/Anna

Fylleskata?

Är det sant att fåglar blir fulla när dom äter rönnbär?
Jag tyckte att jag såg en skata flyga in i en gren i ett träd här utanför, men så tänkte jag att jag såg nog fel men då såg jag en skata flyga upp från marken och in bland grenarna och då slog det mig att trädet var fullt med rönnbär. Hmmm, undrar om han var lite på fyllan?

/Anna

Dunderklumpen

Kexchoklad och Dunderklumpen, kan söndagen bli bättre?





Jag tycker våran bäbis är lik Pellegnillot på ultraljudsbilderna, ganska söt, haha!

/Anna

Bäbisen dansar!

Just nu är det sommarkrysset på tv:n och jag tror bäbisen dansar i magen när dom sjunger, för shit vad den rör sig, haha!

/Anna


Kohphangan

I fredags glömde jag min plånbok på jobbet, ganska klantigt men min älskling har försörjt mig hela helgen så det har gått bra ändå!
Min mamma åkte iväg igår morse men kommer tillbaka och hälsar på igen nästa helg..

Idag åt vi frukost på balkongen, det är så härligt att göra det. Det är en sån liten grej som ger mig massa lyckokänslor! Men nu har jag beslutsångest över vad jag ska göra för antingen ska jag åka iväg och träffa en kompis eller så stannar jag bara hemma och latar mig. Men vågar jag överhuvudtaget köra bil utan körkortet, tänk om jag blir stoppad och får böter. Det vore inte så kul..

Igår kom alla fall Lina och Anders hit, sen firade vi Linas födelsedag med middag på Kohphangan. Det är så mysigt där, som att kliva in i Thailand och maten var supergod! Sen gick vi vidare tills vi hittade ett bra ställe där hon äntligen fick sin Strawberry Daquiri som hon var så sugen på.  För gillar man inte tårta så måste man ju få något annat gott istället!


Här är några bilder från igår, fast Lina hatar att vara med på kort så jag tänker inte vara taskig och lägga upp något kort på henne. Men jag smyger upp ett kort på min snygging alla fall! Ser ni vad stor jag har blivit! Magen bara växer och växer!







/Anna

Babyköp

Vi var 2 nummer ifrån att vinna på postkodmiljonären idag.. Nästa gång borde det vara våran tur!

Vi har köpt en bilbarnstol och barnvagn idag. Det är nästan 4 månader kvar tills bäbisen kommer, men tiden går fort och vi hittade exakt det jag ville ha (och förhoppningsvis Adam också ville ha) så det var bara att slå till!
Det är jätteroligt att köpa barnsaker och att gå runt och kolla. Jag skulle nog kunna inreda ett helt barnrum redan nu och bara gå och vänta sen..


Såhär ser dom ut, fast bilbarnstolen är svartare.. Det kommer bli riktigt bra, det känner jag. Jag är supernöjd!

/Anna


Jag och världens sötaste! Myspys!











/Anna


Lite piggare!

Idag har jag varit lite piggare än resten av veckan, fast jag sov bara 6 tim och 30 min inatt. Men jag ska lägga mig tidigt ikväll med. Imorgon är det Fredag! Då kanske jag slutar tidigt, halv två!Hoppas, hoppas, hoppas!
Jag har haft ganska mycket humörsvängningar sista veckan, men idag har jag faktiskt vart ganska glad och snäll också! Jag måste ju säga att det är roligare att vara glad än att vara arg eller ledsen!



/Anna


Måste sova, ZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzz

Ja, fem och en halv timme är alldeles för lite att sova varje natt. Jag vet... Men när jag väl är hemma från jobbet och dessutom har mamma eller brorsan här, då vill jag ju inte gå och lägga mig..
Men nu börjar jag bli ganska less på att det svider i ögonen hela dagarna så nu ska jag gå och lägga mig och sova ända till klockan fem imorgon bitti, underbart!
Förhoppningsvis vaknar jag direkt när väckarklockan ringer så min älskling slipper ligga och lyssna på när jag snoozar i sömnen plus att jag slipper stressa när jag väl inser att det är morgon och att jag måste upp för jag ska till jobbet..



God natt!

/Anna

Ett litet inlägg..

Det blir lite si och så med mitt bloggande nu för jag har inte tid och lust att sitta vid datan. Men rätt som det är så kommer i alla fall ett inlägg.
Daniel har varit här hela veckan. I måndags var vi på Gröna Lund och såg Alice Cooper! Shit vad mycket folk det var där. Till middag köpte vi 2 familjepizzor som vi delade på. Vi satt på gräset under kvasten ut emot vattnet och åt och det var ganska mysigt faktiskt. Jag måste säga att Alice var mycket bättre än jag hade väntat mig. Ofta tappar ju folk sångrösten när de blir äldre, men han var fortfarande bra. Den enda låten som var lite svajig var poison, men den är så bra så det gjorde inget.. Resten av veckan har vi grillat, spelat kubb, badat, shoppat, varit på bio och druckit flera liter dricka! Vi har varit på stan och träffat pappa, Helen och mina småbröder Hans och David också.. Hans är förresten längre än mig nu för tiden men han kommer alltid vara liten i alla fall, haha!

Jag har börjat göra iordning en bäbisbok, där jag har satt in de första bilderna från ultraljudet. Allt är så himla roligt och spännande. Igår var första gången som jag kunde känna utanpå magen när bäbisen sparkade, det var riktigt coolt!

Ikväll kommer min mamma och stannar den här veckan, så vi får se hur mycket jag är inne här och skriver.

Kram

/Anna

Konstigt...

Hmm, jag kom på för en stund sen att jag har ju ingen träningsvärk idag.
Konstigt!



Imorgon kommer min brorsa, Daniel, och då ska vi och älsklingen på Gröna Lund och kolla på Alice Cooper. Vem trodde att jag skulle få se honom någon gång i livet? Inte jag i alla fall...

/Anna

Rastlös tröttis

Jag är jättetrött och rastlös på samma gång, hur går det ihop?

/Anna

Min dag idag!

Vissa dagar börjar bra, sen vänder dom och blir bara skit.. Men sen kan dom vända igen och bli jättebra! Så har min dag varit idag.. Men allra mest bra måste jag säga.
Jag kommer nog ha riktigt mycket träningsvärk imorgon skulle jag tro för jag har sprungit, visserligen bara 2,6 km men ändå. Efter det cyklade vi 9 km till en badstrand, doppade oss och åt glass och cyklade hem. Så jag har cyklat 1, 8 mil idag och på slutet var jag riktigt trött i benen vill jag lova. Men det var roligt! Tänk att Adam cyklar så långt för att komma till jobbet och sen cyklar han hem igen, han är galen! Om någon sa till mig att jag skulle cykla samma tur igen nu på en gång så skulle jag vägra. Men kanske imorgon, så om jag var han skulle jag få sova på jobbet, haha! Fast risken finns att jag har ont i rumpan + träningsvärk imorgon så jag skulle nog få sova kvar flera nätter... Jag har förresten styrketränat lite också, fast jag försöker göra lite olika sån träning nästan varje kväll.
Vi har ätit både frukost och middag på balkongen idag, det är härligt med sommar!
Nu ska vi äta jordgubbar och glass! MUMS! Finns det något godare? Jag tror inte det..

Puss på er!
/Anna


Borta bra, men hemma bäst!


RSS 2.0