när oliwer är borta leker katten med klossarna


Men vet ni...

I lördagskväll när vi hade gått och lagt oss så lät det plötsligt PANG, KRAS! Jag och katten flög upp i taket! Eller hon flög faktiskt ut i vardagsrummet. Jag satt upp i sängen och tittade på Adam som låg där helt lugn. -Vad var det? Frågade jag.. Tavlan svarade han och pekade på väggen bredvid hans sida av sängen. Den stora tavlan som satt där inne hade åkt ner i golvet och glaset hade spruckit i kraschen så det var fullt med glas och glassplitter bredvid sängen. Det var bara till att kliva upp och städa, men hjälp vad rädd jag blev. Och Oliwer som sov i sitt rum, han sov sig igenom alltihop!

Såklart vi gick ut med hunden! Och kastade lite snöboll också!


Sötast!

Oliwer fick en liten hund igår som man kan bära runt i en transportbur. Nu blev han lite sur på mig för att jag inte öppnade dörren så han kunde gå ut och gå med den.

tjejkväll

Oliwer sover och Adam är på afterwork. Då passar jag och Shakira på att ha tjejkväll!

fika, mums!

Vissa dagar gör jag inget annat än äter. Konstigt att jag inte rullar fram, haha!

Natti natti!

Sov så gott! Det ska jag göra, men först ska jag titta klart på top model som jag spelade in igår..

mössprovning!

Häromdagen var vi och provade roliga hattar. Nu får ni vrida på huvet igen om ni vill kolla på bilderna,  haha!

I am beautiful with you!

 

Bantningstips!

Om ni är less på atkinson, gi och allt vad det är så kom jag på ett nytt bantningssätt idag. Värm maten i mikron och kasta sen matlådan upp och ner på golvet, då är man inte så sugen på att äta den sen. Som tur var för mig idag så hade jag med mig sallad och bröd också så jag behövde inte svälta! Idag var det föreläsningar på skolan, men jag lyckades inte så bra med att koncentrera mig idag heller. Jag kanske hörde 50% av vad hon sa, om änns det. Men bättre att lära sig lite än inget alls! Jag är ganska stressad över veckans skoluppgift som ska in på torsdag om jag fortsätter såhär. Jag funderar på att ta mig i kragen och försöka få så mycket som möjligt gjort ikväll så att jag inte behöver känna någon press när jag sitter med den imorgon och på torsdag.

Idag hade Oliwer frågat efter Mamma strax innan jag kom! Första gången!

idag

Idag har jag pluggat och det gick sådär. Hoppas det går bättre resten av veckan. Jag och oliwer har köpt nya gardiner och en lampa till sovrumsfönstret. Det börjar bli ganska mysigt här hemma nu. Om man bortser från allt stökigt.. Just nu har jag tänt massa ljus och tittar på ullared. Måndagsmys! Haha!

..


flytthelg!

I lördags flyttade Elina och Reidar till hus! Vi hjälpte Elina att bära grejer och packa upp lådor. Oliwer hjälpte också till att packa upp. Han tyckte det roligaste var att bädda sängen och slängde sig som en galning bland alla kuddar samtidigt som han gapskrattade! Chiuauan Mike var också med och busade. Dom var så söta! Och Elina och Reidar kommer få så mysigt i sitt hus!

Idag har Oliwer flyttat! Han har flyttat sin säng från vårat sovrum till sitt rum! Han är så stor nu min lilla pojke! Vi får se om jag kan sova något inatt eller om jag bara kommer springa mellan rummen för att se om han sover, haha!

Glad alla hjärtans dag!


Nostalgi

Oj, vad länge sedan! Känns som igår jag lyssnade på alla dom här låtarna och samtidigt var det i en annan tid då jag var en annan person. Hur blev jag så gammal? Och hur hamnade jag här där jag är nu?
 
 
 Jag kom och tänka på den här låten pga allt vi läser i skolan just nu. Hur det sociala arbetet i Sverige är så individfokuserat, men ibland kanske det är samhället man måste förändra och inte en individ i taget.
 
Tell me what's wrong with society
When everywhere I look I see
Rich guys driving big SUVs
While kids are starving in the streets

No one cares
No one likes to share
I guess life's unfair

Is everybody going crazy? //
//  If you open your eyes
You'll see that something, something is wrong
 
 
 
HOPPA!
Den här låten handlar (för mig) om när jag var 23 år och flyttade till Stockholm. Jag var så less på mitt liv innan jag flyttade och tyckte att varje dag var likadan. Jag var livrädd att hela livet skulle rulla på och en dag skulle jag vakna upp, vara riktigt gammal och inse att jag inte hade gjort något av allt jag drömt om. Så jag tog mitt pick o pack och drog. Något jag är väldigt glad över idag, även om jag saknar Östersund väldigt mycket nu för tiden. Hur som helst hade jag fått tag på en etta vid islandstorget och jag brukade spela den här låten på hög volym och bara stå och hoppa som en galning i lägenheten, haha! Helt underbart var det!

Kanske miljonär!

Vet ni vad?
Jag kanske snart är miljonär! Coolt va!

För jag har en 60kr vinst på en trisslott här som jag ska lösa in någon dag och då kanske jag vinner storvinsten, haha!

bra att va liten

Jag har tappat bort mina vinterhandskar, eller en av dem. Så när jag har varit ute har jag lånat Adams som är typ 20 storlekar för stora. Men idag när jag var på affären hittade jag barnhandskar för 100 kr som passar perfekt! Som handen i handsken, haha! Vet inte hur varma dom är men dom duger bra tills vidare!

Helg, magsjuka och skola

I fredags kom Elina hit och åt pizza med oss! Jag älskar pizza, tänk om man kunde äta det varje dag! Fast då skulle man såklart lessna och förmodligen inte må så bra fysiskt.. Efteråt när jag stod och plattade Elinas hår ringde det på dörren. Det var Adams pappa oc Natalie, en rolig överraskning! Och de hade med sig en leksak till Oliwer, en snigel på hjul som spelar musik när man trycker på knappar. Han tyckte jättemycket om den! Jag tycker det är kul när folk helt spotant kommer och hälsar på, man behöver inte planera allt jämt.
 
I lördagskväll kom Micke och Moa hit, vi åt fondue, marrängsviss och spelade sällskapsspel. Superkul!
 
Helgen avslutades med att Oliwer blev magsjuk vilket var mindre kul, men idag har han mått bättre fast han vill inte äta än. När han vaknade imorse kände jag mig helt död, jag var helt säker på att klockan var 3 på natten och när Adam sa att den var 7 ville jag bara gråta. Hur skulle jag orka kliva upp och gå på skolan? Huvudet sa till mig att kliva upp och kroppen sa att jag skulle lägga mig igen.  Efter en stund bestämde jag mig för att lyssna på kroppen och stanna hemma och sova på förmiddagen. Jag som aldrig missar någon föreläsning eller stannar hemma från något om jag inte är riktigt, riktigt sjuk. Det var krig i mitt huvud hela morgonen. -Vad gör du hemma, du borde vara i skolan! -Nej, för föreläsningen är inte obligatorisk och jag har läst böckerna. så höll det på fram och tillbaka hela tiden. Ganska jobbigt! När jag kom till skolan på efftermiddagen fick jag veta att jag inte hade missat något viktigt så det kändes bra. Sen kom ingen lärare för hon var på semester, så det var bara att åka hem igen.Så kan det gå! Jag åkte alla fall hem och gjorde klart veckans inlämningsuppgift, skönt att ha det ur världen. Jag ligger hellre lite före än att göra allt i sista minuten. Nu är det dags att hjälpa till med middagen.
 
Puss på er!
 
 
 
 
 

Redan morgon?

Jag är dödstrött! Tur jag har världens snällaste pojke som kommer med frukost på sängen till mig, haha!

dagens..

BÄSTA: Att jag fick godkänt på tentan och när jag och Oliwer satt i varsin ikeapåse och lekte att vi åkte båt. Dagens sämsta: Det var ganska tråkigt att diska, haha.

Jippie!

Jag klarade mördartentan som vi gjorde för tre veckor sedan!
Såhär superglad är jag över det!

te på skolan

Just nu sitter jag och Erika på högskolan i Gävle och dricker te medan vi väntar på att seminariet ska börja. . Skönt att ha gott om tid på sig och slippa stressa.  

Allt ordnar sig tillslut!

Det gick bra igår! Efter 35 min kom en snäll kvinna och släppte in mig!

Roligt att åka pulka + nya böcker från goboken!


klantAnna!

Jag har lyckats få våra kläder inlåsta i tvättstugan så nu står jag här utanför och hoppas att den som ska tvätta klockan sex kommer snart. Det finns tre tvättstugor och de som har de andra två har redan kommit. Hoppas att det kommer någon snart och att det är en snäll och glad person. Annars får jag ringa vaktmästaren. Så typiskt mig att vara så klantig.

För trött!

Jag har myst ner mig här i soffan med en skolbok. Planen är att jag ska läsa klart den nu på förmiddagen och sen ska jag repetera lite från en annan bok inför ett seminarium imorgon. Men det är ju så svårt att hålla upp ögonen. Jag är så himla trött, så det är helt sjukt!

dagens..

Bästa var när jag hittade de försvunna korten på Oliwer!

Dagens sämsta var att jag bara fick sova till kvart i fem imorse. .

Mmmm choklad!

Adam fick en kaffemaskin av mig i julklapp. Eftersom jag inte dricker kaffe har han tjatat på mig att jag ska smaka den varma chokladen. I söndags gjorde jag det och nu är jag fast!

Adobe Connect, bilder och iggesundlukt

Åh vad jag gillar Adobe Connect, det gör att man kan sitta hemma och titta på föreläsningar. Helt underbart! Även om det är kul att träffa klasskompisarna ibland också. Men såna här dagar är det underbart!
Oliwer vaknade kvart i fem imorse och kunde inte somna om sen, vi låg kvar i sängen och mös till halv sju. Men hjälp vad trött jag är! Det svider i ögonen hela tiden, men jag är i alla fall på bra humör.
Gissa vad jag hittade imorse?
Alla förstoringar på Oliwer som försvann i flytten! Dom låg bakom sängen! Så nu måste vi köpa ramar och sätta upp honom på väggen.
Vet ni, igår kväll satt jag här i soffan och tyckte att det luktade sopor, men när jag gick in i köket och luktade vid soppåsen så luktade inte den. När jag la mig i sängen så kunde jag fortfarande känna soplukten. Blä! Imorse var lukten fortfarande kvar. Jag började fundera över om det låg någon gammal bulle under soffan och luktade. Men gissa vad! Lukten kom utifrån, det var den härliga iggesundslukten som hade letat sig hit... Och här sprang jag runt och luktade och trodde att vi hade skitigt hemma, haha!

min sötis

Gott med mariekex när man har varit ute!

sköna söndag!

Imorse klev jag upp kl 12 ungefär. Det var så himla skönt att bara sova, sova, sova! Som nästan alltid drömde jag att jag var i Östersund och när jag vaknade tog det en stund innan jag kom på vart jag var. Vi har mest bara slappat idag. En typisk söndag! Vi var ute en sväng med pulkan. Oliwer hade sitt underställ under overallen och det är få som är så söt i långkalsonger som han är. Det roligaste idag var alla fall när vi spelade fotboll i vardagsrummet med en badboll. Eller kanske inte riktigt fotboll för vi kastade den också! Ibland är det så himla kul att leka med oliwer jag önskar att alla fick uppleva den glädjekänslan!

blääää!

Idag är en skitdag som kunde ha varit hur bra som helst om jag bara hade fått sova 2 timmar till inatt. Men just nu är jag så trött så ingenting känns kul och jag är bara sur och grinig samtidigt som jag vill att alla ska vara extra snäll mot mig. Tyvärr funkar det inte. . Folk blir inte snäll när man skäller på dom, konstigt. Haha!
Älska mig mest när jag förtjänar det minst för då behöver jag det mest! Så sant!

Lååååång natt!

Oliwer vaknade klockan tolv och kunde inte somna om. Stackaren låg och vred och vände sig tills klockan var nästan halv fyra. Flera gånger gav han upp och ville gå och leka istället. Gissa om han blev arg när han inte fick det. Idag är jag en väldigt trött tjej, kan jag lova!

först nytta sen nöje...

Jag och oliwer har möblerat om lite, plockat, fixat, städat och donat mest hela dagen idag. När han sov middag passade jag på att plugga.  Så jag har varit så duktig hela dagen! 
Nu är Nattis och Johan här,  vi har ätit tacos och nu sitter vi och kollar på Magic Mike.  Jag är ganska säker på att jag och Nattis tycker att filmen är bättre än vad Adam och Johan tycker,  haha! 

RSS 2.0