SÖTAST


Fixat!


Oj vad jag har fixat massa idag! Jag t.o.m drömde att jag fixade innan jag vaknade och jag klev upp före Oliwer var vaken och började fixa. Fast jag ville bra gärna ligga kvar i sängen och det hade nog varit bra med lite mer sömn också! Elina har följt med mig som moraliskt stöd på allt fix, haha! Vi hann också med en fika på Waynes och lite lek med Marie och Nova. Självklart har ju Oliwer varit med hela dagen också.
Nu har vi i alla fall takfärg, spackel, tapeter och sånt i lägenheten. Vi har också blivit inskriven på bvc och ska dit igen redan imorgon! Det kommer bli roligt att se hur mycket Oliwer har växt. Mindre roligt att ha en tid att passa, det är verkligen en bra sak med att vara mammaledig! Att slippa passa massa tider!

Vi har köpt krokar till vagnen också så att jag smidigt kan hänga skötväskan på handtaget istället för att lägga den under vagnen. Perfekt!

Jag längtar verkligen tills vi börjar komma iordning i våran lägenhet. Det ska bli så himla skönt! Slippa tänka på att flytta saker, renovera eller flyttstäda. Underbart!


...

Jag på Amandas student



Finaste killarna


Söta Oliwer och vackra Amanda


En blekis på midsommar


Picknick







Nova och Oliwer leker



Råkade somna mitt i leken...


Spanar..


Lägenhetsfix

Idag ringde jag om elen mm i lägenheten som behövde ses över. Först fick jag prata med en tjej som inte ville lyssna utan bara hänvisa vidare direkt. Men sen fick jag tag på en kille som kändes riktigt serviceminded. Han har redan varit där och gjort en ombesiktning. Dom har fått stänga av strömmen och det är massa saker som ska åtgärdas! Bra att jag ringde och pratade med dom istället för att bara acceptera läget..

Semester

Jag vill åka till fjällen på semester ett par veckor! Gärna NU!

Lägenhet och pussar

Idag fick vi nycklarna till lägenheten! Hjälp vad risig den var. Massa hål i alla väggar, trasiga tapeter och BLÄ... Fast det var bra planlösning, högt till tak och stora härliga fönster i vardagsrummet. Den har helt klart potential! Men det är ju en hyresrätt så vi kommer väl inte lägga ner så mycket jobb på den. Men lite nya tapeter blir det nog... Jag gycker det ska bli roligt att flytta dit och tror att jag kommer trivas bra! Men imorgon måste jag ringa och säga att någon ska kolla alls eldragningar för det såg ut som om någon har lekt hobbyelektriker och det känns inte så tryggt.
Idag har Oliwer fått sin första puss från en jämngammal tjej! Vi var med Elina och hälsade på Marie och Nova. Han och Nova satt på golvet och lekte när hon plötsligt överföll honom med en stor puss på munnen. Han ramlade omkull och hon klättrade efter. Dom var så himla söta!

Drömmar

jag drömmer jättemycket konstigt.. Inatt försökte en tant "råna" mig. Sen brann det i ett hus och i fönstret satt min kisse. Lättad såg jag en brandman där inne och gjorde tecken till honom att rädda Shakira. Då gog han fram ett gevär och skulle skjuta henne så hon skulle dö fort istället för att brinna inne. Snabbt som ögat lyckades jag slita upp fönstret och lyfta ut missen innan luften som kom in gav ännu mer kraft till elden som flammade upp och brandmannen dog. Det var det värt för att rädda Shakira! Senare kom en gammal kompis som numera var vampyr och tänkte äta upp mig. Jag lyckades övertala henne och hennes vän att låta bli. Då dök en annan tjej upp som också var vampyr och henne var jag riktigt rädd för. Även hon ville äta mig och vi skulle åka i samma hiss. Ddt slutade med att min gamla väninna åkte med och såg till att jag överlevde!

Puss på... mig själv!


Förra helgen

Jag måste ju berätta om förra helgen också för den var jätterolig! Hans gick ut 9:an med superbra betyg så jag är en stolt storasyster! David gick ut 6:an och jag är lika stolt över honom! Men vi var inte med och firade för vi var här i hudik och firade Amanda som tog studenten! Det var toppenväder och både studenttåget och mottagningen var roligt! Dagen efter kom min mamma hit. Hon hade med sig massa fina kläder och skor till Oliwer! Vi var och tittade på Amanda innan hon gick in på balen. Hon var vacker som en sagoprinsessa!  Sen var vi och kollade när min kusin Cissi spelade fotboll innan vi fikade hos Adams mormor. Fullt upp har vi haft och kul har det varit! Just nu är vi hos Adams pappa och snart blir det grillat och tårta, mums!

telefonen

Det mesta jag bloggar nu skriver jag på telefonen. Så det kan säkert stå fel lite här och där. Men det får ni bara skratta bort, det bjuder jag på isåfall.  haha!

Gunga gunga gunga!


jag får fortfarande inte till hur man ska få bilderna åt rätt håll

midsommar

midsommarhelgen har varit helt perfekt! Förutom att jag inte fick min alkoholfria skumpa utan det blev en med hello kitty istället. Men den flaskan var väldigt fin! Och drickan såg väldigt god ut, fast den smakade kolsyrad saft, haha! Igår åkte alla fall jag och mina älsklingskillar till mellanfjärden och hade picknick och dansade runt stången. Vi hade köpt världens finaste filt och korg.. Alldeles Rosa! Jens som var med i idol för massa år sedan var där och sjung å spelade. Han var riktigt bra! Efteråt grillade vi med Nattis och några fler hemma hos Adams mamma (som tråkigt nog jobbade). Vi spelade också världens längsta krocketmatch och jag kom inte sist! (Viktigt!) Idag kom Daniel hit! Vi har spelat minigolf, ätit väldigt mysko mjukglass + pizza +godis + jordgubbar! mums! Det var länge sen jag var såhär mätt! Vi har också gått en promenad och lekt lite i en lekpark med Oliwer. Han tyckte om att gunga, fast roligast var nog kedjan på gungan som han gärna ville äta på.. Nu är det sovdags för mig. Det kanske kommer bilder från helgen en annan dag.
Kram på er

Vilar, myser och dagdrömmer lite..

Ligger på sängen och myser med Oliwer som sover.. Fy vad trött jag är, jag skulle nog kunna sova flera dagar i sträck om ingen väckte mig.. Oliwer håller på att få sin andra tand så vi har varit vaken ganska mycket på nätterna sista tiden. Om mindre än 2 veckor får vi våran lägenhet! Nu lånar vi Elinas etta. Det funkar bra det med och hon är verkligen snäll som lånar ut den till oss. Men jag ligger här och drömmer om ett eget hus. Tänk att ha en egen gräsmatta som jag och Oliwer kan leka på! Men innan vi köper hus ska vi alla fall få hit alla saker och flytta in i vår lägenhet.

Läggdags

Vi håller på och vänjer Oliwer att dricka välling på kvällarna. Såhär bra gick det för älsklingen ikväll. Ni får vrida på huvudet för att kika på bilderna för jag bloggar med min nya telefon och orkar inte tjorva med hur man gör för att vrida på bilderna just nu..s

Tänkte bara säga att...

Nu när jag är i Hudiksvall kommer jag nog inte vara så aktiv här, vilket ni nog redan har märkt..  Jag glömde min telefonladdare i Stockholm också så det kommer inte vara så lätt att få tag på mig heller, haha!



RSS 2.0