FRIDAY!

Snooze! Jag älskar snooze knappen! Om inte den hade funnits hade jag förmodligen legat och sovit nu istället för att sitta på tåget till jobbet. Jag stängde av larmet två gånger i morse och tänkte kliva upp, men varje gång vaknade jag plötsligt igen av ett nytt larm. Det jag försöker säga är att jag somnade om innan jag hann sätta mig upp i sängen.
Idag är det i alla fall äntligen fredag och ikväll kommer mina älskade killar hit! Åh, vad jag längtar! Men först blir det en dag på jobbet. Hoppas det kommer många roliga kunder idag så att dagen går fort!

Nice!


Saknar

Jag fick nyss den här bilden av Elina och sen ringde hon så jag fick prata med honom i telefonen. Åh vad jag saknar min gullunge! Nästan så att jag gråter!
Sen pratade jag med Adam, han skulle hämta Oliwer och Elina och så skulle dom äta Pizza tillsammans. Åh vad jag önskar att jag var där. ..
Men jag ska gå och kika lite i centrum, gå hem och äta mat. Lägga en ansiktsmask, titta på tv och bara slappa! Det blir skönt! Kvalitetstid med mig själv!

Den store Gatsby

Jag har knappt sovit någonting inatt! Så det finns risk att det blir en Lååååång dag på jobbet. .Kvällen igår spenderade jag med Cecilia. Vi åkte in till stan, åt god mat och gick på bio. Vi såg The Great Gatsby. Jag visste knappt vad det var för film. Bara att Leonardo var med och att den utspelade sig förr i tiden, så mina förväntningar var inte särskilt höga. Men jag tyckte den var jättebra även om den var ganska sorglig. När filmen slutade ville jag inte återvända till verkligheten. Jag ville sitta kvar där i stolen och se mer, jag ville stanna i deras värld en stund till! Men så funkar inte livet..Vi missade pendeln hem med en minut och det kändes asjobbigt eftersom det innebar en halvtimmes mindre sömn. Men såhär i efterhand är jag glad för vi hade riktigt kul medan vi väntade på nästa!

Godnatt!

Efter jobbet idag åkte jag och hälsade på Cissi, Alex och Wilhelm! Han är så gullig lillkillen! Och gissa vad. . Han har en egen ipad! Ett och ett halvt år gammal, haha! Det är helt otroligt vad fort dom lär sig. Han sitter och trycker på apparna och vet exakt vad han gör. Han vet också hur han ska göra för att ringa mormor och morfar med den. Coolt!
Jag är astrött, att kliva upp före klockan sex varje morgon tar kål på mig! Så nu är det dags att sova! Det känns som mitt i natten fast klockan bara är strax efter tio..

Gissa

Gissa om jag tittade upp eller ner när jag gick över vägen och såg att det stod något på trottoaren. .?

Godmorgon!

Hej alla glada och sura! Klockan är sju och jag är på väg till jobbet. Väldigt trött kan jag säga! Jag är överlycklig att jag har Shakira med mig hit ner för annars skulle jag nog inte ta mig ur sängen. Vi låg och kramades en kvart innan jag till slut klev upp i morse, så himla mysigt! Det är bussstrejk här nu, så jag får gå till jobbet från Sundbyberg. Jag gick med Malin igår och det var en bra start på dagen! Det är skönt att gå på morgonen! Och hon är rolig! Man får positiv energi av henne, så det är perfekt på morgonen när man är trött! Jag är på väg för att möta henne just nu med faktiskt! Ha en bra dag allihopa!


Kram

tåg otur igen. .

Nu sitter jag och kissen på tåget igen. Den här gången är tåget en timme försenat! Det går inte så bra för oss att åka tåg... Det som var bra var att tåget var försenat redan innan vi klev på, så vi satt i gräset på tåg stationen och väntade. Min mamma var där och höll mig sällskap så tiden gick jättefort!
Det känns jobbigt att åka ifrån Adam och Oliwer men dom kommer ner om några dagar, som tur är!

midsommar

Midsommar blev perfekt till slut. (Efter en morgon med en grinig Anna.) Min mamma har varit hos oss hela helgen och på midsommar åkte vi och Elina på travet för att fira. Vi dansade lite runt stången, men oliwer verkade lite fundersam över varför. . Så kollade vi på hästar och lyckades till slut klappa en lite, det gillade han. Han tyckte det var superkul när hästarna travade! Det fanns två olika hopptält som han fick vara i och bättre än så kunde det knappast bli! Sen åkte han också karusell för första gången och drog i ett vinst varje gång snöre. Vi hade jättekul! Efteråt åkte vi hem till Adams mamma där massa fler från Adams familj väntade. De bjöd på grillat och vi plockade blommor! Vi hann nog med allt man ska göra på en midsommar tror jag. Fast jag la inga blommor under kudden, men jag vet ju redan vem jag vill gifta mig med i alla fall!

Glad midsommar!

 
 
 

midsommar

Idag har vi varit på midsommar firande med dagis. Adam tog ledigt ett par timmar mitt på dagen så att han också kunde vara med. Vi hade picknick och dansade runt midsommarstången och sen sprang alla barnen runt och busade. Det var Jättemysigt! Och imorgon är det ju midsommar på riktigt så då blir det förmodligen picknick igen, perfekt helg för mig som älskar att picknicka! Ikväll kommer min mamma hit också, det blir kul! Jag önskar att jag bodde närmare henne, pappa, brorsorna, mormor och alla andra uppe i Jämtland. Det skulle vara skönt att kunna umgås oftare och kanske bara springa över en sväng när man kände för det.

Lycka!

Ikväll var vi på fest på Adams jobb. Det var massa folk och det fanns massa skoj för alla barn. Närvi kom hem stannade vi ute på gården och lekte en stund.  Det är nästan alltid massa barn ute och leker och de är alltid så gulliga mot Oliwer.  De leker med honom fast han är så liten och han tycker att det är jättekul!  Vi håller på och kollar efter hus för fullt,  men när jag ser oliwer med alla barn känner jag att det är viktigt att hitta ett där det bor många barn. Jag växte upp i lägenhet och på vår gård var det också alltid barn ute och alla lekte med alla. Jag är kanske löjlig nu, men vi hade alltid så roligt tillsammans och jag vill inte att Oliwer ska gå miste om det. Jag har alltid drömt om att bo i hus,  men nu när jag tänker efter så måste jag säga att det var riktigt roligt att växa upp i hyreshus med kompisarna en trappa nedanför!

Lotta

 

Lotta

Jag och Oliwer sitter och tittar på Lotta på bråkmakargatan, då jag inser att han kan lära sig mycket hyss därifrån. Lotta säger att hon ska spöa Mia och Jonas, hon kastar sin tröja och skriker. Sen klipper hon sönder tröjan. Men det är ju sånt som barn gör. Hoppas bara han lyssnar på mig när jag berättar att man inte får göra som hon gör.

Natti!

Jag är fortfarande lite chockad över mitt B och har gått in och kollat att det är kvar, haha!
Jag köpte inget på partyt ikväll, men vad mycket bra smarta grejer det finns! Efteråt satt jag och Moa kvar och pratade massa tjejsnack! Hon är en riktigt go tjej!

Men nu är det dags att sova för annars kommer jag vara helt död imorgon.

Godnatt!
 
 
 

Det bästa. .

Äta pizza på balkongen är bland det bästa jag vet!

B! jag är bäst!

Sitter i soffan och är så trött att jag inte vet hur jag ska orka va vaken resten av dagen. Börjar gräva ner mig längre och längre i negativa tankar. Tycker allt känns jobbigt och trist och vill ingenting... Varför gör man så? Det är ju bra mycket roligare att vara positiv och glad! Hur som helst så kommer äntligen betyget på förra kursen så jag går in och kollar. Negativ som ja är blir jag jättenervös och är beredd på underkänt. Men då händer det! Bredvid min inlämnade uppsats står ett B! Plötsligt vaknar jag upp ur min negativa spiral! Vad bra jag är! Fortfarande trött som tusan, men sånt är livet ibland. . Mitt nya glada jag går och väcker Oliwer och nu sitter vi och myser!

sovmorgon, ja tack!

Att vara mamma är underbart! Men jag önskar att jag fick sova lite längre än till 6, halv 7 på semestern. Gärna till 9 eller kanske 10. Fast jag måste ju erkänna att dagarna blir väldigt långa när man är uppe tidigt, man hinner med mycket! Idag ska Elina komma och leka med oss och ikväll ska jag på tupperwer party hos Moa. Jag har aldrig varit på det förut, men det känns som många vuxenpoäng! Inte för att jag tror att jag behöver fler, men ändå. . Haha!

Kvalitetsdag!

Idag har jag haft en riktig kvalitetsdag med Oliwer. Vi har varit ute och lekt mest hela dagen och inte förrän på kvällen slog det mig att jag inte hade kollat på telefonen en enda gång. Ibland är det skönt att koppla bort resten av världen och bara vara i nuet. Strunta i facebook, mailen och alla mobilspel för att fokusera på vad man gör istället.
På kvällen innan han skulle sova gick vi in och åt jordgubbar. Tänk att man kan bli så lycklig av att se honom njuta av hur gott det är!

OtursFredag

I fredags skulle jag äntligen åka tillbaka till mina älsklingar! Regnet öste ner när jag slutade jobbet men som tur var hade jag tagit med ett paraply. Jag öppnar dörren och fäller upp paraplyet som viker sig åt fel håll, så jag fäller ihop det igen och traskar iväg till bussen. När bussen kommer är jag dyblöt och det droppar från håret. Jag går förbi alla som sitter i den främre delen av bussen och sätter mig ganska långt bak. Då hör jag någon som säger: -Det är vått ute. -Ja, svarar jag och vänder mig om för att se vem som pratar med mig. Där sitter en påverkad man. Han flyttar sig till sätet bredvid mig och kommer alldeles för nära, sträcker fram sin hand och hälsar. Sen sitter han och pratar med mig hela vägen till sundbyberg. Lovely, säger han upprepade gånger och han vill ta i hand flera gånger. När han kliver av verkar han riktigt nöjd och tackar för pratstunden, så jag tänker att jag gjorde åtminstone honom glad. 
När jag har klivit av bestämmer jag mig för att gå in på apoteket och köpa handsprit, eftersom jag ska hinna hem och packa och sen till t-centralen och hinna med tåget så går jag och frågar var den finns istället för att leta. Expediten börjar gå mot hyllan men blir stoppad av en surgubbe som vill betala sina vitaminer innan hon visar mig. -Hon var före dig, svarar expediten vänligt och han fräser tillbaka. Jag ber henne peka åt mig istället och går sedan själv och letar, medan jag lyssnar på hur surgubben gnäller vid kassan. Hans kort strular och jag får vänta en stund innan han är klar och jag kan betala. Expediten förklarar att han var sur för att han hade bråttom till tåget, men hon ansåg att alla kunder var lika viktiga. Jag missade mitt tåg, men nästa gick ju efter fem minuter så det gjorde ingenting. Undrar varför gubben hade så bråttom...
När jag skulle städa det sista hemma hos Yvonnie, lyckades jag rycka sönder kanten på kattlådan så jag fick så sanden flög ut på badrumsgolvet, jippie! Men jag kom i alla fall iväg mot tåget. Min väska var tung, tur det finns hiss borta vid pendeln, tänkte jag. När jag kom dit var det kö till hissen och ganska snabbt visade det sig att hissen var trasig. Väl på pendeln var jag varm efter att ha släpat min väska och katten så jag öppnade min flaska med kolsyrat vatten och det sprutade över mig så jag blev alldeles blöt. Det såg ut som om jag hade kissat på mig! En annan tjej som såg vad som hände började skratta och jag med.
Sen gick resan faktiskt riktigt bra! I alla fall hela vägen till Gävle, där blir vi meddelade om att en blixt har slagit ner och nu ska tåget köra oss till Sundsvall via Ånge. Men Hallå! Jag ska ju inte till Sundsvall!! Efter mycket om och men får vi istället kliva av och en buss ska ta oss till Söderhamn och Hudiksvall. Det går tre bussat till Söderhamn, men bussen som ska gå till Hudik skulle komma samma tid som vi egentligen skulle vara framme i Hudik. Men man kan ju inte göra något, så jag höll humöret uppe medan jag väntade. En kvinna med en chihuahua kommer till mig och säger att nu ska vi åka hem! Vi får nämligen inte åka i bussen med djur, så en taxi ska komma till oss! Vi står där och väntar på taxin medan bussen kommer och bussen åker. Ingen taxi kommer och klockan går... Men gissa vad? Till slut kom taxin och jag och kvinnan satt och pratade hela vägen hem till Hudik, det var supertrevligt. Någonstans vid söderhamn körde vi t.o.m om bussen som de andra resenärerna åkte i, så vi kom hem först och allt blev bra till slut!
 
 

Nytt i mitt liv!

Jag har inte uppdaterat så mycket om mitt liv sista tiden, men det betyder ju inte att inget har hänt.. Nu ska jag berätta lite!
Förra veckan åkte vi till Stockholm hela familjen på en liten minisemester. På fredagen lämnade vi Oliwer och Shakira med Yvonnie och gav oss iväg för att flyga luftballong. Men precis när de ska samla ihop biljetterna inför flygningen kommer en kille springande och stoppar dem. Det blåser för mycket och vinden skulle öka på kvällen, så flygningen blev inställd. Ganska besviken går vi därifrån och ställer oss och väntar på saltsjöbanan som ska ta oss tillbaka in till stan. Då plötsligt ställer han frågan... Ja! Jag är förlovad! Och världens lyckligaste för att jag har fått min drömkille och han vill leva resten av sitt liv med mig! Då det inte blev någon flygning åkte vi istället ut på djurgården och hade picknick nere vid vattnet, bara han och jag (några canada gäss och massa fiskmåsar). Vi drack skumpa och åt jordgubbar medan solen gick ner! Det var jätteromantiskt! Just nu har jag ingen ring, den ska graveras och jag får den nog om en vecka tror jag. Men den är jättevacker med diamanter!

På söndagen åkte Oliwer och Adam hem medan jag och Shakira stannade kvar. Jag jobbade på mitt gamla jobb och det var faktiskt riktigt kul! Det var första gången jag var ifrån Oliwer flera dagar, men det gick faktiskt mycket bättre än jag hade trott. Fast jag saknade min familj väldigt mycket, men nu är vi tillsammans igen allihopa! Jag tror att det kan vara bra att vara ifrån varandra ibland, då inser man hur mycket man saknar varandra och tycker om att vara med varandra!

självkänsla nu!

Har du någon gång känt att allt är är för bra? Att du är för lycklig? Så känner jag just nu! Livet är för perfekt och jag har nästan allt jag drömmer om. Det skrämmer mig och jag är livrädd att allt ska försvinna. Jag vet att min rädsla grundar sig i att min självkänsla just nu är för låg. Självkänslan är något som man måste jobba med regelbundet och den enda som kan göra det är en själv. Så nu läser jag Mia Törnbloms bok: självkänsla nu! För jag vill må bra och njuta av mitt liv istället för att gå runt och vara rädd för att jag inte duger!

känslan

Chocken och känslan man får när man går in på Facebook och kikar lite, precis som vilken dag som helst och plötsligt upptäcker att en gammal kompis har varit död i två år! Det var ett kort på hans gravsten där han var taggad och först var jag helt övertygad om att det var ett dumt skämt. Jag började läsa och leta efter en kommentar från honom där det framgick att det var så.. Jäkligt dåligt skämt! tänkte jag medan jag letade. Men det fanns inget svar från honom, för det var inget skämt! Jag fattar inte. . Killen som gick i min klass två år på gymnasiet och som jag sen umgicks med flera år efter det finns inte längre och har inte funnits på två år. .. Hur kan jag inte ha vetat om det? Jag har bara tagit för givet att han fortfarande busade runt hemma i Östersund, för så skulle det vara. ..

Det är alldeles för många som jag har växt upp med som har gått bort alldeles för tidigt. . Det känns overkligt och orättvist!

RSS 2.0