Ännu mer semester...

Det blev en jättemysig picknick! Jag, Adam, Moa och Micke åkte båt ut till en ö med sandstrand där vi picknickade. Tyvärr var det lite för kallt för att bada + att det låg döda småfiskar på stranden som gjorde att man inte så gärna badade. Men vi hade kul i alla fall! När vi kom tillbaka från picknicken hade vi spelkväll hos Micke och Moa. Erik, Björn och Rebecca (som också hade tagit sig till Hudik fast från åre) kom också dit. Vi spelade kampen mellan män och kvinnor, eller vad spelet hette. Det var jättekul fast tyvärr vann killarna med 2-1 mot oss tjejer..

Det fina vädret har försvunnit nu, undrar om sommaren är slut?
Det känns lite så.. Fast höst är ju också mysigt men man vill gärna ha sommar på sommarsemestern, haha!
Igår var det alla fall ganska varmt och vi åkte runt och fixade med massa grejer, sen bestämde vi oss för att äta glass tillsammans med Elina och Nattis. Elina hade med sig en gullig liten chiuaua också som såg ut som en schäfer. Precis när vi hade köpt våra glassar och satt på uteserveringen så började det spöregna! Men vi hade varit smarta och satt oss under tak, så det var riktigt mysigt!
På kvällen igår var det lite 26-års fest för Fredrik. Vi grillade och hade det bra..

Men hjälp vad trött jag har varit idag! Vi har varit och hälsat på Adams pappa och sen kollat på film. Skönt med en lugn dag måste jag säga!

/Anna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0