Varför inte rita lite?

Jag har köpt papper och färgpennor. Så jag har nyss suttit och ritat lite. Jag är verkligen inte bra på att rita, jag trodde det var något som satt i, men jag var nog bättre förr. Övning ger färdighet heter det ju, så vi får se om mina teckningar i slutet av blocket är finare än mina teckningar i början. Jag hoppas det, men det är ändå ingen som ska se dom. Nästa gång ska jag nog se till att ha ett sudd i närheten för det var något jag saknade nu. Jag kanske ska hitta något att rita av också.. Men nu är det dags att sova, det blir en ny dag imorgon :-)

Godnatt!
            /Anna

Bambi & Stampe

Vem blir inte glad av Bambi och Stampe? Det bästa är att dom finns på riktigt! Här är bildbevisen :)






Bad day


Ännu en hatsöndag

Den här söndagen började faktiskt bra, solen sken ute när jag vaknade och jag och kissen gick på en promenad. Sen åkte jag och min älskling iväg och solade, fast han var väldigt rastlös så vi var inte där så länge. Istället åkte vi och tvättade bilen vilket verkligen behövdes..
Men redan när vi var och solade började tankarna snurra.. Ikväll ska han spela world of warcraft och jag får sitta ensam i soffan och imorgon måste jag upp och jobba igen. Det känns som om man alltid jobbar.
Precis som alla andra söndagar längtar jag hem till Östersund. Jag avskyr att sitta ensam i soffan varenda söndagkväll och jag är less på stockholm.
Eftersom jag vet vad som kommer komma på söndagkväll så känns det nästan onödigt att änns kliva upp ur sängen. Det brukar vara på måndagen man börjar längta till fredag men jag börjar på söndagmorgon..
Vad ska jag säga.. Man kan inte alltid vara på topp. Alla har dåliga dagar..


/Anna

Hmmm....

Igår var vi på Grönan med jobbet. Vi körde 5-kamp. Vi gick runt i lag 5 och 5. Jag vann i mitt lag! På en station vann jag en guldmedalj och på en annan en rosa hatt. Men jag gav bort hatten.. Jag älskar att gå på grönan, jag har varit där varje sommar så långt tillbaks jag kan minnas. Tyvärr blev det bara en karuselltur igår, bergodalbanan.


Jag med min hatt och Charlie med sin krona på kepsen..

Jag och min älskling har både spelat på hästar och på lotto idag, så ikväll kanske vi är rik! Jag vet: Pengar är inte allt, det finns mycket som är viktigare men det skulle i alla fall vara kul att vinna massa!
Egentligen är jag redan rik, jag har en underbar pojkvän, en jättegullig kissemiss, en mamma som alltid ställer upp, världens bästa storebror, 2 roliga småbröder, en bra pappa, en riktig mysmormor (som jag saknar så mycket nu när jag är 60 mil ifrån henne) Jag har riktiga, bra, ärliga kompisar (som jag hör av mig till alldeles för sällan, men dom finns ändå där) Jag har tur!


Min Älskling och världens bästa pojkvän!


Min moster Agneta, min söta mamma, momma, och min moster Marie


Min lilla älskling, hårbollen Shakira

Tack för att ni finns!

Kram /Anna


Dumma data!

Igår skrev jag ett inlägg här, plötsligt när jag tryckte på suddknappen så bläddrade datan bakåt bland internetsidorna istället för att radera vad jag skrivit fel. Så lite smått irriterad började jag skriva om allting.
Tillslut hade jag knåpat ihop en längre text än vad jag hade tänkt från början och kände mig nöjd. Så jag tryckte på spara, stängde ner datan och kröp ner i sängen.
Nu upptäckte jag att inget jag skrev blev sparat.
Jag skrev alltså alltså 2 inlägg igår och inte ett enda kom med på bloggen.
Jag och datan är inte kompisar längre..

/Anna

Min gulliga kille!




Min kille postade den här länken på min facebook. Jag kan inte annat än bara le, jag blir varm i hela kroppen, så LYCKLIG!!





Tack älskling!


/Anna

Sluta aldrig drömma

Nästan alla barn är bra på det, dom flesta vuxna gör det också men dom måste kämpa mer. Jag pratar om att drömma. Jag menar inte drömma som man gör på natten utan mer att ha drömmar. När man är barn tror man att hela världen kretsar runt sig, man tror att man kan klara allt, det räcker med att öva. Om man ramlar kliver man upp och försöker igen. Tur är väl det för hur skulle man annars kunna lära sig gå?
När man blir äldre blir man oftast fegare, det är inte längre okej att misslyckas. Om man ramlar ställer man sig snabbt upp, ser sig omkring och hoppas att ingen såg. Har man en vän med sig så skrattar man och det är inte fullt lika pinsamt.
När man växer upp lär man sig vad man är bra på och vad man är dålig på. Det är roligt att göra sådant som man är duktig på så man fortsätter med det, medan man lägger mindre tid på det man är dålig på. Vad skulle hända om man gjorde tvärtom? Om man fortsatte med det man var dålig på? Då kanske man plötsligt skulle vara duktig på det istället? Och vem är det som bestämmer vad man är duktig eller dålig på? För många kan det räcka med en kommentar från fel person för att man ska ge upp något man tycker är roligt.

Jag har alltid drömt om att bo i en villa. Jag skulle ha min egen trädgård med jordgubbsland, massa blommor och lila syrenbuskar som luktar så gott! Jag skulle ha en pool där jag kunde simma på somrarna och ett trädäck bredvid poolen med solstolar. Där skulle jag sitta och sola, lyssna på musik och läsa böcker. I min trädgård skulle det finnas massa små belysningar på olika ställen så det blev riktigt mysigt på kvällen när mörkret lagt sig. Jag skulle också ha rödvinbärsbuskar och svartvinbärsbuskar och en stor gräsmatta där jag kunde göra kullerbyttor och stå på händer.
Jag har alltid bott i lägenhet och ett eget hus känns väldigt långt bort för jag är ju en sådan tjej som bor i lägenhet, eller?

Vad drömmer du om?

/Anna

Evig kärlek

När jag var barn trodde jag att jag en vacker dag skulle träffa någon speciell, vi skulle gifta oss och leva lyckliga tillsammans i alla våra dagar.

När jag var tonåring trodde jag inte längre att den eviga kärleken fanns. Jag trodde att all kärlek ebbade ut i vänskap efter några år. Det är då de flesta skiljer sig. Vissa fortsätter leva ihop, men de är mer som bästisar än som ett förälskat par.

Nu när jag är 28 år tror jag återigen på evig kärlek. Jag tror att man kan träffa någon som man kommer att älska livet ut. Jag tror att man kan få pirr i magen av samma person efter massa år tillsammans. Jag tror inte alltid det är lätt, ibland tvekar man säkert på om det verkligen är rätt. Men jag tror att man kan älska varandra förevigt och om båda tror på kärleken och man kämpar tillsammans så kan man leva kära och lyckliga i alla sina dagar!

Vad tror du?


/Anna


Friinga



SÅ FIN SÅNG!! (På Jämska)


Friday och tröttast av alla!

Sitter i soffan med datan i knät och en skitsnygg kille bredvid mig. Min kille! Vad ska vi äta? Vad ska vi göra? Jag vet inte. Jag är så trött, orkar inte röra mig. Jag skulle kunna somna på mindre än en minut nu. Men när man äntligen har jobbat färdigt för dagen och färdigt för veckan så vill man ju inte sova. Då vill man vara vaken och hitta på roliga saker.
Men jag är så trött!!! Det kanske blir pizza och film ikväll. Men då behöver jag nog godis också om jag ska lyckas hålla mig vaken hela filmen ;-)
Imorgon ska jag sova längre. Jag hoppas det blir fint väder imorgon för då ska jag sola och kanske ta en joggingtur.
Nej, nu skriver jag bara massa trams, ska försöka få i mig middag istället!

Puss & Kram

                 /Anna

Ooops, jag glömde...

Jag glömde visa en bild från semestern..



Så här fint hade dom bäddat vår säng en dag när vi kom från stranden.
Ganska romantiskt eller hur!

Hemma igen!

Vi har haft en såååå härlig vecka! Solat, badat och druckit goda drinkar! Jag har inte tänkt på jobbet en enda sekund! Helt underbart!

En bild säger mer än tusen ord, så här kommer några bilder. Varsågod!


Jag älskar Coca Cola och drack säkert 2 liter varje dag. SEMESTER!!



Stranden varje dag!


En dag var det storm på havet. Ashöga vågor! Jag vågade inte gå särskilt
långt ut den dagen, men adam var ute och magsurfade på vågorna.
Roligt var det alla fall!






                                 
                                Strawberry daiquiri! Världens godaste!


En suddig bild på mig och min älskling!






BLOGGPAUS!!

Nu blir det en veckas bloggpaus, för jag drar till Turkiet imorgon!
En vecka med sol & bad, helt underbart!
Ha det så bra för det ska jag ha, men jag är snart tillbaka. Lite brunare och lite snyggare!

Puss & Kram
                    /Anna

Min brorsa i Söndags


Min storebror



Idag följde jag med min brorsas kompis Nilsson (Fredrik) och hans tjej Marie till Uppsala. Min brorsa hade fotbollsmatch där. Eller rättare sagt amerikansk fotboll.
Han visste inte att jag skulle komma, men när han såg mig lyste det till i hans ögon. Jag såg att han blev glad!
Jag tycker så mycket om min storebror! Vi pratar inte med varandra så ofta, men jag vet att han alltid finns där för mig och att han tycker om mig precis som jag är.
Jag längtar hem! Jag längtar alltid hem på Söndagar. Eller rättare sagt, jag längtar alltid hem på helgerna. Jag vill inte vara i stockholm längre. Jag vill hem.







/Anna




Stökigt hemma

Jag ska erkänna en sak...

                                       Jag hatar att städa!

Just nu är det ganska stökigt hemma och vi får främmande i helgen. Måste nog ta mig i kragen och städa en kvart nu..

Bye bye!
              Anna





Dagvill

Jag har legat en dag före nästan hela veckan. Imorse när jag vaknade trodde jag att det var fredag. Jag måste erkänna att jag blev lite besviken när jag insåg att det var torsdag. Det konstiga är att när jag hade jobbat några kändes det som onsdag. Konstig vecka det här.
Men imorgon är det FREDAG!!!

/Anna

Mina småbrorsor + deras kompisar


Vad bra jag är!

Jag är inte så bra på att ge mig själv komplimanger, jag har mycket lättare för att hitta fel på mig än att hitta bra saker med mig. Så nu tänker jag berömma mig själv lite.

Jag fick 1,2 på högskoleprovet. Medel var 0,86 och mitt mål var att få över 1,0. Jag var bättre än båda. Bra jobbat Anna!

Nu ikväll har jag trampat 20 min på crosstrainern och sprungit en halvtimme. Jag har gjort situps och tricepsarmhävningar. Jag sprang upp för alla backar och jag stannade inte en enda gång. Bra jobbat Anna!

Just nu sitter jag nyduschad i soffan invirad i ett badlakan. Jag har hårinpackning i håret och jag har lagt en ansiktsmask. Riktigt vardagslyx, för det är jag värd!

Kom ihåg att beröm dig själv varje dag. Du är viktig och du är bra!

Puss & Kram
                   /Anna

Jag borde pyssla mer..

Jag borde pyssla mer. När jag var yngre pysslade jag jämt. Jag stickade, virkade, sydde, vävde, gjorde smycken, målade tavlor, allt möjligt gjorde jag. Nu pysslar jag nästan aldrig. Undrar varför.. Jag har aldrig varit bäst på det, men jag gjorde det för att jag tyckte det var roligt.
När man är liten bryr man sig inte om ifall man är bättre eller sämre än andra, man gör saker för att man tycker det är kul. Varför slutar man med det när man blir äldre?
Plötsligt får man inte sjunga längre för man sjunger falskt och man ska inte måla tavlor för dom blir inte fina.
Äh, skit i det, gör vad ni vill! Man måste inte vara bra på allt man får ha kul ändå.
Man lever bara en gång och den som skrattar mest vinner :-)
Eller den som vågar mest vinner :-)
Haha, jag bara skojar, livet är såklart ingen tävling. Men det är ändå värt att våga göra det man vill och strunta i dom som kanske skrattar åt en. För när den sista dagen kommer vill alla fall jag se tillbaka på mitt liv med ett leende.

/Anna

Måndag=TV-kväll

Måndagar är klart bästa tv-kvällen på hela veckan.
Först ut Top Model och efter det Svenska Hollywoodfruar. Underhållning på hög nivå!
Top Model är inne på säsong 13 och är fortfarande lika bra! I Love it! Go Tyra!

       /Anna

Söta Shakira



Finns det något man kan hoppa ner i så måste man ta chansen ;-P



 

Anneli hade lagt upp en liten suddig bild på mig från biljarden, så jag snodde den :-)


Ännu en Söndag..

Jag gillar inte Söndagkvällar. Adam spelar alltid world of warcraft och jag sitter ensam i soffan. Jag skulle såklart kunna hitta på något, men jag är alltid trött på söndagar och på kvällen vill jag bara vara hemma och mysa..

Igår följde Adam med mig på stan för att leta bikini. Tro det eller ej men den första jag prövade satt faktiskt bra. det var en lila med nitar på.



Jag köpte även matchande trosor till.



Jag hittade en svart trekantsbikini som jag bara var tvungen att köpa. Jättefin!

Efter vår shoppingrunda mötte vi upp Anneli och Jonatan. Vi åt middag tillsammans på Friday, jättegott! Och en glassdrink till efterrätt ;-)
Efter maten visade Adam vägen till ett biljardställe. Det gick inte så bra för mig men det var roligt! Anneli hade aldrig spelat förut men hon var bra. En naturbegåvning :-)
Jag hade ingen kamera med mig så tyvärr får ni inte se några bilder :-(


Men här är jag innan jag åkte in till stan :-)




Gonatt!

           /Anna

Jamtlandstaus

En fin sång på (jämska) om oss jämtlandstöser



Sista april

Igår var det sista april, jag har gått och tjatat om majbrasa hemma i säkert en vecka. Men när jag såg en igår mitt på dagen så slog det mig att jag någon gång, någonstans har läst att små igelkottar brukar krypa in i majbrasorna innan dom tänds och sen dör dom när man tänder brasan. Tänk så grymt att elda upp igelkottar. Jag vet inte om det är så, men för säkerhetsskull så bojkottade jag brasan igårkväll. Jag skulle bara tänka på dom stackars små djuren som kanske brann upp därinne om jag gick dit.
Jag sprang 5km spåret igår, men efter bara några hundra meter dog min mp3. Det var extra jobbigt igår, jag vet inte om det var för att jag inte hade någon musik eller om det var för varmt eller om det var massa pollen i luften. Men jag tog mig alla fall runt. Mitt ansikte matchade nog min röda tröja när jag kom i mål!
När jag kom hem var Jonatan (Adams brorsa) och Theo här och hälsade på. Theo är världens gullunge, men helt galen. Han sprang och slängde sig och var inte still en sekund. Jag var rädd att han skulle slå sig hela tiden. Undrar hur nojig jag kommer vara om jag själv blir mamma någon gång, haha!

/Anna

RSS 2.0