Relax på Storsjöbadet

Igår hälsade vi på i Ytterån. Linda och nästan hela hennes familj var där. Sofias dotter Neijla hade blivit så stor, 3 år och gladare liten tjej får man leta efter. Hon skrattade hela tiden från att vi klev ur bilen tills hon somnade. Fast när hennes mormor sa att hon såg tandtroll i hennes mun åkte mungiporna neråt och hon sprang till badrummet för att borsta tänderna. Hennes lillebror var bara 3 månader och när han inte sov så log han med! Vi satt och pratade massa strunt tills klockan var över 1 på natten då gav vi oss av tillbaka mot stan.

Idag bar vägen till Aspåsnäset istället, hem till Ronja och hennes busungar Felicia och Liam, efter en stund kom även pappa Jim hem. Ronja hade bakat världens godaste muffins. Vi hoppade studsmatta och fikade.

Adam har länge sagt att han vill åka till Storsjöbadet och idag gick jag äntligen med på det. När vi svängde in på parkeringen tittade jag med stora ögon och hakan föll långt ner mot backen. Jag hade hört att dom hade renoverat men jag hade inte lagt märke till dom 3 nya rutchbanorna. Jippie!
Adam betalade in oss och vi skyndade upp på relaxavdelningen och ner i bubbelpoolen. Härligt! Sen provade vi flera olika bastur, innan vi gick ner till äventyrsbadet och simmade några längder och åkte dom nya rutchkanorna flera gånger. När vi hade lekt färdigt gick vi tillbaka till relaxen, vi var med på en slags sittning i en av basturna, en tjej la is blandat med ingefära på aggregatet och viftade med en handduk så det blåste doftande hetta på oss. Nu kommer vi hålla oss frisk länge framöver.
Jag är så glad att min älskling övertalade mig att åka dit för jag hade superkul!

Puss & Kram
Vi syns på stan (kanske:-)

/Anna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0