Världens bästa kisse!


Fortfarande sjuk

Jag har varit sjuk sen i söndags, börjar bli riktigt less nu.. Jag vill vara pigg och ha roligt :) Jag tänkte gå och jobba imorgon men blev förbjuden av mina kära jobbarkompis Tina efter att hon hade pratat med mig i telefonen 2 gånger idag. Hon har rätt. Jag är inte frisk än så jag ska hålla mig hemma.
Inatt trodde jag att jag skulle dö! Det gjorde så ont i mitt huvud, det kändes som om någonting därinne kämpade allt vad den kunde för att trycka sig ut på höger sida. Det gjorde ont i gommen, i näsan och det tryckte bakom ögat och örat. Det tryckte så hårt att jag inte kunde ligga still och absolut inte sova. Utöver det så hade jag ont i halsen och frös så jag skakade. Usch! Det var inge kul. Men när jag väl la mig ner igen (eller nästan satt med 4 kuddar bakom mig) så kom min gosiga lilla kissemiss och skulle trösta mig. Hon låg på mig så nära ansiktet hon kunde komma utan att ligga på det, så kurrade hon. Det kändes som om hon låg där och sa att allt kommer bli bra, jag finns här hos dig! Hon är helt underbar! Min lilla kissemiss :-)

(Just ja! Jag har sett båda filmerna jag köpte, dom var okej, men inte så dom platsar på någon topplista direkt..)


/Anna


3 doors down

http://www.youtube.com/watch?v=8Ih9pFSwyzk

Lyssna på den här låten. Riktigt bra!

Jag, några år senare


Jag som en söt liten knubbis :-)


Top Model 13

Nu har äntligen nya säsongen av american top model börjat! Det bästa är att den här gången är det bara korta tjejer som är med. I like! Det finns smala modeller och mulliga modeller, men korta tjejer har aldrig fått en chans. Förrän nu. Tack Tyra! Själv är jag en riktig linslus, det har jag alltid varit. Men jag har aldrig varit varken tillräckligt lång eller tillräckligt smal för att bli modell. Därför kan jag bara säga Go Tyra! Visa världen att korta tjejer också är snygga!


               /Anna

Älsar den här låten! Älskar Daughtrys röst!

http://www.youtube.com/watch?v=_tnzTCWpp0k


Våfflor

Jag är fortfarande sjuk. Suck.. Jag har haft feber hela dagen, så det blir inget jobb för mig imorgon. Men jag har köpt 2 nya filmer så jag har något att göra. Eternal sunshine of the spotless mind och Vicky Cristina Barcelona. Får se om jag orkar titta på dom. Jag gillar att det har blivit så billigt att köpa dvd-filmer. 2 eller 3 för 99:- det är perfekt! Jag fick sms från Cecilia, hon ska hjälpa mig plugga inför högskoleprovet på tisdag :-) Ska göra mitt bästa för att plugga själv imorgon.
Just ja! Vi åt våfflor till middag idag! Eftersom det inte blev några på våffeldagen. Det var riktigt gott! Jag förknippar våfflor med våren. När jag var liten hade vi en stuga i fjällen och när det började bli vår brukade vi sitta ute på altan och äta våfflor. Det var fortfarande snödrivor som nådde över räcket, men det var tillräckligt varmt i solen för att inte ha någon jacka på sig. Härliga minnen!
Nu ska jag slappa framför tv:n. Svenska hollywoodfruar börjar om 5 min.


Bye Bye
                /Anna


Ödet

Tror du på ödet?
Det gör jag.. Men jag tror också att man kan forma sitt eget öde. Man gör olika val här i livet och beroende på vad man väljer hamnar man på olika ödesvägar. Men vissa saker är nog oundvikliga, dom sakerna händer förr eller senare vilken väg man än tar..


/Anna

Sjukling

Jag vaknade inatt med asont i halsen och feber.. Usch :-( så jag klev upp och tog alvedon och somnade om efter en stund. Nu är febern borta men jag mår inte helt bra.. Jag har stora svarta påsar uner ögonen. Skitsnyggt!
Jag vill inte vara sjuk.. Jag vill gå och träna..
Hoppas jag blir bättre framåt kvällen..


/Anna

Högskoleprov

Jag sitter och pluggar till högskoleprovet. Det är 2 veckor kvar, sen ska jag skriva. Just nu funderar jag över varför jag anmälde mig. Jag vill inte skriva provet, jag kan inte. Det går alla fall inte så bra nu när jag pluggar. Egentligen skulle jag vilja dra mig ur och strunta i allt. Om jag inte gör provet kan jag inte få papper på hur dum jag är och om jag inte söker in på någon linje kan jag inte få ett nej. Men det är fegt antar jag.
Vad vill jag bli? Vad vill jag göra? Jag vet inte.. Jag vill bara vara lycklig, jag behöver ingen karriär..
Det känns som om det förväntas av mig att jag ska utbilda mig och skaffa ett bra jobb. Men vem har egentligen bestämt att vissa jobb är bättre än andra?
Vad gör jag när jag inte kommer in? Vad kommer alla tycka om mig då? När det är bevisat att jag inte är tillräckligt smart för att bli "någon".
Jag vet inte.. Det här kommer antingen bli hur bra som hellst och förändra hela mitt liv. Eller blir det ett plattfall. Vi får se...



/Anna

FREEEDAAAAG!!!

Fredag! Äntligen! Fredag är en bra dag, alla är så mycket gladare när det är fredag, men jag måste säga att lördag är bäst!
Ikväll blir det hockeykväll igen, fast hemma framför Tv:n.
Jimmy, Ella & Anders kommer, men innan hockeyn blir det Tacos! Mums!
Mycket hockey helt plötsligt, jag som bara hade sett en enda match tidigare :-) Men så kan det gå...

Malin jag ska kolla efter dig på Tv:n! Lova att vinka till kameran ;-)

Bye 4 now

/Anna

Still broken

http://www.youtube.com/watch?v=l6sJmDAV1Fk

VÅFFELDAGEN :) Men inga våfflor än så länge...

Jag drömde att jag hade semester, satt i bilen på väg någonstans. Då börjar väckarklockan spela. Jag fattade ingenting, var var jag, vad hände, vad var det som lät? Helt förvirrad tryckte jag på snooze och somnade om..  Trots att det var en pina att kliva upp imorse fick jag en riktigt härlig start på dagen. Adam klev upp strax efter mig, han såg också riktigt trött ut, men sken som en sol! Han klev in i duschen och vaknade till, sen började han skämta och jag började skratta! Han kan göra mig så lycklig! När han ler och är glad då går det inte att vara sur även om man försöker.
På väg till jobbet lyssnade jag som vanligt på Bollnäs Martin. Han spelade Still Broken med Plan three, skitbra låt! Och efter (eller var det före?) spelade han Fear of the dark, Iron maiden. Live versionen! Då visste jag att det skulle bli en bra dag och det blev det!

Nu är det dags att hoppa in i duschen. (Nyss hemkommen från gymmet. Beach 2010 remember)


Bye bye!

           /Anna


Ishockey

Jag har precis  kommit hem från en Hockeymatch. Djurgården-Brynäs. Jag håller egentligen inte på något lag. Men blir ganska pushad här hemma att det är Brynäs som gäller, så jag hejade på dom. Dom förlorade :-(
Det var kul att vara där och kolla, hela publiken var röd utom den lilla hörnan där vi satt. Egentligen är jag en sån tjej som gillar bättre att idrotta själv än att titta på när andra tävlar. Man blir mer nervös när man kollar på och inte kan påverka vad som händer. Fast när det gäller hockey är det nog lika bra, jag är kass på hockey. Jag har vita fina skridskor med taggar fram när jag är på isen :-)
Jag hatar att förlora, så det känns lite tungt när man har suttit på läktaren ett par timmar och hejat, hoppat och skrikit så förlorar dom.. Suck! Men livet går vidare och mitt hjärta bankar inte så jättemycket för Brynäs (om jag ska vara ärlig)

När jag kom hem låg deklarationen och väntade på hallgolvet + ett lönebesked. Jag blev lite nervös.. Jag var nästan helt säker på att det skulle bli restskatt i år. Jag öppnade lönebeskedet först, där kan jag ju bara gå plus.  Sen öppnade jag deklarationen och fick världens gladaste överraskning. Pengar tillbaks!
Jippie! Mer semesterpengar!
Nu kan jag sova gott inatt och imorgon när lönen har kommit är jag rik. Alla fall ända fram till kvällen innan räkningarna är betalade :-P

God Natt & Sov Gott

 
                                  /Anna

Jag och mina småbröder i bydalen. Älskar Fjällen!

Jag och mina småbröder i bydalen..

Solen skiner!

Jag har skitsnygga solglasögon! Imorse fick jag använda dom när jag körde till jobbet. Men jag får så fula märken på näsan av dom. Vad gör man åt det? Kanske ska köpa ett par nya snart :-)
Solen skiner idag! Helt underbart! Det är mycket lättare att kliva upp då, fast jag är riktigt morgontrött och när klockan ringer kl 6 är snoozeknappen min bästa vän..
Jag älskar den här årstiden, vårvintern. Men det är även nu hemlängtan är som störst, det är nu jag börjar fundera på vad jag gör i stockholm när jag kunde vara i jämtland. Finns det något bättre än att vara i fjällen en solig vårvinterdag? Hmmm... Nej, det är nog det bästa som finns..

Min Blogg

Nu är det dags för tjejen som aldrig gillar datorer att börja blogga. Hur ska det gå? Det får vi se :P Jag lyckades ju hitta min kille på internet (av en slump) och han är världens bästa, så det här kommer också bli hur bra som helst.
Idag är det 7 veckor kvar tills vi åker till Turkiet! En vecka med sol och bad, sååå härligt! Men då är det också dags att plocka fram bikinin... Det känns väl sådär efter att ha gömt sig under massa kläder hela vintern. Så idag var det raka vägen till gymmet efter jobbet, jag sprang 6km. Det kändes bra med tanke på att jag knappt orkade 4km förra vägen.
Varför är det så viktigt med utseende egentligen? Vem bryr sig egentligen om jag skulle gå upp eller ner 5 kg, mer än jag? Konstigt nog är det ganska många. Så fort någon går upp eller ner i vikt så kommenterar alla det och det ska diskuteras. Mår personen ifråga inte bra? Bantar den? Eller har den bytt livsstil och mår bättre än någonsin?
Just nu sitter jag och tittar på Dating in the dark på kanal 5. Där lär tjejer och killar känna varandra i ett mörkt rum och ser inte hur den andra ser ut. Det klickar ofta mellan olika par. De får sedan se varandra och därefter bestämma ifall de ska fortsätta träffas eller ej. Jag har sett folk som hånglar med varandra när de inte vet hur den andra ser ut för att sedan packa väskan och gå direkt när de ser den andra personen i ljuset. Konstigt.. Eller?
Själv skulle jag nog aldrig våga vara med och om jag vore det skulle jag nog aldrig kyssa någon där i mörkret. Jag tror att de målar upp en drömbild av den andra personen och sen blir besviken när den inte stämmer överänns med verkligheten.
Det sägs ju att kärleken är blind och ganska blind är den nog. När man är sådär härligt kär så är ju den andra perfekt! Han är finast i hela världen och kan inte göra något fel..
Kärleken är det bästa som finns!



RSS 2.0