Mina killar!!!


Det blir en dag på stranden....

Äntligen sommar och sol!! När jag kollade ut i morse såg det mulet ut så vi låg kvar i sängen och drog oss ganska länge, men 10 minuter efter att jag klev upp kom solen fram! Så vi packade ihop oss och åkte till stranden. Nattis, Johan och en kompis till Nattis var också där och så kom Elina också. Det var kallt i vattnet, så det blev bara lite fotbad och plask vid strandkanten. Så glömde jag ta på Oliwer en blöja igen när jag la han i vagnen så det blev en liten olycka. Oooops! För en gångs skull var man glad att han gjorde nr 2 istället för att kissa, haha! Vagnen klarade sig faktiskt helt och hållet! När vi kände oss färdig med stranden kom min mamma och hon hade som vanligt fyndat massa presenter till Oliwer! Och jag fick en My little ponny film! Tack Mamma!
Vi spelade minigolf och jag vann! Golfproffset Anna! Jag gjorde t.o.m 2 hole in one, så jag känner att jag måste skryta lite för sånt händer inte så ofta, haha! Under minigolfen kom Micke och sedan blev det pizza med han och Elina till middag. Vi gick vidare och åt efterrätt på ett annat ställe. Riktigt mysigt var det och Oliwer skrattade, busade och var glad hela dagen och hela kvällen! Han blev förresten 8 månader idag! Min stora kille!

Nya jeans

Idag lyckades jag hitta ett par jeans som var exakt som jag ville ha dom! Vet inte om det någonsin har hänt förut.. Något som var extra roligt var att jag tog med 2 storlekar in i provhytten. Jag började prova den mindre och tänkte: hoppas att jag kan ha dom.. Men det kunde jag inte för dom var för stora! Så jag fick hämta en ännu mindre storlek! Det har nog heller aldrig hänt, haha! Det här kommer nog bli mina nya favoritjeans! Efter vår tur på stan åt vi och Sofie våfflor hos Adams mormor. Mums!

Typisk Söndag

Man kanske inte ska erkänna sånt här, men idag gick jag runt i nattlinne tills klockan var fyra. Jag var ju bara hemma och stökade så det kändes som om det kvittade. Förutom en tur till affären har jag bara varit hemma idag. Jag har t.o.m tittat på en film! Det var nog ett par månader sen jag gjorde det sist. Minst! Fast jag plockar och fixar så är det fortfarande stökigt här. Men det ser alla fall ut som ett hem nu. Ett stökigt hem! De som har sagt att allt tar mycket längre tid när man har barn ljuger alla fall inte. Men det är det värt!

en bra dag idag

 
 
Jag fick sovmorgon imorse. Det var jätteskönt! På eftermiddagen åkte vi till Fredrik och Anna som har köpt hus. Men hjälp vilket projekt, det var bara väggarna kvar som ett skal. Allt annat var borta! På kvällen kom solen fram då vi bestämde oss för att äta ute och jag var jättesugen på en päroncider. Det blev indiskt, jättegott! Men dom fick inte servera alkohol på uteserveringen så det blev vatten istället. vi gick vidare och äntligen skulle jag få min cider! Adam kom ut till mig och jag kollade på flaskan. En 7,0:a! inte riktigt vad jag hade tänkt mig. Men den var god alla fall! (Fast jag lyckades inte dricka upp hela) Nu sitter vi hemma med ett glas cola istället och har det bra!
 
 
 
 

spelkväll

Åh vad jag älskar vår balkong! Jag sitter här ute och dricker te och bara njuter.. Shakira sitter också här och spanar på fåglar. Jag tror hon gillar den lika mycket som jag!
Igår var vi hemma hos Micke och Moa på middag. Dom hade hittat på en egen lasagne som dom bjöd på och den var riktigt god! Det var bland annat korv i istället för köttfärs, det enda som var som vanlig var nog plattorna. Erik (Erske eller burken som han kallas) var också där. Efter maten spelade vi spel, 2 olika och jag förlorade båda! Det var inte min dag helt enkelt! Tävlingsmänniska som jag är så brukar jag vara en grymt dålig förlorare men igår tyckte jag att jag tog förlusterna riktigt bra, haha. Jag tycker alla fall att det är jättekul att spela spel, det skulle jag vilja göra oftare. Jag brukar tjata på Adam att vi ska spela kort eller yatzy men han vill nästan aldrig. Det är nog för att jag alltid vinner, haha!

Nu är teet slut och jag ska gå och duscha.

Kram på er

Rensa!!!!!

Jag har alldeles nyss stoppat in massa kläder i min garderob och kommit fram till att ca 97% är sånt som jag aldrig använder. Vissa klänningar och linnen är fina, eller var fina för 5 år sen och dom kommer jag nog knappast ta på mig och visa mig ute i nu. Så jag ska nog göra en rejäl rensning och börja om på nytt! (Synd bara att jag är så rädd att jag plötsligt ska vilja använda något när jag slänger det.)

Balkongmys

Inne är det fortfarande rörigt och några ouppackade flyttkartonger. Men på balkongen är det riktigt mysigt! Jordgubbar, glass och te med min älskling. Myyyys

strandpremiär

oliwer och min lillebror Hans

övertrött

Haha, katten pratar i sömnen.. Men det var inte det jag skulle skriva. Jag är jättetrött, men kan inte sova. Istället ligger jag här och funderar på massa saker jag borde eller vill göra och på hur fort livet går. Jag såg på fb att tre av mina gamla vänner har gift sig precis. Inte ett dugg konstigt i min värld, precis som att det inte är ett dugg konstigt att det varje dag dyker upp nya bäbisbilder på fb. Men tänk vad många som just nu är på andra ställen i livet än jag. För dom skulle det vara jättekonstigt om det dök upp tre bröllopsbilder på samma dag. Nu har jag legat här under mitt duntäcke i en timme. Jag fryser och svettas om vart annat. Hoppas jag somnar snart för jag är verkligen jättetrött! Tänk vad fort livet går egentligen. Jag blir lite stressad när jag tänker på det, skulle vara bra om man kunde trycka på paus när man sover så att man hinner med mycket mer när man är vaken.

Puss på er!

inte som planerat

Ibland blir det inte som man har tänkt sig. Rickard och Anna skulle komma till oss idag. Men istället fick vi hoppa in i bilen och åka till Gävle. Där mötte vi upp Daniel och hans tjej och hans trasiga bil som vägrar starta. Vi har nu spenderat hela dagen i gävlebro och försökt få igång den. Det slutade med att bärgaren fick komma. Daniel och djenni får ta tåget hem och vi har hämtat upp pizza och är påväg hem till Anna och Rickard. Så kan det gå...

RSS 2.0