Man får inte roligare än vad man gör sig!

Det är en trött mamma som leker på Oliwers rum...
x

Oliwer gillar jul

Han har fått så många fina julklappar och haft så roligt och mer skoj blir det!

ensamma hemma

Idag har Adam handboll hela dagen och fest hela kvällen. Så jag och Oliwer leker och myser. Just nu tittar vi på Saltkråkan! Vi har firat jul här i Hudik och haft det jättebra! Imorgon åker vi hem till Östersund och fortsätter fira!

morgonmys!

Vi är två tröttisar som myser framför julkalendern idag..

31 år gammal!

 
 
wooho, nu har jag fyllt 31!! Hjälp vad gammal jag är, haha! Fast min storerbror tröstade min åldersnoja idag när han sa att hur gammal jag än blir så kommer han alltid vara 3 år äldre än mig. Det känns bra, haha!
Jag har alla fall haft en jättebra dag! Oliwer och jag har varit ledig och bara lekt. Sen har jag haft massa finfrämmande både på dagen och på kvällen..Jättemånga har grattat mig och det gör mig såååå himla glad! Jag har så många fina vänner!  Men nu är jag jättetrött, klockan är ju faktiskt tio på kvällen, riktigt sent! Eller hur? haha! Imorgon är sista skoldagen, sen tänker jag ha lite jullov. Fast det kanske blir lite tentaläsning i alla fall. Vi får se...

Lucia

Igår var vi på luciafirande på dagis!
Jag kan lova att Oliwer var den sötaste tomten jag har sett! Han gick emellan oss och luciatåget och dansade medan de sjung! Efter det åt vi middag nere på stan och det var så mysigt! Oliwer satt så snällt och åt korv och strips! Han måste vara världens snällaste ettåring, inge bråk eller skrik alls! Ibland känns allt bara perfekt och igårkväll var det precis så!

missade bussen....

Jag missade bussen med 2 minuter så jag fick gå hem. Det snöade såna där stora härliga snöflingor, så jag kände mig alldeles lycklig som ett litet barn igen. Jag blev sugen på att öppna munnen och försöka fånga flingorna med tungan. Men jag insåg hur knäppt det skulle se ut när en 30-årig tjej gick där helt ensam och jagade snöflingor med munnen, så jag hejdade min impuls. Plötsligt kom jag att tänka på en grej som hände för ca 15 år sedan (oj, vad gammal jag är), egentligen var det inget speciellt. Men jag började ändå att le! Tänk vad länge sedan det var och hur annorlunda mitt liv såg ut! Då hade jag ingen aning om var jag skulle vara idag och jag funderade aldrig över det heller. Jag levde i nuet som var just då! 
Livet består av så många kapitel! Så många minnen och händelser som har gjort att jag är den jag är idag! Och tänk så många olika val jag har gjort som har lett till att jag är just här idag!
Vem vet, om 15 år kanske jag går någon annanstans och tänker tillbaka på den där dagen då jag var 30 år och missade bussen med 2 minuter. Hur jag gick där med skolväskan i den ena handen och en påse kinamat i den andra handen, lycklig av alla snöflingor som singlade ner från skyn. Jag kommer tänka tillbaka på hur gärna jag ville fånga dom och le! 

RSS 2.0