Idag...

Har vi
*ätit frukost
*fikat
*fikat
*ätit middag
*fikat efterrätt
*fikat

Fika är bra, haha!
Vi har hunnit med att träffa massa människor! Vi började med att hälsa på Adams morfar, sen åkte vi hem till Marie, Martin och deras lilla Nova, där var också Elina. Nova är bara några veckor äldre än Oliwer och det var jättekul att se hur mycket hon hade lärt sig redan. Hon var jättestark i nacken och kunde vända sig från mage till rygg. Det är nog som alla säger: att tiden när de är små går bra fort!
Efter det åkte vi (och Elina) hem till Adams mormor och där var det fullt hus! Hans kusiner Sofie och Johanna och morbror Alf och hans mamma och Kenneth var där. Adams mormor höll i Oliwer jättelänge och han sov så gott i hennes famn! Hon vill inte bli kallad gammelfarmor och efter att ha pratat en stund kom vi på att hon ska kallas bestemor!
När vi hade varit där åkte vi till Micke och Moa. Oliwer var jättesnäll så vi får se hur bebissjuk dom blev. Kanske blir det en liten bebbe där snart, haha!
Nu är vi alla fall tillbaka hos Adams mamma och Oliwer har legat och myst lite bredvid Amanda i hennes säng. Hur mysigt som helst tyckte han!

En kort sammanfattning av den här dagen är att vi har träffat massa snälla, roliga, gulliga människor och fikat och ätit massa gott! En bra dag helt enkelt!

/Anna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0