mums

Vi köpte satsumas igår. Dom är allra godast nu i börjar av säsongen!

kyrkis

Idag har vi varit på kyrkis här i området där vi bor. Det var jättekul! Först var det sång och sen lek. Det var alldeles lagomt många barn och de flesta i Oliwers ålder, även om det skiljde någon månad hit eller dit. Vi ska nog gå tillbaka dit nästa vecka!

Bästa presenten!

Jag fick en ny Calvin Klein väska av Cissi m. fam. som de hade köpt i USA. Oliwer fick jättefina baby gap kläder, en hel outfit! Men bästa presenten av allt var att jag ska bli Wilhelms gudmor! Det är verkligen en ära! Jag vet inte så mycket om sånt men jag ska göra mitt absolut bästa för att bli en bra fadder!

Dejt med min älskling!

Jag och Adam skulle åka luftballong i Stockholm i lördags. Tyvärr var det så dåligt väder så det blev inställt.. Jag hade längtat jättemycket så det kändes trist. Men det positiva är att nu har vi det kvar! Eftersom det inte blev någon flygning så gick vi på dejt istället! Vi åt middag på en italiensk restaurang. Jag är nog den enda tjejen i världen som vill ha pizza när jag blir bjuden på dejt, haha! Sen gick vi på bio. Vi såg snabba Cash 2. Den var bra, men jag blir så arg på dom. Det är så onödigt att hålla på med sånt skit! Och varför vill man vara bland människor man inte är trygg med och kan lita på?
 
 
Tyvärr en väldigt suddig bild från våran dejt..

gjort nytta!!

Vad mycket nytta jag har gjort både igårkväll och imorse! Igår fixade jag allt inför skolan. Sökte både csn och vårterminens kurser! Nu vet jag också att jag börjar skolan den 5 november. Det är ju snart!!! Det känns ganska nervöst. Jag har ju glömt bort allt! Hur skriver man en uppsats? Haha! Men som tur är så börjar vi med en intressant kurs så det känns bra! Förhoppningsvis kommer hela det akademiska språket och allt annat bortglömt tillbaka på en gång. Oliwer har ingen dagisplats när jag börjar så vi måste försöka lösa det på något vis. Men vi har så många snälla människor runt omkring oss som vill hjälpa till så det kommer gå bra!

Idag har jag också ringt och fixat lite.. Men nu är det nog med nytta för en stund.Nu ska jag leka med Oliwer!

Kram på er!

trööööötttttt

Jag är så j.kla trött just nu. Jag borde sova eftersom Lilleman sover, men då jag inte la mig samtidigt som honom så är det kört. Det finns inte en chans att jag kommer orka vakna när han vaknar. Så då är det lättare att inte sova alls, haha!

Fortfarande förkylda

Både jag och Oliwer (och Adam) är förkylda så vi har bara hållit oss hemma igår och idag. Det är så synd om honom när han vaknar på natten och bara hostar och hostar och hostar...
Stackars liten!
Idag kom en elektriker hit och kopplade in våran tvättmaskin! Det var väldigt passande efter att jag igår stod här och svor. Vi hade tvättat 4 maskiner i tvättstugan och ingenting var torrt, så det var bara till att hänga upp precis allting här uppe i lägenheten. Fördelen med att tvätta nere i tvättstugan ska ju annars vara att man får allt rent och torrt på en gång så man bara kan vika undan kläderna. Men när man tvättar hur mycket som helst och sen måste hänga upp allt hemma så är det inte lika kul... Tycker jag i alla fall... Men nu är det slut på det för nu kan vi tvätta en maskin när vi vill!
Jag har också ringt och beställt ett nytt kort på Oliwer, alltså ett sånt som jag hade tappat bort. Så det känns riktigt bra! Men jag hoppas fortfarande på att mappen ska dyka upp någonstans...

Oliwer inviger sina converse


Nu börjar det...

När barn börjar på dagis brukar dom bli sjuk ofta och länge! Oliwer har inte börjat på dagis, men i veckan har vi varit på kyrkis och sjung o gung ( också kyrkis) . Vi följde med Marie och lilla Nova och Anna och lilla Fanny. Det är sång och lek, massa barn och jätteroligt! Men nu är vi förkyld hela familjen! Vi har höjt upp huvudendan på Oliwers säng så han ska kunna sova bättre. Men jag hoppas att vi ska kunna gå och leka på tisdag också!

Ledsen...

Just nu är jag både arg och ledsen... Vi hade en mapp med förstorningar på Oliwer i. Där låg även typ skolkort som vi tog på Öppna förskolan i våras. Den här mappen var vi jätteförsiktig med under flytten så att inte korten skulle skadas, men nu är den helt försvunnen. Vi har vänt upp och ner på hela lägenheten och den finns ingenstans.. Jag har varit ute i förrådet och letat också utan att hitta den. Jag är livrädd för att någon ska ha slängt den av misstag. Jag kan erkänna att jag är en slarver som ofta har stökigt hemma, men jag brukar ändå vara rädd om och ha koll på mina grejer. Så just nu känns det skit att de första öppnaförskolekorten som finns på Oliwer är försvunna.

Min vecka i Östersund

Jag hade en bra vecka i Östersund! Vi promenerade massor och jag hälsade på min mormor flera gånger. Vi har alltid stått varandra väldigt nära och jag saknar henne nu när jag inte bor där längre. En dag följde vi med henne och handlade. Hon ser nästan ingenting längre men drog fram som en virvelvind med rullatorn! Det var helt klart en upplevelse att se!
Vi lekte med lina och gick och fikade med linda. Oliwer fick jättefina krokodiltofflor och jag fick nya örhängen! Tack så mycket!
Vi hann också med att se lite amerikansk fotbollsträning, träffa mina brorsor och pappa och Helen. Vi gick och åt kinamat på Eastern Palace. Det var verkligen barnvänligt! Dom kom och skojjade med Oliwer och lyfte upp honom och gick och tittade på fiskarna. Det var riktigt kul! Så dit kan jag rekommendera alla med småbarn att gå om ni ska ut och äta i Östersund!
Jag hann också med att titta på Robinsson med mamma varje kväll! Det var mysigt! Och hon fick busa med Oliwer en stund innan han skulle sova på kvällarna.
Amanda hade ganska fullt upp med skolan och nollning! Men vi hann träffa henne ganska mycket också och
Oliwer blev lika glad varje gång!
Oliwer fick låna Amandas turPanda på tåget. Den var alldeles genomblöt när vi var framme i Östersund..
 
Hans och Oliwer kollade på fiskarna när vi var på kina..

Mamma har spelat in massa Astrid Lindgren filmer och Oliwers favorit är Saltkråkan. Han sitter som ett ljus framför tv:n när det är igång! Förresten, hon brukar inte ha såhär stökigt hemma. Det är jag och Oliwer som har fixat det!
 
 

...!!!!!

Jag och Oliwer har lagat mat!

en mus? nej en fjäril!

Shakira kom inspringande från balkongen och bär något i munnen. Det var en fjäril som hon ville leka med inomhus!

Utkast: Sep. 11, 2012


sådärja!

Nu är snart alla lådor tomma!



i bilen igen


Nu sitter vi i bilen igen.. den här gången är vi på väg till Västerås där Adam ska köra Ferrari!

på väg hem

Nu sitter vi i mammas bil på väg hem till Hudiksvall. Känns konstigt att säga hem. Jag har nog inte riktigt förstått att det är hemma än. Jag har haft kul i veckan, men det berättar jag mer om sen. Om ett tag ska vi stanna hos mammas kompis Kicki och äta tacos, mums! Och min älskling kommer!

djurplågeri

Det cirkulerar ett kort på fb där en kille tvingar en söt valp att dricka ur en spritflaska. Jag önskar för allt i världen att det bara är vatten i flaskan. Det finns så mycket ondska och grymma människor i världen. Jag förstår inte.. har dom inget hjärta, inga känslor? Hur kan man vara så dum?

Borta bra men hemma bäst!

Jag älskar känslan när man går över bron och kommer till Frösösidan.. Hemma!


Östersund

Om ett par timmar åker jag, Oliwer och Amanda till Östersund. Amanda ska börja skolan där imorgon! Det blir kul att komma hem några dagar, men jag känner redan att jag kommer sakna Adam jättemycket! Konstigt.. vi har ju vart ihop massa år och jag ska bara vara borta några dagar.. men så är det..

Varför är det så svårt?


RSS 2.0